Politic

Politic

mihai-apostolacheDeputatul Mihai Apostolache (foto), candidat ARD pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul 5 îl acuză pe directorul adjunct al Direcţiei Sanitar Veterinare Prahova că ameninţă agenţii comerciali care ar avea simpatii pentru ARD. Redăm mai jos comunicatul de presă:

Read more: Mihai Apostolache îl acuză pe directorul adjunct al DSv că ameninţă simpatizanţii ARD
Politic

bani-leiEcontext.ro a realizat un top ce cuprinde 55 de nume, un top 55 al politicienilor (funcţionari, consilieri, primari, deputaţi, miniştri etc.) care au încălcat legea privind compatiblitatea funcţiei publice cu funcţii în alte companii, privind conflictul de interese sau abuzul în serviciu.

Read more: Viceprimarul din Albeşti Paleologu apare într-un top al politicienilor care iau bani ilegal din...
Politic

nastase adrianBlogul-ul fostului premier Adrian Năstase a fost actualizat, joi, cu o scurtă analiză cu iz de campanie. Năstase îi dedică încă un text critic preşedintelui Băsescu, în care speculează, printre altele, că şeful statului nu este altceva decât un fel de guvernator străin trimis să arbitreze relaţia dintre „români"şi „politicieni".

Năstase crede că discursul preşedintelui din 12 noiembrie a fost unul electoral, sugerând că textul a fost pregătit de Monica Macovei şi "prietenii de la Bruxelles". Citeşte postarea integrală AICI

Politic

mircea rosca crin antonescu"Aici sunt acasă, am o echipă bună de primari cu care pot să demarez o serie de proiecte benefice pentru Valea Prahovei. Vreau ca la alegerile parlamentare USL să obţină un scor mare nu doar în colegiul Valea Prahovei, ci în întreg judeţul, pentru că PDL trebuie să dispară din Prahova", a declarat Mircea Roşca, liderul PNL Prahova, cu ocazia lansării candidaturii sale pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 1 Valea Prahovei.

Read more: Mircea Roşca şi-a lansat, la Sinaia, candidatura pentru Colegiul 1 Valea Prahovei: "Voi fi trup si...
Politic

sigla-USLDupă ce preşedintele PDL Prahova, Roberta Anastase, a atacat, ieri, pe un ton dur, guvernarea USL şi pe reprezentanţii acesteia, adversarii politici au replicat, astăzi, printr-un comunicat de presă, dând tonul unui început de campanie care nu se anunţă deloc liniştită, cel puţin la nivelul judeţului Prahova.

Read more: BEZELE DE CAMPANIE. USL Prahova: „Trioul Anastase – Dobre – Volosevici nu poate reprezenta...
Joomla SEF URLs by Artio