Politic

Politic

mircea rosca crin antonescu"Aici sunt acasă, am o echipă bună de primari cu care pot să demarez o serie de proiecte benefice pentru Valea Prahovei. Vreau ca la alegerile parlamentare USL să obţină un scor mare nu doar în colegiul Valea Prahovei, ci în întreg judeţul, pentru că PDL trebuie să dispară din Prahova", a declarat Mircea Roşca, liderul PNL Prahova, cu ocazia lansării candidaturii sale pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 1 Valea Prahovei.

Read more: Mircea Roşca şi-a lansat, la Sinaia, candidatura pentru Colegiul 1 Valea Prahovei: "Voi fi trup si...
Politic

sigla-USLDupă ce preşedintele PDL Prahova, Roberta Anastase, a atacat, ieri, pe un ton dur, guvernarea USL şi pe reprezentanţii acesteia, adversarii politici au replicat, astăzi, printr-un comunicat de presă, dând tonul unui început de campanie care nu se anunţă deloc liniştită, cel puţin la nivelul judeţului Prahova.

Read more: BEZELE DE CAMPANIE. USL Prahova: „Trioul Anastase – Dobre – Volosevici nu poate reprezenta...
Politic

 

 

guvernul-romanieiAgenţia Naţională de Integritate l-a reclamat la Parchetul instanţei supreme pe Liviu Pop, întrucât în calitate de ministru interimar al Educaţiei ar fi avantajat patrimonial Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ, unde a fost secretar general anterior preluării portofoliului ministerial.

Read more: Trei minştri sunt cercetaţi de ANI
Politic

roberta anastase adrian semcu 3Liderii ARD Prahova, Roberta Anastase şi Adrian Semcu, au anunţat, într-o conferinţă comună de presă, că vor depune un document la Prefectură care cuprinde o analiză a Alianţei România Dreaptă după şase luni de funcţionare a Guvernului Ponta.

Read more: Raport critic ARD la adresa Guvernului / Roberta Anastase: „USL – şase luni de minciună,...
Politic

pontaMiercuri, Guvernul va reglementa prin ordonanţă de urgenţă, condiţiile în care candidaţii la alegerile parlamentare din 9 decembrie îşi vor face campanie.

Premierul Victor Ponta a anunţat că cei care candidează nu vor avea voie să le ofere cetăţenilor alimente, băuturi sau bani.

Read more: Fără alimente, băuturi şi bani pentru alegători în campania electorală
Politic

Traian-Basescu3Potrivit agenţiei de presă Mediafax, preşedintele Traian Băsescu şi-a sărbătorit ziua de naştere la Sinaia. Traian Băsescu a împlinit 61 de ani, iar la aniversare au participat mai mulţi membri ai PDL printre care Anca Boagiu şi Adriean Videanu. Evenimentul s-a desfăşurat la Castelul Foişor, locul unde preşedintele se cazează când vine la Sinaia.

Read more: Traian Băsescu şi-a sărbătorit ziua de naştere în Prahova / Vezi ce i-au urat politicienii
Joomla SEF URLs by Artio