Joi, 29 Iunie 2017
 

Politic

Nicușor Dan și-a dat demisia din USR. În ce condiții ar reveni în partid

Written by Ioana Popa  |  Created on Friday, 02 June 2017 08:53  |  Category: Politic

Nicușor Dan a anunțat, joi, că a demisionat din funcția de președinte al USR, dar și din partid.

Premieră în administraţia ploieşteană, de teama unor incompatibilităţi

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 31 May 2017 15:57  |  Category: Politic


O modificare legislativă adoptată recent dă peste cap calculele politice în Consiliul Local Ploieşti, forul legislativ al municipiului. Cei doi viceprimari ai Ploieştiului au refuzat să participe la vot, la cea mai recentă şedinţă, derulată în această săptămână, temându-se că s-ar putea afla într-o situaţie de incompatibilitate generată tocmai de noile prevederi în domeniu.

Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu i-a adresat ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu, o întrebare referitoare la situația indemnizațiilor de însoțitor pentru persoanele cu handicap.

Cine este Adrian Baicu, candidatul PMP pentru funcția de primar al comunei Dumbrava

Written by Ioana Popa  |  Created on Monday, 29 May 2017 09:37  |  Category: Politic

Partidul Mișcarea Populară și-a anunțat candidatul și pentru comuna Dumbrava, una dintre cele trei localități din Prahova unde formațiunea are reprezentant la locale parțiale de pe 11 iunie 2017.

Traian Băsescu, la Sinaia: România are alte probleme decât ce făceau patru beţivani în noaptea alegerilor

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 26 May 2017 19:20  |  Category: Politic

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu, a participat vineri, la Sinaia, la şedinţa Colegiului Naţional al PMP dedicată pregătirii alegerilor locale anticipate din data de 11 iunie, afirmând că îşi doreşte un rezultat electoral mai bun decât cel din 2016. Fostul şef al statului a discutat şi despre scandalul privind presupusa fraudare a alegerilor prezidenţiale câştigate de el în 2009, afirmând că, în viziunea sa, România are probleme mai grave decât "ce făceau patru beţivani în noaptea alegerilor", cu trimitere la întâlnirea din casa lui Gabriel Oprea la care ar fi participat şefa DNA şi adjunctul de la SRI.

Lista candidaţilor la alegerile anticipate din 11 iunie din Prahova

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 26 May 2017 10:46  |  Category: Politic

alegeri urnaLuna viitoare au loc alegeri anticipate în patru localităţi din Prahova care au rămas, de la începutul acestui mandat, fără primari. Astfel, pe 11 iunie sunt aşteptaţi la urna 29.000 de prahoveni cu drept de vot, în oraşele Buşteni şi Băicoi şi comunele Dumbrava şi Balta Doamnei.

Plângere penală depusă de directorul SGU Ploieşti, după apariţia unui articol defăimător

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 23 May 2017 09:47  |  Category: Politic

Directorul Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti, Donald Constantin, anunţă că a depus o plângere penală, după ce, potrivit spuselor sale, i-ar fi fost accesate în mod ilegal datele de pe telefonul mobil, iar anumite capturi de ecran au fost folosite într-un articol defăimător publicat recent la adresa sa.

PMP şi-a prezentat candidaţii pentru Buşteni şi Băicoi, unde au loc alegeri anticipate pe 11 iunie

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 23 May 2017 09:39  |  Category: Politic

Pe data de 11 iunie sunt programate alegeri anticipate în patru localităţi din Prahova rămase fără primari de la începutul acestui mandat, fie pentru că edilii au renunţat din proprie iniţiativă la funcţii sau au fost obligaţi s-o facă, fie în urma decesului foştilor primari. PMP Prahova şi-a prezentat candidaţii pentru alegerile locale din Buşteni şi Băicoi, reprezentanţii formaţiunii politice arătându-se optimişti cu privire la şansele acestora în competiţia electorală.

Candidatul PMP pentru primăria Băicoi și-a depus candidatura duminică

Written by Administrator  |  Created on Sunday, 21 May 2017 22:26  |  Category: Politic

antonela aldea baicoi bozianuAntonela Aldea, reprezentanta Partidului Mișcarea Populară și-a depus duminică dosarul de candidatură pentru primăria orașului Băicoi, fiind însoțită la Biroul Electoral de Cătălina Bozianu, deputat și președintele PMP-Prahova, de prim-vicepreședintele Irinel Costache și de alți colegi din echipa PMP (Claudia Sălceanu, Elena Stătescu ,Gabriela Șerban ,Bogdan Hodorog,Nicolae Măruntu).

 

Daniel Constantin își face partid nou, cu sprijinul lui Victor Ponta

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 18 May 2017 18:09  |  Category: Politic

daniel constantin victor ponta daciana sarbu la ploiestiFostul vicepremier și copreședinte al ALDE, exclus din formațiunea liberal-democrată la propunerea lui Călin Popescu Tăriceanu, ar fi pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru înființarea unui nou partid. Alături de acesta se află alți parlamentari excluși din ALDE, iar un sprijin substanțial ar urma să vină și de la  fostul premier Victor Ponta.

AȘA NU! Gafele descoperite de un conferențiar din UPG Ploiești într-un proiect de lege adoptat de Parlament

Written by Ioana Popa  |  Created on Thursday, 18 May 2017 14:54  |  Category: Politic

Conferențiarul universitar din UPG Ploiești, Mihai Apostolache, a descoperit o adevărată colecție de greșeli într-un proiect de lege care a fost adoptat deja de Senat, ca for decizional.