Politic

Politic

Primul-ministru a anunțat, în ședința de Guvern de vineri seara, primii pași pentru desființarea Secției speciale pentru investigarea magistraților. Premierul Ludovic Orban a spus că propunerea făcută de ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, prin memorandumul care recomandă soluția desființării Secției de Investigare a Infracțiunilor în Justiție (SIIJ), este una corectă. Măsură se află și în programul de guvernare, a adăugat el.

Read more: Primii paşi pentru desfiinţarea secţiei de investigare a magistraţilor. Reacţii dure din PSD şi ALDE
Politic

Parlamentarii PSD Prahova au formulat un amendament pentru reabilitarea drumului județean DJ 102I Valea Doftanei – Brașov, un obiectiv important de infrastructură rutieră care va crea o alternativă la traficul infernal de pe DN 1 sau DN 1A.

Read more: Deputatul Laura Moagher, printre parlamentarii care au depus amendamente privind finanțarea unor...
Politic

Liderii celui mai nou partid de pe scena politică, Prahova în Acțiune, ies la rampă pentru a explica scopul înființării acestei formațiuni politice, inspirate de o inițiativă de impact apărută în județ, cu aproximativ doi ani în urmă.

Read more: Av. Răzvan Stănciulescu, președintele organizației Ploiești a Partidului Prahova în Acțiune: "Ne...
Politic

122 de delegaţi au participat vineri, pe 20 decembrie, la Convenția Partidului Prahova în Acțiune, pentru a vota echipa de conducere a formațiunii nou-înfiițate la Ploiești (VEZI DETALII).

Read more: Conf. univ. dr. Mihai Apostolache a fost ales preşedinte al Partidului Prahova în Acţiune
Politic

Primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a răspuns după plângerea penală depusă de Mihai Poliţeanu, pe tema târgului de Crăciun, edilul declarând că evenimentele de la Parcul Municipal Vest sunt organizate legal şi că preşedintele USR Prahova ar fi încercat prin acest demers doar să câştige notorietate şi să abată atenţia de la problemele mari din interiorul organizaţiei politice pe care o gestionează.

Read more: Primarul Ploieştiului i-a răspuns preşedintelui USR Prahova care l-a reclamat penal
Politic

Unii dintre membri excluși sau suspendați din USR în ultima vreme condamnă public strategia liderilor partidului și acuză invocarea unor motive nereale pentru sancționarea lor, de obicei legate de afectarea imaginii partidului.

Read more: Se aprinde focul revoltei în USR, după valul de excluderi și suspendări
Politic

Liderii USR Prahova au organizat, miercuri, o conferință de presă, în care au făcut referire la activitatea organizației și au anunțat înaintarea unei sesizări penale în legătură cu organizarea Târgului de Crăciun la Parcul Vest (VEZI DETALII). Jurnaliștii prezenți au remarcat, însă, absența deputatului USR de Prahova Dan Rădulescu. Liderii organizației au justificat că acesta ar fi fost informat, invitat și chiar obligat să participe, acuzându-l pe parlamentar că a lansat public atacuri împotriva formațiunii politice și anunțând, totodată, că acesta nu se va mai regăsi pe listele partidului, la viitoarele alegeri parlamentare. Reacția lui Dan Rădulescu nu a întârziat să apară.

Read more: Reacția deputatului USR de Prahova Dan Rădulescu, după atacurile la adresa sa, lansate chiar de...
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu  a publicat, luni, un mesaj dedicat zilei de 16 decembrie 1989, care a marcat startul revoltei de la Timișoara, oprindu-se asupra faptului că, după trei decenii, nu a fost găsit niciun vinovat pentru evenimentele care "au schimbat ori au frânt destine".

Read more: Deputatul de Prahova Dan Rădulescu, la 30 de ani de la începutul revoltei de la Timișoara: ...
Politic

Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prişcă a susţinut vineri o conferinţă în care a vorbit despre principiile actualei guvernări, la aproximativ o lună şi jumătate de la instalarea Executivului, anunţând că rectificarea bugetară va aduce bani până la finalul anului pentru cele două treimi dintre primăriile din ţară care riscau falimentul, că statul îşi va plăti toate debitele, din decontări până acum întârziate, pe un grafic transparent şi cronologic, că se ia în discuţie eliminarea unor prevederi din Ordonanţa 114/2018 şi că pensiile şi salariilor nu vor scădea.

Read more: Răzvan Prişcă: Pentru că e nevoie de predictibilitate, dorim ca bugetul naţional pe 2020 să fie...
Politic

Consilierul local Bogdan Hodorog, preşedintele PMP Ploieşti, propune ca administraţia locală să organizeze în noaptea de Revelion, păstrând bugetul deja existent, mai multe spectacole de artificii, împărţite în cartierele oraşului.

Read more: Consilierul Bogdan Hodorog propune artificii de Revelion în mai multe cartiere ale Ploieştiului
Joomla SEF URLs by Artio