Politic

Politic

dragnea4Paul Stănescu, Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu semnează, în numele unui comitet de iniţiativă, o scrisoare prin care solicită demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD şi de la conducerea Camerei Deputaţilor, la care se adaugă și alte 18 solicitări.

Read more: A apărut scrisoarea anti-Dragnea. Disidenţii din PSD cer demisia lui Dragnea și numirea Vioricăi...
Politic

poluare depasire butadienaDeputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a solicitat, luni, o întâlnire cu reprezentanții rafinăriei LukOil, după ce, în ultimele luni, în zona Ploieștiului s-au înregistrat, de aproape 300 de ori, depășiri la btadienă, pe 1 august atingându-se un nivel record al acestui compus, în aer.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu, un nou semnal de alarmă privind poluarea din Ploiești: "Pe 1 august,...
Politic

Deputatul Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova și președinte interimar al Organizației Naționale de Femei din cadrul Partidului Mișcarea Populară, a participat la finalul săptămânii trecute, la primele alegeri organizate, în această toamnă, într-o filială județeană a formațiunii politice, pentru stabilirea structurii de conducere a organizației de femei.
Read more: Cătălina Bozianu, către femeile din PMP: "Ne dorim să transformăm Organizația de Femei a...
Politic

liviu dragnea la ploiesti 2014Într-un moment în care mai mulţi lideri de filiale cer demisia lui Liviu Dragnea de la şefia PSD, ultimele zvonuri vorbind despre 33 de semnături strânse în aceste sens, conducerea PSD Prahova a trimis vineri un comunicat de presă în care dă de înţeles că problema nu e chiar atât de gravă pe cât pare din exterior şi că partidul ar trebui să se concentreze pe programul de guvernare.

Read more: Reacţia oficială a PSD Prahova, în contextul tensiunilor din partid, care clatină scaunul lui...
Politic

liviu dragnea psdSurse din Partuidul Social Democrat anunţă că liderii mai multor organizaţii locale în cer demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al formaţiunii, dar şi din cea de preşedinte al Camerei Deputaţilor, vorbindu-se despre o scrisoare în care se solicită convocarea urgentă a Comitetului Executiv, scrisoare care, potrivit aceloraşi surse, ar fi fost semnată de 33 de şefi de organizaţii.

Read more: Liviu Dragnea, contestat de liderii locali din PSD. Peste 33 de preşedinţi de organizaţii i-ar...
Politic

protest fsliDeputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu a ținut să transmită un altfel de mesaj la începutul anului școlar. Aceasta a ales, în locul clasicelor discursuri festive, să lanseze un apel către guvernanți, îndemnându-i să asculte strigătul dascălilor cu privire la lipsurile din învățământ.

Read more: Apel lansat de parlamentarul PMP Cătălina Bozianu către guvernanți: "Ascultați vocea dascălilor...
Politic

iulian dumitrescu candidat pnlSenatul a adoptat, marți, cu 107 voturi "pentru", propunerea de revizuire a Constituției pentru redefinirea familiei, printre cei care s-au declarat în favoarea acestei inițiative numărându-se și liderul liberalilor prahoveni, Iulian Dumitrescu.

Read more: Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, după adoptarea propunerii pentru revizuirea...
Politic

dumitrescu iulian pnl prahovaIulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, a transmis, la început de an școlar, un mesaj adresat nu doar actorilor direct implicați în sistemul de învățământ, elevi și cadre didactice, ci mai ales celor de ale căror decizii depinde buna desfășurare a procesului instructiv-educativ.

Read more: Mesajul președintelui PNL Prahova, pentru elevi, dascăli și nu numai, la început de an școlar
Politic

ludovic orbanRectificarea bugetară a fost făcută împotriva Constituţiei şi fără avizul obligatoriu al Consiliului Superior de Apărare a Ţării (CSAT), nefiind respectate procedurile legale de punere în dezbatere a proiectului, consideră liderul PNL, Ludovic Orban. Acesta anunţă că PNL va depune marţi o sesizare la Avocatul Poporului pentru a fi atacată la Curtea Constituţională Ordonanţa de urgenţă privind rectificarea bugetară şi spune că a pregătit un proiect de lege pentru modificarea legii Curţii, astfel încât să se poată exercita controlul constituţional prealabil asupra ordonanţelor de urgenţă.

Read more: PNL va ataca la CCR rectificarea bugetară. Orban: „A fost făcută ilegal şi împotriva Constituţiei”
Politic

imagine satelit bataluriDeputatul USR de Prahova Dan Rădulescu continuă seria apelurilor lansate către pprahoveni, să se alăture protestelor împotriva poluării din Ploiești. În cea mai recentă declarație a sa pe acest subiect, parlamentarul subliniază cât de ieftin scapă marii poluatori din zonă, asta în cazulîn care se deranjează cineva să-i ia la întrebări.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu: "Un joc al intereselor, bine susținut politic!" Amenzi de vreo 300.000 de...