Politic

Politic

PNL, USR și PMP acuză conducerea Camerei Deputaților pentru faptul că moțiunea de cenzură va fi votată sâmbătă și denunță comportamentul „abuziv, exact ca în epoca Liviu Dragnea”. De asemenea, Viorica Dăncilă și PSD sunt acuzați de „tertipuri cu profil infracțional”.

Read more: Reacţii după ce votul la moţiune a fost fixat sâmbătă. Opoziţia acuză „tertipuri cu profil...
Politic

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher și viceprimarul Ploieștiului, Cristian Ganea, au participat, zilele acestea, la o întâlnire cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, în cadrul căreia au fost dezbătute două proiecte foarte importante pentru reședința județului.

Read more: Întâlnire între deputatul PSD de Prahova Laura Moagher și ministrul Transporturilor, pe tema...
Politic

În universitățile din toată țara au avut loc, în ultimele două zile, ceremoniile care au marcat deschiderea cursurilor în anul universitar 2019 - 2020. Dincolo de caracterul festiv al evenimentelor se află, însă, o realitate nu tocmai frumoasă.

Read more: La început de an universitar, deputatul de Prahova Dan Rădulescu le reamintește guvernanților de...
Politic

O jumătate de secol de căsnicie, de bucurii și necazuri, de realizări și dezamăgiri pe care le-au trăit cu demnitate și, desigur, împreună, trecând mai ușor peste încercările vieții și simțind, mai intens ca oricine, împlinirile. Este povestea celor peste 300 de cupluri din Ploiești care celebrează, anul acesta, "nunta de aur".

Read more: Deputatul de Prahova Laura Moagher, alături de cuplurile de ploieșteni care celebrează "nunta de...
Politic

Premierul Viorica Dăncilă a participat marți dimineață, la Ploiești, la festivitatea organizată de Universitatea Petrol-Gaze pentru a marca deschiderea anului universitar 2019 - 2020. În sală au fost prezente mai mult oficialități, inclusiv primarul municipiului, Adrian Dobre, al cărui discurs s-a încheiat cu un mesaj în care îl ironiza pe prim-ministrul care a ieșit în evidență, în repetate rânduri, prin greșelile făcute odată ce lua cuvântul.

Read more: Mesajul primarului Ploieștiului pentru studenții UPG, transmis în prezența premierului Viorica...
Politic

Președintele Klaus Iohannis a explicat cum a reușit să stopeze abuzurile PSD, împreună cu românii, afirmând că abia așteaptă să treacă moțiunea de cenzură. Preşedintele Klaus Iohannis a făcut o adevărată baie de mulţime, luni, la Cluj-Napoca, alegând să meargă de mai multe ori pe jos şi oprindu-se pentru a vorbi sau a se fotografia cu oamenii de pe stradă.

Read more: Klaus Iohannis a făcut tot ceea ce putea să facă un președinte pentru a opri atacurile PSD...
Politic

Președintele Klaus Iohannis  participă  luni, 30 septembrie, la ceremonia de deschidere a anului universitar 2019-2020, la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca (UBB). Evenimentul, care are  loc în Aula Magna, marchează un secol de la constituirea UBB ca universitate românească și consfințește excelența academică și de cercetare a instituției de învățământ superior clujene. Tot atunci va decora toate cele șase universități de stat clujene, cu prilejul aniversării a 100 de ani de învățământ românesc la Cluj.

Read more: „România Educată”, proiectul Președintelui Iohannis, la aniversarea a 100 de ani de învățământ...
Politic

Președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, se declară revoltat de incapacitatea instituțiilor statului de a proteja viața și integritatea copiilor, dar și de brutalitatea cu care statul se îndreaptă mai degrabă asupra victimelor decât asupra infractorilor. În opinia acestuia, PSD trebuie înlăturat cât mai curând de la putere, iar soluțiile propuse de PNL pentru apărarea siguranței cetățeanului și a ordinii publice trebuie să fie puse urgent în practică.

Read more: Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova: „Stat în derivă, copii în pericol.  PNL are soluții...
Joomla SEF URLs by Artio