Joi, 14 Decembrie 2017
 

Politic

adrian dobre adevarul livePrimarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a vorbit la Adevărul Live despre efectele directe ale „Revoluției Fiscale" asupra bugetelor locale, catalogând schimbările fiscale drept „dezastruoase”. În opinia edilului, Ploieștiul pierde din impozitele ploieștenilor sume de milioane de euro care sunt redirecționate către bugetul național, măsură care lasă localitățile fără bani pentru întreținere și dezvoltare. „Ei vorbesc despre descentralizare, însă iau banii de investiții pentru a-i direcționa către consum", susține liberalul Adrian Dobre, primarul Ploieștiului.

 

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu s-a remarcat, în acest mandat al Legislativului, inclusiv prin numeroasele demersuri împotriva poluatorilor și poluării, iar mai nou printr-o inițiativă menită să încurajeze achiziția de echipamente care să reducă acest fenomen ajuns la cote alarmante în județ.

USR a cerut, în plenul Camerei Deputaților, demisia lui Liviu Dragnea

Written by Ioana POPA  |  Created on Tuesday, 14 November 2017 15:12  |  Category: Politic

USR a cerut marți, în plenul Camerei, prin liderul deputaților partidului Cristian Seidler, demisia lui Liviu Dragnea, care luni a fost pus sub acuzare de DNA, în dosarul "Tel Drum". Președintele Camerei Deputaților este acuzat de constituire de grup infracțional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene, dar și de abuz în serviciu.

Traian Băsescu, la Ploiești, despre Revoluția Fiscală: România este jucată şi lăsată în seama hazardului

Written by Administrator  |  Created on Saturday, 11 November 2017 15:52  |  Category: Politic

pmp alegeri prahova 1Prezent la Ploiești în cadrul Conferinței de alegeri a PMP Prahova, fostul președinte al României a comentat modificările de ultimă oră promovate de Guvern, criticând schimbarea Codului Fiscal în felul în care a fost implementată:

Alegeri interne la PMP Prahova. Cătălina Bozianu, reconfirmată în funcția de președinte

Written by Anca Visan  |  Created on Saturday, 11 November 2017 14:57  |  Category: Politic

alegeri pmp ph noiembrie 2017Update: PMP Prahova și-a ales sâmbătă noua structură de conducere, în cadrul unei conferinţe de alegeri interne la care a participat şi preşedintele partidului politic, Traian Băsescu, însoţit de Eurgen Tomac, Robert Turcescu şi Dorel Onaca. În privinţa funcţiilor cheie din organizaţia judeţeană lucrurile sunt clare, în contextul în care există un singur candidat pe post.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, vine sâmbătă la Ploiești. Alegeri în cadrul organizației PMP Prahova

Written by Administrator  |  Created on Friday, 10 November 2017 21:03  |  Category: Politic

basescu bozianu 2Senatorul Traian Băsescu, președintele PMP, va fi prezent sâmbătă la Ploiești, unde va participa la conferința de alegere a conducerii județene a PMP Prahova.

A fost ales noul preşedinte al Organizaţiei de Pensionari a PNL Prahova

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 10 November 2017 16:29  |  Category: Politic

pnl-ploiestiAlegeri interne, astăzi, la PNL Prahova. După organizaţia de tineret, unde scrutinul s-a încheiat cu un mare scandal, astăzi a venit rândul organizaţiei judeţene dedicate persoanelor de vârsta a treia, unde conferinţa de alegeri a fost de departe mult mai liniştită. 

Iulian Dumitrescu: "PSD împotriva tuturor. PNL va depune moțiune de cenzură"

Written by Ioana POPA  |  Created on Thursday, 09 November 2017 10:40  |  Category: Politic

Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, a transmis, miercuri seară, o reacție dură față de aprobarea, în ședința de Guvern, a Ordonanței de Urgență pentru modificarea Codului fiscal. Acesta a avertizat că liberalii vor depune o moțiune de cenzură.

Interzicerea condamnaților penal la funcții publice. Deputatul Dan Rădulescu anunță: Strângem semnături pentru acest proiect

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 08 November 2017 18:55  |  Category: Politic

Dan-Radulescu-USR-PrahovaDeputatul Dan Rădulescu (USR) anunță demararea unei campanii de strângere de semnături pentru interzicerea, prin Constituție, a condamnaților penali la funcții publice.

Traian Băsescu, președintele PMP, vine sâmbătă la Ploiești

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 07 November 2017 19:58  |  Category: Politic

basescu bozianu 2Sâmbătă 11 noiembrie 2017, PMP Prahova organizează alegeri interne în cadrul cărora se va desemna președintele organizației și componența Biroului Politic al organizației județene. La eveniment este așteptat să participe și fostul președinte al României, Traian Băsescu, președintele PMP.

Iulian Dumitrescu: "Să îl scăpăm pe Ionuț Mișa de chin și să îl demitem"

Written by Ioana POPA  |  Created on Tuesday, 07 November 2017 11:00  |  Category: Politic

Iulian Dumitrescu, președinte al PNL Prahova și prim-vicepreședinte al PNL pentru mediul de afaceri, a criticat, din nou, strategia fiscală a actualei guvernări (VEZI DETALII), revenind cu un mesaj prin care cere demisia ministrului de Finanțe, Ionuț Mișa.