Politic

Politic

Deputatul PMP de Prahova Cătălian Bozianu a punctat, în declarația sa politică din această săptămână, cât de bine le-ar prinde românilor dacă s-ar construi autostrăzi cu aceeași viteză cu care sunt schimbați miniștrii.

Read more: Ministerul Transporturilor, blocat și de scandalul remanierii. Cătălina Bozianu: "Miniștrii se...
Politic

PSD a decis, miercuri seară, să trimită la Cotroceni două propuneri noi, pentru Ministerul Transporturilor și Ministerul Dezvoltării, după ce primele au fost refuzate marți de Klaus Iohannis. Președintele a anunțat, însă, joi, că în această săptămână nu va avea loc nicio schimbare și a spus că subiectul va mai reveni în discuție abia după Ziua Națională.

Read more: Iohannis refuză a doua remaniere: "Nu va exista nicio schimbare în această săptămână"
Politic

Alegerile europarlamentare ce vor avea loc în primăvara anului viitor sunt un „test de partide”, spune deputatul liberal Adriana Săftoiu. „Europarlamentarele vor da trendul. Acolo se va stabili cam cum stau partidele, se va stabili puţin care va fi bătălia la prezidenţiale. (...) Sunt într-adevăr şi eu destul de curioasă care va fi ierarhia partidelor în europarlamentare. Vă rog, nu mi-o luaţi în nume de rău, dar tot PSD-ul va câştiga europarlamentarele”, a afirmat Adriana Săftoiu la o dezbatere pe tema opoziției, organizată de Grupul pentru Dialog Social și revista „22”.

 

Read more: Deputat liberal: PSD va câștiga alegerile europarlamentare
Politic

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune că se "delimitează total" de declarațiile lui Ilan Laufer, care l-a acuzat de antisemitism pe președintele Klaus Iohannis. Nici premierul Viorica Dăncilă nu susține declarațiile lui Laufer. "Mă delimitez total de declarațiile lui Ilan Laufer", a spus Dragnea, miercuri seară, înainte de ședința Comitetului Executiv Național al PSD. De asemenea, întrebată dacă își asumă declarațiile lui Ilan Laufer, premierul Viorica Dăncilă a răspuns: "Nu”.

 

Read more: Liviu Dragnea: Mă delimitez total de declarațiile lui Ilan Laufer
Politic

Fostul primar al municipiului Ploieşti Iulian Bădescu a ironizat decizia autorităţilor locale de mutare a sediului instituţiei în fosta clădire Petrom din centru, imobil care fusese donat de compania petrolieră chiar în timpul lui Bădescu. Acesta aminteşte, într-o postare pe pagina de Facebook venită după o lungă perioadă de inactivitate, că acea clădire trebuia transformată, conform planului iniţial, în spital pentru copii, destinaţie pentru care fusese solicitat şi un credit bancar şi fusesere începută şi procedurile pentru execuţie.

Read more: Bădescu iornizează mutarea Primăriei Ploieşti: "Cabinetul specialistului ortoped a devenit biroul...
Politic

DECLARAȚII HALUCINANTE. Ilan Laufer a susținut marți că refuzul președintelui Klaus Iohannis de a-l numi în funcție este "un nou act de antisemitism", acuzându-l pe șeful statului că a avut "mai multe ieșiri de sabotare a evreilor", încercând să oprească relațiile cu Ierusalimul. El a mai spus că va face o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. "În istoria României, Ceauşescu a vândut evrei. Astăzi am certitudinea că şi preşedintele Iohannis a vândut un evreu român. Nu ştiu cui şi nu ştiu pentru câţi bani", a mai acuzat Laufer.

 

Read more: Ilan Laufer: Refuzul președintelui de a mă numi ministru, act de antisemitism. Institutul „Elie...
Politic

Iulian Bădescu, fostul primar al municipiului Ploiești, a publicat un mesaj critic la adresa actualului Executiv ploieștean, amintind că sediul Petrom unde se mută acum Primăria Ploiești ar fi trebuit să devină spital de pediatrie. Proiectul pe care Bădescu l-a susținut în campania electorală pentru primărie a fost abandonat odată cu încheierea mandatului acestuia înainte de termen și cu perindarea primarilor interimari în fruntea orașului.

 

Read more: Iulian Bădescu, despre mutarea primăriei în clădirea Petrom: „Sala unde trebuiau operați copiii a...
Politic

Noii miniștri ai Cabinetului Dăncilă depun jurământul la Cotroceni luni după-amiază. Numai șase dintre cele opt propuneri au fost acceptate, însă, de Klaus Iohannis, care nu este de acord cu numirea Liei Olguța Vasilescu la Ministerul Transporturilor, respectiv cu numirea lui Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltării.

Read more: Prima reacție din PSD, după ce Klaus Iohannis a refuzat propunerile de la Transporturi și...
Politic

Noul ministru al Tineretului și Sportului a devenit celebru când a picat în capcana unui reporter care l-a întrebat dacă va vota Codul lui Hammurabi, un ansablu de legi antice din Imperiul Babilonian. Întrebat de un reporter de la Antena 1 dacă va vota pachetul de legi al lui Hammurabi, Bogdan Matei a declarat: „Aşa cum am spus, suntem la început. Daţi-ne răgaz să ne acomodăm, să studiem”.

 

Read more: Bogdan Matei, noul ministru PSD al Sportului a crezut că votează Codul lui Hammurabi în Parlament
Politic

45.000 de lei cheltuie, lunar, în total, statul român cu fiecare parlamentar. ROMÂNIA FURATĂ a încercat să stea de vorbă cu mai mulți parlamentari români care sunt scumpi la vedere prin comisiile în care activează și a căror implicare este mai mult pe hărtie. Concluzia este șocantă - aleșii habar nu au ce caută la muncă, asta când vin la serviciu, că și absențele sunt nenumărate. Mulți se scuză cu un tertip penibil: spun că au inițiat legi. Dar asta e o minciună mascată - aleșii se bagă la grămadă pe liste interminabile de inițiatori, chiar dacă habar nu au ce inițiază. Ca să iasă bine în statistici. Mai mult decât atât, parlamentarii le răspund obraznic reporterilor și le întorc spatele refuzând să răspundă la întrebări de bun-simț, cum ar fi cele legate de prezență sau despre legile tocmai votate. Despre care nu au habar. „Habar nu am” sau „Puneți întrebări nelalocul lor” sunt doar două mostre de nesimțire și tupeu incredibil.

 

Read more: ROMÂNIA FURATĂ. Vremea trece, leafa merge. Dialoguri halucinante în Parlamentul României....
Joomla SEF URLs by Artio