Joi, 14 Decembrie 2017
 

Politic

Campanie de donare de sânge lansată de TSD Prahova. Deputatul Laura Moagher şi-a anunţat prezenţa

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 22 November 2017 14:23  |  Category: Politic

campanie donare sange tsd phMembrii organizaţiei de tineret a Partidului Social Democrat Prahova derulează, joi, o campanie de donare de sânge. Evenimentul, la care este anunţată prezenţa câtorva zeci de persoane, este promovat şi de seniorii formaţiunii. Parlamentarul prahovean Laura Moagher şi-a îndemnat prietenii să participe şi a distribuit pe pagina personală de Facebook mai multe informaţii despre această campanie a TSD.

Moţiunea de cenzură, dezbătută și votată joi la ora 11:00

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 22 November 2017 12:42  |  Category: Politic

parlamentariBirourile Permanente Reunite au decis azi ca dezbaterea moţiunii de cenzură „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă” depuse de PNL, cu sprijinul parlamentarilor de la USR şi PMP, să aibă loc joi, începând cu ora 11:00.

Președintele Comisiei de Apărare din Senat, Iulian Dumitrescu, liderul liberalilor prahoveni, a venit, marți, cu precizări privind invitația invocată de social-democrați drept scuză pentru absența de la ședința comisiei, de săptămână trecută, în care ar fi trebuit dat avizul pentru proiectul de lege privind achiziția rachetelor Patriot.

Membrii PSD Prahova urmează să participe la un miting de susţinere a lui Liviu Dragnea

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 21 November 2017 16:49  |  Category: Politic

liviu-dragneaLiderii Partidului Social Democrat pregătesc mai multe mişcări de protest, în toată ţara, împotriva a ceea ce ei consideră a fi abuzuri ale justiţiei, manifestaţii pornite după ce Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a apărut într-un nou dosar penal instrumentat de DNA. Numeroase figuri cunoscute din PSD au spus că este nevoie de o ieşire în stradă, singurul lucru incert, în acest moment, fiind dacă vor exista mitinguri în fiecare oraş mare din ţară sau dacă toată lumea se va concentra la o manifestaţie de amploare în Capitală.

1.000 de participanţi la mitingul din Ploieşti în care liberalii au citit textul moţiunii de cenzură

Written by Anca Visan  |  Created on Monday, 20 November 2017 19:17  |  Category: Politic

miting pnl motiune ploiesti 20 11 17Partidul Naţional Liberal a organizat, luni seară, mitinguri în toate municipiile reşedinţă de judeţ din ţară, solicitând ieşirea de la guvernare a coaliţiei PSD-ALDE. La manifestarea organizată în centrul municipiului Ploieşti au luat parte peste 1.000 de persoane, majoritatea membri sau simpatizanţi ai PNL, în frunte cu parlamentarii formaţiunii şi numeroşi primari din judeţ şi consilieri locali sau judeţeni.

"Un plus de securitate pentru țara noastră", spune senatorul Iulian Dumitrescu, după avizarea achiziției de rachete Patriot

Written by Ioana POPA  |  Created on Monday, 20 November 2017 14:27  |  Category: Politic

Proiectul privind achiziția rachetelor Patriot a trecut, luni, cu aviz favorabil de Comisia de apărare din Senat, cu unanimitate de voturi.

Prahovenii sunt din ce în ce mai bolnavi? Deputatul Dan Rădulescu a solicitat CAS informații despre costurile tratamentelor din județ

Written by Ioana POPA  |  Created on Monday, 20 November 2017 09:02  |  Category: Politic

Pornind de la documente oficiale, care arată că sănătatea prahovenilor, locuitorii unuia dintre cele mai poluate județe, se degradează într-un ritm alarmant, deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu lansează un nou demers pentru a strânge "dovezi", în încercarea de a convinge autoritățile că trebuie luate măsuri urgente împotriva poluatorilor.

Un europarlamentar PSD a demisionat din partid. Sorin Moisă îi cere demisia lui Liviu Dragnea

Written by Ioana POPA  |  Created on Sunday, 19 November 2017 10:36  |  Category: Politic

Europarlamentarul PSD Sorin Moisă a anunțat, sâmbătă, că demisionează din PSD, argumentând că partidul aruncă România într-o "văgăună a istoriei pentru a-l apăra pe Liviu Dragnea de trecut".

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova: „Îndrăzniți să credeți” că se poate să trimitem Guvernul PSDragnea la plimbare!

Written by Ioana POPA  |  Created on Sunday, 19 November 2017 09:20  |  Category: Politic

PNL, sprijint de USR și PMP, a depus prima moțiune de cenzură împotriva Guvernului Tudose. Moțiunea, numită "PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă", acuză actuala guvernare că "a reuşit într-un timp record să provoace un haos generalizat în toate domeniile vitale – de la sănătate şi educaţie, la fiscalitate, justiţie sau infrastructură".

Bozianu, în urmărirea lui Dodon! Deputatul prahovean s-a băgat, din greșeală, în coloana președintelui Moldovei. Urmărire ca-n filme!

Written by Florin MANOLE  |  Created on Saturday, 18 November 2017 10:37  |  Category: Politic

bozianu foto facebookVineri, în jurul prânzului, deputatul prahovean Cătălina Bozianu (PMP) a fost urmărit și oprit în trafic de poliția moldovenească, după ce s-a „infiltrat", din greșeală, în coloana oficială a președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, care circula prin centrul Chișinăului.

roberta-anastaseDeputatul liberal Roberta Anastase și-a prezentat raportul de activitate parlamentară aferent lunii octombrie 2017 document ce reliefează demersurile susținute împotriva poluării din municipiul Ploiești, intervenții în cadrul comisiilor de specialitate și activități ce au vizat o componentă de diplomație parlamentară. Neîndeplinirea obligațiilor asumate de România prin semnarea tratatului de aderare la UE, conturarea proiectului de buget destinat pregătirii Președinției rotative a Consiliului, lipsa fondurilor necesare pentru plata salariilor cadrelor didactice din județul Prahova precum și obligativitatea publicării rapoartelor rezultate în urma inspecțiilor întreprinse de Ministerul Mediului la agenții economici considerați a fi poluatori, au făcut obiectul întrebărilor și interpelărilor parlamentare adresate membrilor Guvernului.