Politic

Politic

Candidaţii care au deschis listele pentru Senat sau Camera Deputaţilor ale PNL, PSD şi Pro România în Prahova au transmis primele mesaje publice după închiderea urnelor, vorbind despre obstacolele întâlnite în această campanie electorală, despre prezenţa scăzută a alegătorilor şi despre primele rezultate indicate de sondaje.

Read more: Primele reacţii ale candidaţilor din Prahova după alegerile parlamentare din 6 decembrie
Politic

Într-un mesaj public transmis vineri după-amiază, Bogdan Toader, președintele PSD Prahova și candidat pentru un mandat în Camera Deputaților, i-a îndemnat pe alegătorii din județ să iasă la vot în număr cât mai mare, pe 6 decembrie.

Read more: Mesajul lui Bogdan Toader, pentru alegători, cu două zile înainte de parlamentare: "Este crucial...
Politic

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher, candidat pentru Senat din partea organizației județene, la alegerile din 6 decembrie, a punctat cele cinci priorități pe care le are formațiunea politică pe care o reprezintă. Potrivi acesteia, politicienii social-democrați șe bazează pe profesioniști în domeniul sănătății publice, în adoptarea și aplicarea măsurilor necesare în criza momentului, cea generată de pandemia Covid.

Read more: Laura Moagher: "România are nevoie de un guvern competent, nu de o criză politică generată de...
Politic

<iframe width="560" height="315" src="/

" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Liderul social-democraților prahoveni a discutat în cadrul emisiunii moderată de jurnalistul Victor Preda, despre alegerile parlamentare care vor avea loc în data de 6 decembrie 2020, exprimându-și speranța că prezența mare la vot ar oferi următorului for legislativ legitimitatea necesară în fața cetățenilor României. Totodată, Toader, care ocupă și locul 1 pe lista candidaților PSD Prahova pentru Camera Deputaților, a abordat și subiectul legat de măsurile de prevenție în contextul pandemiei Sars CoV-2. „Măsura închiderii școlilor afectează întreaga societate, această decizie a fost luată fără consultarea specialiștilor în domeniu”, a declarat Bogdan Toader la Actualitatea TV.

 

Politic

Candidat din partea PNL Prahova pentru un mandat de deputat, Adrian Dupu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, s-a aflat ieri la Măneciu unde, alături de primarul comunei, Auraș Dragomir, a participat la inaugurarea unui obiectiv deosebit de important pentru comunitatea din nordul județului.

Read more: Peron și haltă realizate în timp record, la Măneciu. Adrian Dupu: "Cred că am realizat împreună un...
Politic

Iată documentele care atestă refuzurile sistematice ale lui Bogdan Toader, fostul președinte Consiliului Județean Prahova (CJPh), de a aloca fonduri Spitalului Județean de Urgență Ploiești (SJUP) pentru ca acesta să fie pregătit să facă față pandemiei.

Read more: PNL Prahova: Dovezile refuzului finanțării Spitalului Județean de Urgență Ploiești de către Bogdan...
Politic

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a lansat în dezbatere publică un proiect de lege prin care cetățenii vor înființa firme on-line și într-un termen mult mai scurt decât în prezent.

Read more: Firmele vor putea fi înființate exclusiv on-line, fără să fie nevoie de prezența fizică a...
Joomla SEF URLs by Artio