Politic

Politic

paul dumbravanu tnl prahovaDeputatul PNL Prahova Paul Dumbrăvanu a dat startul Campaniei de susţinere a IMM-urilor din Colegiul 11 Ploieşti. Potrivit unui comunicat de presă, campania va fi desfăşurată pe perioada următoarelor luni în cadrul Biroului Parlamentar şi are ca scop sprijinirea dezvoltării întreprinzătorilor mici şi mijlocii din colegiul reprezentat de Paul Dumbrăvanu în Parlamentul României.

Read more: Deputatul PNL Paul Dumbrăvanu - Campanie de susţinere a IMM-urilor / Ce reprezintă CLUB IMM
Politic

roberta anastasePDL va discuta în Biroul Permanent al partidului despre propunerea făcută de premierul Victor Ponta de a discuta cu PDL pe tema măsurilor economice propuse de această formaţiune politică, a declarat Roberta Anastase într-o conferinţă de presă organizată miercuri la Ploieşti.

Read more: Roberta Anastase: "Ponta nu are soluţii la problemele economice ale ţării. Nu vrem să facem poze...
Politic

roberta anastase august 2013Preşedintele PDL Prahova, Roberta Anastase, a confirmat constituirea unui „guvern alternativă" - idee enunţată, săptămâna trecută, de către preşedintele Vasile Blaga în cadrul colegiului director al partidului - declarând într-o conferinţă de presă organizată la Ploieşti că premierul „guvernului alternativă" ar fi Cătălin Predoiu.

Read more: Roberta Anastase despre guvernul alternativă al PDL: „Premierul propus este Cătălin Predoiu"
Politic

carmen dumitruCarmen Dumitru, manager al Spitalului Schuller din Ploieşti, a fost aleasă în funcţia de preşedinte al Organizaţiei municipale a Femeilor Social Democrate, pentru al doilea mandat consecutiv, cu votul unanim al celor 97 membre OFSD Ploieşti, prezente la conferinţa de alegeri care a avut loc marţi, 20 august 2013, informează un comunicat de presă al PSD Prahova.

Read more: Carmen Dumitru, realeasă preşedinte la organizaţia municipală a Femeilor Social Democrate / Care...
Politic

corina ungureanuGimnasta ploieşteancă Corina Ungureanu a anunţat, pe pagina personală de Facebook, că va candida, din postura de independent, la alegerile europarlamentare de anul viitor. „Deşi decizia am luat-o de mult, azi, 20 august 2013, o fac publică: am decis să candidez la alegerile pentru Parlamentul European din 2014.
Şi am decis să o fac în nume propriu, ca independentă.
Drept urmare, mi-am înaintat demisia din Partidul Social Democrat", scrie Corina Ungureanu.

Read more: Gimnasta Corina Ungureanu a anunţat că va candida la Europarlamentare
Politic

adrian dobre 13În data de 20 august, Consiliul de Coordonare Local al PDL Ploieşti a votat, cu 270 voturi pentru şi 4 voturi împotrivă, noua conducere a organizaţiei PDL Ploieşti. Echipa de conducere a PDL Ploieşti este formată din Adrian Dobre, preşedinte PDL Ploieşti şi prim-vicepreşedinţii Erji Popovici şi Magdalena Mihalcea.

Read more: Adrian Dobre este noul preşedinte al PDL Ploieşti: „Principala problemă a PDL Ploieşti a fost...
Politic

roberta anastaseDupă declanşarea scandalului legat de pasarelele de 400.000 de euro construite „temporar" pe Valea Prahovei, în care patru firme prahovene s-au apucat să execute lucrările înainte de a fi încheiată procedura legală de achiziţie prin SEAP, opoziţia din Prahova a început să prindă glas, după o lungă perioadă de tăcere. Liderul PDL Prahova, Roberta Anastase, critică, prin intermediul unui comunicat de presă, construirea celor patru pasarele pietonale, reproşându-i premierului României că a promis românilor autostradă pe Valea Prahovei, nu „balustrade suspendate".

Read more: Scandalul PASARELA / Roberta Anastase, atac la Ponta: „Domnule prim-ministru, o balustradă nu...
Politic

iulian badescu 3Primarul municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, şi-a exprimat regretul pentru incidentul în care au fost implicaţi fotbalistul Petrolului şi primarul Constanţei, Radu Mazăre, spunând că "cetăţeanul" Radu Mazăre nu a ştiut să gestioneze un astfel de eveniment.

Read more: Iulian Bădescu, despre incidentul Hamza-Mazăre: "Îmi pare rău că cetăţeanul Radu Mazăre nu a ştiut...
Politic

gheorghe nastasiaÎn urmă cu o lună, Guvernul a decis, prin ordonanţă de urgenţă, că vor fi disponibilizaţi angajaţi din zece ministere, între care şi Secretariatul General al Guvernului, prin eliminarea a aproape 3.000 posturi ocupate, echivalent a 4 la sută din numărul de angajaţi.

Read more: Nastasia şi Nechiti, demişi de Ponta / "Nu am primit nicio decizie în acest sens"
Politic

mihai-apostolacheBiroul Judeţean al PDL Prahova a decis ca secretarul general al organizaţiei, fostul deputat Mihai Apostolache să fie candidatul PDL pe Prahova la europarlamentare.

„Biroul Judeţean a validat candidatura mea. Colegii au susţinut ca eu să fiu candidatul pentru alegerile europarlamentare", a declarat, pentru observatorulph.ro, Mihai Apostolache. Candidaturile validate de birourile judeţene ale PDL vor fi analizate ulterior la nivel central.

Mihai Apostolache ocupă funcţia de secretar general al PDL Prahova. Politicianul a fost deputat al Colegiului 5 Vălenii de Munte pe perioada a două mandate.

Politic

daniel niculae unpr1Preşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României, viceprim-ministrul Gabriel Oprea a participat în perioada, 26-27 iulie 2013, la Sinaia, la reuniunea zonală a UNPR pe regiunea III Sud-Muntenia. Preşedintele UNPR Prahova, Daniel Niculae, a fost ales coordonator al regiunii III Sud- Muntenia.

Read more: Preşedintele UNPR Prahova, Daniel Niculae, a fost ales coordonator al regiunii III Sud-Muntenia în...
Joomla SEF URLs by Artio