Marți, 23 Mai 2017
 

Politic

Deputatul Roberta Anastase: La Ploieşti vor fi acordate stimulente pentru medici. Felicitări Adrian Dobre!

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 05 April 2017 20:39  |  Category: Politic

roberta-anastaseDeputatul PNL de Prahova, Roberta Anastase a postat pe Facebook o reacție la inițiativa primarului Ploieștiului de a acorda stimulente financiare medicilor care lucrează în spitalele din oraș:

catalina bozianu 3Deputatul prahovean Cătălina Bozianu (PMP) a susținut, în plenul Camerei Deputaților, o declarație politică în care lansează un apel către președintele României și către liderii partidului aflat la guvernare pentru o implicare fermă în politica europeană, locul unde se decide viitorul națiunii și al poporului. Deputatul crede că perioada de incertitudine care afectează politica europeană poate fi un motiv în plus ca România să își negocieze mai bine și ferm statutul în cadrul UE.

Noul vicepremier și ministru al Mediului, deputatul prahovean Grațiela Gavrilescu, depune luni jurământul la Cotroceni

Written by Administrator  |  Created on Monday, 03 April 2017 09:59  |  Category: Politic

gratiela-gavrilescu 1Preşedintele Klaus Iohannis semnează luni decretele privind numirea noului ministru al Mediului, deputatul prahovean Graţiela Gavrilescu, şi a noului ministru pentru Relaţia cu Parlamentul, Viorel Ilie. La ora 17.00, va avea loc şi ceremonia de depunere a jurământului.

Graţiela Gavrilescu, actual ministru pentru Relaţia cu Parlamentul, va prelua portofoliul lui Daniel Constantin de ministru al Mediului şi funcţia de vicepremier.

spitalGrupul consilierilor județeni PSD-ALDE susține, prin votul dat pentru adoptarea bugetului pentru acest an al Prahovei, alocarea fondurilor necesare începerii lucrărilor la noul spital, cu 7 etaje, care se va construi în vecinătatea actualului Spital Județean din Ploiești, complementar acestuia, se arată într-o declarație politică comună emisă de consilierii județeni PSD și ALDE.

Ministrul Justiției: Nu e oportună revocarea lui Lazăr și Kovesi

Written by Radu Danciu  |  Created on Wednesday, 29 March 2017 19:12  |  Category: Politic

toader tudorelMinistrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat că nu este oportună declanșarea procedurilor de revocare a Procurorului general al României, Augustin Lazăr, și a procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.

catalina bozianu 3Liderul PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, le reproșează reprezentanților primăriei Ploiești faptul că nu au anunțat publicul că există un conflict de muncă la TCE, astfel încât mii de oameni să nu mai fi așteptat în stații mijloacele de transport în comun. Totodată, Bozianu spune că întârzierea achitării drepturilor salariale la TCE ridică semne de întrebare legate de capacitatea financiară a primăriei de a duce la bun sfârșit proiectele propuse pentru anul în curs.

Ponta. România nu poate fi condusă ca CJ Teleorman: Unul gândește, ăilalți toți muncește

Written by Radu Danciu  |  Created on Tuesday, 28 March 2017 15:09  |  Category: Politic

dragnea tariceanu grindeanuPonta a devenit glumeț de când se ceartă cu Dragnea.

Tăriceanu, declarații halucinante: Protestatarii au stricat imaginea României

Written by Radu Danciu  |  Created on Tuesday, 28 March 2017 10:25  |  Category: Politic

tariceanu aldeEvident, ceea a a impresionat Europa și a creat un model de protest civilizat și pașnic nu le-a picat bine celor vizați. Tăriceanu, al doilea om în stat, spune că protestele au stricat imaginea României în Europa.

Președintele PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, a sărbătorit unirea Basarabiei la Chișinău

Written by Administrator  |  Created on Monday, 27 March 2017 10:02  |  Category: Politic

delegatie chisinau pmpDeputatul Cătălina Bozianu a fost prezent la Chișinău pentru a marca 99 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. Delegația PMP s-a întâlnit cu Înalt Preasfinţitul Petru, mitropolitul Basarabiei, cu primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă și cu multe alte persoane din Moldova care își doresc unirea României cu Basarabia.

Mesajul postat de deputatul Cătălina Bozianu pe Facebook:

Grațiela Gavrilescu, propusă pentru funcția de vicepremier

Written by Radu Danciu  |  Created on Sunday, 26 March 2017 19:43  |  Category: Politic

gratiela gavrilescu alde 1 aprilie 2016ALDE i-a retras sprijinul politic lui Daniel Constantin, iar propunerea pentru înlocuirea acestuia în funcția de vicepremier și ministru al Mediului este deputatul prahovean Grațiela Gavrilescu.

Dacian Cioloș explică motivele pentru care nu s-a înscris în USR

Written by Radu Danciu  |  Created on Friday, 24 March 2017 07:37  |  Category: Politic

dacian ciolos 1Fostul premier Dacian Cioloș susține că decizia sa este să nu se înscrie în Uniunea Salvați România (USR) .