Politic

Politic

Evident lipsită de inspirație și deseori dând dovadă de reacții întârziate, cu atât mai mult în contextul actual, Primăria Ploiești ar putea măcar să tragă cu ochiul la propunerile care se conturează în spațiul public, pentru soluționarea problemelor actuale.

Read more: Fostul primar al Ploieștiului Andrei Volosevici face o propunere interesantă pentru învățământul...
Politic

Președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, a anunțat că astăzi va vota împotriva proiectului privind autonomia Ținutului Secuiesc, adoptat tacit de Camera Deputaților.

Read more: Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova: "Voi vota împotriva proiectului de lege privind...
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu susține ideea de a menține unitățile de învățământ închise și în următoarea perioadă, dar este reticent cu privire la decizia de a nu prelungi școlar și, totodată, ridică o serie de probleme ce pot apărea, la organizarea examenelor, în actualul context epidemiologic.

Read more: Deputatul USR Dan Rădulescu: "Ce vom face cu elevii care pot avea febră și nu au coronavirus? Vor...
Politic

Cu câteva luni înainte de organizarea sesiunilor de admitere în învățământul postliceal, deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu readuce în prim plan subiectul condițiilor în care sunt ocupate locurile în şcolile sanitare, de către "învățăcei" care nu au Bacalaureatul, dar care, după absolvirea acestor cursuri, sunt considerați capabili să îngrijească pacienți.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu susține introducerea obligativității promovării Bacalaureatului înainte de...
Politic

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) anunță reîntoarcerea în familia umanistă a deputatului Grațiela Gavrilescu. Parlamentarul, fost preşedinte al ALDE Prahova înainte de trecerea pentru o scurtă perioadă la Forţa Naţională, s-a înscris recent în noua sa formaţiune şi a preluat conducerea PPUSL Prahova. Anunţul vine în contextul în care Gavrilescu şi-a început cariera politică tot la umanişti, în fostul PUR. Totodată, odată cu această înscriere, PPUSL ajunge să fie reprezentat la nivelul Parlamentului.

Read more: Graţiela Gavrilescu a devenit preşedintele PPUSL Prahova. „Nicăieri nu-i mai bine ca acasă”
Politic

Deputatul USR Prahova Dan Rădulescu a reacţionat după o propunere controversată făcută de managerului Institutului "Matei Balş", Adrian Streinu Cercel, referitoare la menţinerea în izolare pentru încă trei luni după terminarea stării de urgenţă a românilor peste 65 de ani şi eventual relocarea acestora. Parlamentarul prahovean susţine că proiectul este sinistru şi, invocând declaraţii mai vechi ale lui Streinu Cercel, cere demisia iniţiatorului.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu îl critică pe Streinu-Cercel: "Acest sinistru personaj trebuie să-și...
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu critică intenția Guvernului, de a reduce salariile unui segment din sectorul bugetar, prin trimiterea angajaților, prin rotație, în șomaj tehnic. Acesta acuză faptul că măsurile reale pentru a crește bugetul României sunt amânate "la infinit, indiferent de culoarea politică a guvernării".

Read more: Deputatul Dan Rădulescu: "Pentru a avea bani la buget, România are nevoie de combaterea corupției....
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu pune la îndoiala eficiența cursurilor on-line, în primul rând din cauza infrastructurii precare și a mijloacelor tehnice de care dispun - sau mai bine zis nu dispun - multe cadre didactice și numeroși elevi.  De asemenea, acesta punctează că totul s-a făcut peste noapte, fără o minimă instruire a dascălilor și cu o susținere aproape inexistentă în ceea ce privește îndrumarea către ceea ce prea să fie școala on-line.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu: "Perioada pe care o trăim - un timp experimental pentru unii copii, o...
Politic

Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă susține decizia președintelui României, Klaus Iohannis, de a prelungi starea de urgență, cu încă 30 de zile, măsură pe care o consideră necesară în actualul context epidemiologic.

Read more: Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă: "Prelungirea stării de urgență - o măsură absolut necesară...
Joomla SEF URLs by Artio