Politic

Politic

Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă a transmis un punct de vedere în care subliniază importanța, în contextul epidemiologic actual, a măsurilor precum izolarea și carantină, acolo unde se impune acest lucru, pentru prevenirea răspândirii Covid-19. Totodată, acesta a lansat un apel către colegii săi parlamentari, din toate partidele politice, îndemnându-i să coteze în favoarea proiectului de lege elaborat pentru reglementarea acestor măsuri.

Read more: Deputatul PNL Răzvan Prișcă, despre necesitatea adoptării prevederilor privind izolarea și...
Politic

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, sâmbătă, pe 4 iulie, deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase punctează importanța relațiilor dintre România și Statele Unite ale Americii.

Read more: Mesajul deputatului de Prahova Roberta Anastase, de Ziua Americii: "Relația cu SUA, unul dintre...
Politic

Fostul primar al Ploieștiului, Andrei Volosevici, și-a exprimat dorința ca și la Ploiești să fie aplicate prevederile ordonanței care permit autorităților locale să acopere jumătate din costurile cu transportul elevilor, astfel încât aceștia să beneficieze de gratuitate pe tot parcursul anului.

Read more: Andrei Volosevici propune Consiliului Local să-și asume jumătate din costurile transportului...
Politic

Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și prim-vicepreședintele PNL pentru mediul de afaceri și societate civilă, a vorbit despre programul de investiții și relansare a economiei, prezentat miercuri de liberali.

Read more: Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, despre planul propus de Guvernul PNL: "Măsuri...
Politic

Preşedintele PSD Prahova şi al Consiliului Judeţean, Bogdan Toader, îi acuză pe rivalii politici de la PNL că încalcă propriile reguli. Într-o postare pe pagina oficială de Facebook, liderul social-democrat invocă momente în care diverşi liberali au fost prinşi fără măşti de protecţie sau participând la evenimente în care nu s-a respectat distanţarea socială, dar şi afişele instalate în ultimele zile în Ploieşti, înfăţişând candidaţii PNL la Primărie, respectiv preşedinţia CJ Prahova.

Read more: Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova, atac direct la PNL: Respectarea propriilor reguli este...
Politic

Preşedintele PSD Prahova şi al Consiliului Judeţean, Bogdan Toader, a anunţat că primarul comunei Sângeru, Radu Gheorghe, ales din partea Partidului Naţional Liberal în 2016, va candida acum pentru Partidul Social Democrat.

Read more: Un primar din Prahova a trecut de la PNL la PSD. "Şi-a pierdut încrederea în vechiul partid"
Politic

Conducerea PSD Prahova a reacţionat după ce alesul municipal Sanda Dragulea şi-a anunţat public susţinerea pentru candidatul liberal la Primăria Ploieşti, Andrei Volosevici. Preşedintele organizaţiei judeţene, Bogdan Toader, spune că aceasta ar fi schimbat tabăra înainte de alegeri, supărată "că nu a primit garanţia unui nou mandat". Reacţia oficială vine după ce miercuri, pe pagina sa de Facebook, consiliera ploieşteană declarase că îl susţine pe Andrei Volosevici, pentru că a dovedit deja că poate transforma Ploieştiul într-un "oraş de frunte".

Read more: PSD invocă "traseismul politic în ani electorali", după ce o consilieră locală şi-a anunţat...
Politic

Afectate puternic de criza financiară generată pe fondul pandemiei de coronavirus, companiile din domeniul hotelurilor şi localurilor de alimentaţie publică ar putea beneficia, la Ploieşti, de o scutire de la plata impozitelor pe clădiri. Măsura e propusă de consilierii PSD, ar urma să fie dezbătută luni în forul legislativ ploieştean şi se va aplica, potrivit anunţului făcut de viceprimarul Cristian Ganea, pe perioada în care România s-a aflat sub stare de urgenţă şi stare de alertă.

Read more: Consilierii din Ploieşti promit scutire de la plata impozitelor aferente clădirilor din domeniul...
Politic

Aflată la al doilea mandat în forul legislativ ploieştean, social-democrata Sanda Dragulea a anunţat public, miercuri, într-un mesaj pe reţeauea de socializare Facebook, că susţine echipa lui Andrei Volosevici.

Read more: Consilierul local ploieştean Sanda Dragulea, de la PSD, a anunţat că susţine echipa lui Andrei...
Joomla SEF URLs by Artio