Politic

Politic

florin-anghel3Prezent la Ploieşti, deputatul Florin Anghel a declarat că este exclus să mai candideze pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova. Întrebat dacă va mai candida pentru postul de parlamentar la toamnă, Florin Anghel a răspuns: "Este prematur să dau un răspuns acum, nu ştim care va fi legea, câţi vom fi, există şi presiunea referendumului, vom vedea ce va fi". Reamintim că Florin Anghel a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova în perioada 2004-2008.
Politic

melescanuDirectorul SIE, Teodor Meleşcanu, a fost exclus luni din PNL de către Delegaţia Permanentă a partidului, cu 90 de voturi “pentru”, 6 abţineri şi 10 voturi anulate.

Anunţul a fost făcut la finalul reuniunii DP a PNL de către deputatul Cristian Adomniţei. Meleşcanu a fost exclus din partid la cererea preşedintelui PNL, Crin Antonescu, după ce fostul senator PNL nu s-a consultat cu nimeni din partid în privinţa acceptării funcţiei de şef al SIE care i-a fost propusă de preşedintele Traian Băsescu. (realitatea.net)
Politic

pdl-colegiul-2Deputatul PDL Florin Anghel a prezentat luni, 12 martie, a prezentat candidaţii la funcţia de primar în Colegiul 2 Prahova. Aceştia sunt: la Câmpina - Horia Tiseanu, Băneşti - Petre Ion Costache, Brebu - Dumitru Comăniţă, Poiana Câmpina - Alin Moldoveanu, Proviţa de Jos - Mihai Dumitrescu, Valea Doftanei - Gheorghe Mosor, Şotrile - Iulian Preda, Proviţa de Sus - Elena Cosmoiu, Secăria - Iulian Popa. Florin Anghel a declarat că au existat tentative de transfer din partea USL, dar am transmis mai departe că este pierdere de timp.

Politic

Constantin_Bucuroiu_cosmaPreşedintele PSD Prahova, Mircea Cosma, candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, aşa cum este prezentat într-un comunicat de presă a USL, a deschis seria evenimentelor de lansare a candidaţilor USL pentru funcţia de primar, în perioada 9-10 martie 2012, cu localităţile Boldeşti-Scăieni, Puchenii Mari şi Filipeştii de Târg.

Vineri, 9 martie 2012, în prezenţa preşedintelui PSD Prahova, Mircea Cosma, primarul PSD al oraşului Boldeşti Scăieni, Constantin Bucuroiu (foto), fost ofiţer MAI, şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat, din partea USL. La eveniment au mai fost participat secretarul executiv al PSD Prahova, Rareş Enescu, consilieri locali şi judeţeni, precum şi peste 250 de locuitori ai oraşului .

Sâmbătă, 10 martie 2012, preşedintele Mircea Cosma a fost alături de candidatul USL la funcţia de primar al comunei Puchenii Mari, Constantin Alexandru Sorin (PSD). Acesta a intrat în cursa electorală cu prilejul unei adunări populare la care au participat peste 400 de localnici. Fost consilier local al comunei Puchenii Mari în perioada 2004-2010, Constantin Alexandru Sorin, 43 de ani, este asistent medical la Spitalul Judeţean din Ploieşti, jurist, este căsătorit şi are 2 copii.

Cristian Stoian, candidatul USL la funcţia de primar al comunei Filipeştii de Târg din partea PSD, a fost prezentat sămbătă, 10 martie 2012, în cadrul unui eveniment la care au participat preşedinţii PSD şi PC Prahova, Mircea Cosma şi Laurenţiu Rebega, vicepreşedintele PC, Gheorghe Blaga, precum şi peste 150 de alegători.
Politic

badescuSenatorul PSD Iulian Bădescu a chemat în judecată Partidul Democrat Liberal, filiala Prahova, dar şi firma deţinătoare a panourilor stradale care a girat publicitatea negativă la adresa acestuia.
Bădescu spune că îi este afectată reputaţia profesională şi imaginea publică. Senatorul social-democrat consideră că întreaga campanie pornită împotriva sa este ilegală, încadrându-se în rândul acţiunilor electorale, interzise de lege în afara perioadei prevăzute pentru campania electorală.

Read more: Afişele anti-Bădescu ajung în instanţă / PDL este dat în judecată de senatorul Iulian Bădescu /...
Politic

ofl-prahova"Ca și în cazul organizației de tineret a Partidului Național Liberal Prahova, în care au fost anunțate un număr de 203 demisii pentru ca acestea, în realitate, să fie în număr extrem de mic, și în cazul organizațiilor de femei PNL Prahova și, respectiv, PNL Ploiești, situația este identică, înregistrându-se un număr de numai 4 demisii din zecile anunțate.
Read more: PNL Prahova dezminte faptul că 24 de femei şi-au dat demisia din partid/Vezi comunicatul de presă
Joomla SEF URLs by Artio