Politic

Politic

Deputatul liberal de Prahova Răzvan Prișcă a catalogat drept Răzvan Prişcă o "şmecherie ieftină" noua abordare a social-democraților, cu privire la recursul compensatoriu.

Read more: Deputatul PNL Răzvan Prișcă traduce schimbarea de abordare a PSD, cu privire la recursul...
Politic

Parlamentarul PNL de Prahova Roberta Anastase a comentat cele voturile date miercuri în Camera Deputaților, pe mai multe proiecte importante privind eliminarea supraaccizei la carburanți și a supraimpozitării contractelor de muncă part-time, respectiv privind abrogarea recursului compensatoriu.

Read more: Roberta Anastase, după abrogarea recursului compensatoriu: "PSD a acceptat introducerea...
Politic

Deputatul USR de Prahova a marcat Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități aducând în prim plan cazul unui copil din Prahova în care se vor regăsi, cu siguranță, mulți dintre cei care au avut ghinionul să se nască sau să ajungă... altfel.

Read more: Studiu de caz. Deputatul USR Dan Rădulescu îl dă exemplu pe Mirel, copilul cărat în brațe de mamă,...
Politic

Ploieștenii, otrăviți în continuare cu substanțe cancerigene! "În luna noiembrie am respirat, cu toții, 16 zile de benzen!" avertizează deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu.

Read more: Gata și bilanțul pe noiembrie, e vai de plămânii ploieștenilor! Deputatul Dan Rădulescu: "Am...
Politic

Tribunalul Bucureşti a dispus înregistrarea primei formațiuni politice independente prahovene, Partidul Prahova în Acțiune, în Registrul Partidelor Politice, a anunțat Comitetul de Inițiativă care va asigura conducerea noului partid, până la prima Convenție.

Read more: Partidul Prahova în Acțiune, "prima formațiune politică independentă din județ", a fost...
Politic

Vicepremierul Raluca Turcan a anunțat că Executivul condus de Ludovic Orban va abroga recursul compensatoriu prin asumarea răspunderii, dacă Parlamentul nu va face demersuri în acest sens.

Read more: Guvernul Orban își va angaja răspunderea în Parlament, pe un proiect privind abrogarea recursului...
Politic

Deputatul de Prahova Laura Moagher a transmis, de Ziua Națională, un îndemn către români, să fie mândri de originea lor și să cinstească memoria eroilor fiind un popor "statornic și puternic".

Read more: Mesajul deputatului PSD Laura Moagher, de Ziua Națională a României: "Să arătăm că această țară a...
Politic

Preşedintele de onoare al Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu, cere liste comune de candidaţi cu PNL şi USR la alegerile locale din 2020, explicând că, dacă rămâne valabilă legea privind alegerea primarilor într-un singur tur, candidaturile separate ar duce la împărţirea voturilor şi ar lăsa "administraţiile locale tot în mâna PSD-ului".

Read more: Băsescu propune liste comune PMP-PNL-USR la alegerile locale: "Fără alianţe, am lăsa...
Politic

Filiala USR Vălenii de Munte s-a autodizolvat după ce mai mulți membri și-au anunțat demisia din USR. Anunțul a fost făcut de aceștia joi dimineață, printr-o postare pe Facebook, care acuză partidul că "s-a îndepărtat de la valori", "promovează opacitatea decizională", "lipsa de transparență și de reprezentativitate la nivelul filialei județene".

Read more: Filiala USR Vălenii de Munte s-a dizolvat, după înregistrarea mai multor demisii
Politic

Comisia pentru Administraţie Publică a Camerei Deputaţilor a respins proiectul de lege inițiat de USR privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin, cu 15 voturi "contra".

Read more: Proiectul USR privind alegerea primarilor în două tururi, respins de deputații din Comisia de...
Politic

Într-un mesaj de felicitare a preşedintelui Iohannis pentru câştigarea alegerilor din 24 noiembrie şi de mulţumiri adresate oamenilor care au ieşit la vot, conducerea USR Prahova vorbeşte despre provocările lui 2020, anunţând că îşi doreşte să câştige alegerile pentru Primăria Ploieşti şi Consiliul Local şi reclamând că "PNL a dat un primar incompetent" şi a "închis ochii la pesedizarea totală a administrației locale".

Read more: USR: "PNL a dat un primar incompetent, care a îngropat orașul sub ridicol, gunoaie și nepăsare"
Joomla SEF URLs by Artio