Politic

Politic

Partidul Mişcarea Populară va vota prelungirea stării de urgență și totodată propune Guvernului un set de măsuri pentru protejarea populației în fața amenințărilor pandemiei Covid-19, precum și de resetare a economiei României.

Read more: PMP a anunțat că va vota în favoarea prelungirii stării de urgenţă
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a făcut o analiză, din perspectiva sa, de cadru didactic, a măsurilor anunțate de Ministerul Educației, pentru finalizarea anului școlar 2019 - 2020, în condițiile în care cursurile în învățământul preuniversitar sunt suspendate, din 11 martie, iar școlile vor rămâne închise cel puțin până la jumătatea lunii mai.

Read more: Părerea unui dascăl, despre măsurile anunțate de Ministerul Educației: "Sunt uimit de nonșalanța...
Politic

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher îi încurajează pe oameni să cumpere produse românești, fiecare comandă fiind un sprijin uriaș pentru cei care traversează, în contextul crizei actuale, o perioadă foarte dificilă, întrucât au probleme mari la desfacerea produselor.

Read more: Deputatul de Prahova Laura Moagher susține micii producători din județ
Politic

De anul viitor, autoritățile locale nu vor mai putea subvenționa prețul gigacaloriei, ceea ce av avea un impact uriaș asupra veniturilor populației. O întrebare pe acest subiect a fost adresată de deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă ministrului Economiei, Virgil Popescu. Răspunsul nu a fost formulat nici până acum, la mai bine de o lună de la transmiterea acesteia.

Read more: Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă lansează un avertisment cu privire la impactul eliminării...
Politic

Partidul Mişcarea Populară a lansat astăzi un apel către toţi liderii politici din România pentru elaborarea şi adoptarea unui Pact Naţional pentru Sănătate. Demersul a fost inițiat în contextul crizei declanșate de actuala pandemie, care pune o presiune uriașă pe sistemul sanitar.

Read more: PMP propune un pact național pentru sănătate. Cele 10 măsuri indicate pentru îmbunătățirea...
Politic

Președintele PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, a făcut apel la partidele politice, "să acționeze pentru a lua cele mai bune decizii pentru cea mai mare parte a membrilor societății românești".

Read more: Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu: "În acest moment, partidele sunt datoare să treacă...
Politic

Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu promovează, într-o declarație făcută joi, susținerea agriculturii, un sector economic ce ar putea fi șansa României de a se menține pe linia de plutire și, mai apoi, de a reintra înapoi, după depășirea actualei crize.

Read more: Deputatul Cătălina Bozianu: "Viitorul economiei românești depinde de modul în care reușim să-i...
Politic

În contextul crizei declanșate de pandemia de coronavirus, PNL solicită impozitarea pensiilor speciale, liberalii formulând un amendament în acest sens. Anunțul a fost făcut de deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase.

Read more: Deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase: "PNL a depus un amendament pentru impozitarea pensiilor...
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu acuză lipsa de transparență a guvernanților, în această perioadă de criză, și solicită ca deciziile să fie adoptat rapid, dar cu informarea și participarea activă a cetățenilor, respectiv cu implicarea mediului de afaceri.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu: "Avem nevoie de dezbatere prealabilă și publicarea imediată a...
Politic

Proiectul de pus zilele trecute la Senat, de un grup numeros de parlamentari din care face parte și deputatul de Prahova Laura Moagher, a fost inițiat "luând în considerare presiunile și riscurile determinate de evoluția infectărilor cu Covid-19".

Read more: Deputatul de Prahova Laura Moagher, printre semnatarii inițiativei legislative privind completarea...
Joomla SEF URLs by Artio