Politic

Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a a vut un mesaj dur în replică la anunțul făcut de Carmen Dan, privind demisia de la Ministerul de Interne, în condițiile în care, la momentul respectiv, aceasta se afla pe lista remaniabililor.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu, replică la demisia lui Carmen Dan de la conducerea MAI: "Las' că avem noi...
Politic

Luni are loc Comitetul Executiv al PSD; în care liderii social-democrați discută despre remanierea unor miniștri, dar și pe tema sondajelor pentru desemnarea prezidenţiabilului PSD.

Read more: Carmen Dan și-a dat demisia de la Interne. Lista miniștrilor de pe lista neagră, amenințați cu...
Politic

Luna iunie a fost una grea pentru sănătatea ploieștenilor, avertizează deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu. Acesta a prezentat valorile ridicate înregistrate la benzen, în zona Ploiești, luna trecută, așa cum au fost ele înregistrate chiar de stațiile de monitorizare din rețeaua Ministerului Mediului.

Read more: Deputatul USR Dan Rădulescu prezintă bilanțul poluării pe luna iunie: "Valorile pentru benzen au...
Politic

Dan Barna a fost ales candidatul USR la prezidențiale, în Congresul de sâmbătă al partidului. Această desemnare este mai degrabă echivalebtul unui mesaj de genul "felicitări, ai trecut în etapa următoare!", în condiţiile în care şi colegii de alianţă urmează să-şi desemneze o propunere, cel mai probabil Dacian Cioloş, iar apoi, dintre cei doi, va fi ales candidatul USR-Plus la prezidenţiale.

Read more: Dan Barna, desemnat candidat al USR la alegerile prezidenţiale, nu şi al USR-Plus
Politic

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a comentat desemnarea lui Jean- Francois Bohnert în funcţia de procuror-şef al Parchetului Naţional Financiar din Franţa şi retragerea acestuia din competiţia cu Laura Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror-şef european, ironizându-i pe reprezentanţii PSD, care au declarat răspicat că n-o susţin pe fosta şefă a DNA. „Romania a primit un «cadou» de la francezi (...) Pesedişti, vă gândiţi cumva la seppuku?”, a scris Orban pe pagina sa personală de Facebook.

Read more: Orban, după ce Kovesi a rămas singură în cursa pentru postul de procuror-şef european: "Pesedişti,...
Politic

Ministerul Finanțelor Publice, prin secretarul de stat Attila Gyorgy, i-a răspuns deputatului PNL de Prahova Răzvan Prișcă la întrebarea adresată pe canalele oficiale, în calitate de membru al Legislativului, referitoare la posibilitatea ca datoria externă a României să depășească, în următorul deceniu, pragul critic de 60% din PIB (VEZI DETALII).

Read more: Ministerul de Finanțe explică, la solicitarea deputatului de Prahova Răzvan Prișcă, măsurile care...
Politic

Comisia parlamentară de anchetă pentru investigarea eventualelor nereguli și fraude semnalate la alegerile din 26 mai s-a reunit din nou, miercuri, pentru audierea șefului Autorității Electorale Permanente și a reprezentanților Expert Forum.

Read more: Noi audieri privind eventuale fraude la alegerile din 26 mai. Deputatul de Prahova Laura Moagher,...
Politic

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi, într-un interviu la DC News, că dacă îi va cere partidul să candideze la alegerile prezidenţiale şi e singura soluţie, atunci va accepta. Preşedintele PSD a precizat totuşi că nu a luat în calcul acest lucru, însă nu exclude această posibilitate.

Read more: Viorica Dăncilă: Dacă partidul îmi cere, candidez la prezidenţiale
Politic

Ministrul Sănătății, Sorin Pintea, a anunțat la Ploiești,în această primăvară, că va aloca fonduri de peste 32.000.000 de lei pentru achiziționarea de dotări în 11 spitale din Prahova. Iar pacienții și medicii de aici nu au fost singurii cărora li s-a promis sprijin, și asta în decurs de câteva luni. Fiind vorba despre investiții importante la nivel național, în aprilie, deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase îi cerea ministrului să precizeze, concret, care sunt sursele de finanțare.

Read more: Ministerul Sănătății a anunțat, la cererea deputatului de Prahova Roberta Anastase, de unde va lua...
Politic

Deputatul USR de Prahova a pregătit, pentru Ploieșteni, 20.000 de exemplare din calendarul poluării, care arată, negru pe alb, câte zile pe an sunt otrăviți cetățenii orașului. Totul se bazează pe măsurătorile și înregistrările oficiale făcute la nivelul municipiului.

Read more: Deputatul de Prahova Dan Rădulescu: "Depășiri la benzen și butadienă în 275 de zile din 2018"!...
Joomla SEF URLs by Artio