Politic

Politic

PMP se alătură celor care lansează atacuri la adresa primarului Adrian Dobre, acuzându-l pe acesta că propagă minciuni în spațiul public. Mesajul vine după ce Dobre ar fi acuzat că aleșii ploieșteni din partea PMP ar fi votat, "alături de PSD și ALDE pentru majorarea prețului gigacaloriei în Ploiești".

Read more: Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova: "Adrian Dobre poartă o campanie electorală frenetică,...
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a lansat un nou proiect, sub sloganul "Vino să-ți cunoști parlamentarul". În cabinetul din Ploiești vor veni, pentru întâlnirea cu cetățenii, deputați și senatori ai USR.

Read more: Din această săptămână, cabinetul din Ploiești al deputatului Dan Rădulescu găzduiește întâlniri...
Politic

Cătălina Bozianu, deputat și președinte al PMP Prahova, i-a transmis ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, o întrebare referitoare la perspectivele realizării tronsonului de autostradă Comarnic - Brașov.

Read more: Deputatul PMP Cătălin Bozianu cere o informare publică referitoare la destinația reală a...
Politic

Ploieștenii au mai primit, aseară, o doză de otravă, acuză deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu. Acesta spune că marți seară, în intervalul 20.00 - 22.00, la Ploiești s-au înregistrat depășiri alarmante la butadienă, benzen și toluen.

Read more: Ploieșteni, știți ce ați respirat aseară? Deputatul Dan Rădulescu: "Timp de două ore au fost...
Politic

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, iese cu o declaraţie publică după negocierile purtate luni cu reprezentanţii Veolia Energie, în contextul în care contractul de termoficare a Ploieştiului expiră la 1 mai. Oficialul CJ îl acuză pe primarul Dobre de o atitudine duplicitară şi spune că acesta foloseşte aceste discuţii pentru a căpăta capital electoral, fără a găsi o soluţie concretă pentru continuarea serviciului de utilitate publică şi după data de 1 mai.

Read more: Bogdan Toader: "Primarul Adrian Dobre nu a învăţat nici acum, când mai are doar un an de mandat,...
Politic

Cu aproximativ o lună rămasă până la expirarea contractului pentru termoficarea Ploieştiului, reprezentanţii PSD îl acuză pe primarul Dobre că în ultimii doi ani, dincolo de comandarea unor studii, n-a făcut niciun demers pentru evitarea unei posibile crize. Într-un comunicat de presă transmis marţi, viceprimarul Cristian Ganea, preşedintele PSD Ploieşti, acuză că Adrian Dobre va lăsa ploieştenii fără apă caldă după data de 1 mai şi îi cere primarului să facă un gest de bărbăţie şi să demisioneze.

Read more: PSD Ploieşti îi cere demisia primarului Dobre, din cauza crizei termiei: "Va lăsa ploieştenii fără...
Politic

Luni, pe 18 martie, la împlinirea a 102 ani de la nașterea maestrului Mircea Ionescu Quintus, președintele PNL Prahova a vizitat-o pe văduva seniorului liberal, aducându-i un omagiu celui care a marcat istoria liberalilor în România și care va rămâne, pentru totdeauna, un model de om politic.

Read more: 102 ani de la nașterea lui Mircea Ionescu Quintus. Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu:...
Politic

Reacții, la Ploiești, după noul episod consumat, ieri, în serialul privind asigurarea agentului termic, în municipiu, din mai încolo, după expirarea contractului cu Veolia. Grațiela Gavrilescu, președintele ALDE Prahova, îl atacă din nou pe primarul Adrian Dobre, după noua rundă de negocieri cu Veolia și scandalul din ședința de Consiliu Local de luni.

Read more: Grațiela Gavrilescu îl atacă din nou pe Adrian Dobre: "Primarul plângăcios ne va încălzi...
Politic

Liderul liberalilor prahoveni, senatorul Iulian Dumitrescu, s-a numărat printre cei  prezenți la întâlnirea de ieri cu Manfred Weber, candidatul PPE la funcția de președinte al Comisiei Europene, prezent la București pentru Summitul liderilor locali și regionali ai PPE de la București.

Read more: Președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, prezent la întâlnirea cu  Manfred Weber