Politic

Politic

Senatorul Iulian Dumitrescu, prim-vicepreședintele PNL și președintele PNL Prahova, a acordat un interviu în care a vorbit despre candidatura Lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale, susținută de Partidul Național Liberal, și despre modul în care a fost primită această propunere de prahoveni.

Read more: Iulian Dumitrescu, prim-vicepreședinte PNL și președintele PNL Prahova: "Vreau să le mulțumesc...
Politic

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat marţi că formaţiunea a strâns peste 233 de semnături pentru moţiunea de cenzură şi că aceasta va fi depusă cel mai probabil luni, 30 septembrie. El a adăugat că ultimele negocieri vor fi purtate joi, individual, cu mai mulţi parlamentari.

Read more: Moţiunea de cenzură ar putea fi depusă luni. Orban anunţă peste 233 de semnături şi continuarea...
Politic

Alegerile locale de anul viitor se anunţă extrem de interesante, mai ales după ce fostul primar Andrei Volosevici tocmai a anunţat public intenţia de a candida. După mai multe luni în care s-a zvonit despre posibila sa candidatură, politicianul a confirmat public astăzi că va intra în cursa electorală, fără a preciza de la ce partid. Totuşi, acesta a punctat că îşi doreşte o echipă mare de consilieri, care să-i permită implementarea proiectelor.

Read more: Andrei Volosevici anunţă că va candida pentru Primăria Ploieşti la alegerile din 2020
Politic

O analiză realizată de Comisia Europeană reflectă preocuparea majoră la nivelul statelor comunitare, pentru reducerea poluării, o tendință care, din păcate, nu se remarcă și în țara noastră, după cum punctează deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase. Parlamentarul a abordat acest subiect într-o declarație susținută în Camera Deputaților.

Read more: Deputatul de Prahova Roberta Anastase, după raportul CE privind scăderea emisiilor de poluanți:...
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a dat publicității, luni, noi date despre "bombardarea" ploieștenilor cu poluanți. Potrivit acestuia, de o săptămână, aerul din oraș este, mai degrabă, un cocktail de otrăvuri.

Read more: Deputat USR de Prahova Dan Rădulescu: "Săptămâna poluării cu butadienă și oxizi de azot, la...
Politic

Președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, a transmis un mesaj de susținere pentru Klaus Iohannis, după ce acesta și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale.

Read more: Mesajul senatorului Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, cu privire la candidatura lui...
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a punctat, într-o luare de poziție din aceste zile, cele mai recente precizări din "CV"-ul unuia dintre cei desemnați să se ocupe de campania electorală a PSD-ului.

Read more: Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu îi face "CV"-ul unuia dintre coordonatorii de campanie ai...
Politic

Cătălina Bozianu a răspuns la apelul lansat din nou de Viorica Dăncilă, către partidele parlamentare, pentru semnarea pactului pe care l-a propus, catalogând demersul premierului ca "aiuritor".

Read more: Președintele PMP Prahova, Cătălina Bozianu, răspunde la invitația premierului de a semna pactul...
Politic

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a declarat că formaţiunea va propune creşterea vârstei de pensionare pentru magistraţi şi poliţişti, argumentând că legislaţia actuală le permite să iasă din sistem unor oameni care încă sunt apţi de muncă.

Read more: Orban: Când va ajunge la guvernare, PNL va propune creşterea vârstei de pensionare pentru...
Joomla SEF URLs by Artio