Politic

Politic

iulian dumitrescu candidat pnlAutoritățile se dovedesc incapabile să gestioneze situația cauzată de apariția pestei porcine africane, boală care se răspândește alarmant de repede și care a mutat Ignatul în miezul verii, remarcă președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, într-o declarație politică privind situația care afectează, deja nu mai puțin de 11 județe.

Read more: Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, acuză "incompetența  cu care Guvernul Dragnea 3...
Politic

catalina bozianuDeputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu a susținut o declarație politică în care se oprește asupra episodului revoltător al cărui protagonist a fost senatorul PSD Niculae Bădălău. Zilele trecute, în spațiul public a apărut o înregistrare de la o petrecere la care a luat parte și parlamentarul social-democrat, cu momentul în care se dansa pe o manea jugnitoare la adresa românilor din Diaspora (VEZI DETALII).

Read more: Deputatul PMP, Cătălina Bozianu : „Maneaua lui Bădălău” – insulta pesedistă căreia românii îi vor...
Politic

muzeul cinegetic posada vizita ministruPreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, şi Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, alături de directorul Direcţiei Silvice Prahova, Dragoş Ciomag, au fost prezenţi miercuri  la "Muzeul Cinegetic al Carpaţilor - Posada" pentru a participa la Expoziţia Jubiliară intitulată "100 de ani de Silvicultură în România".

Read more: Ministrul Apelor şi Pădurilor, prezent miercuri în Prahova, pentru o expoziţie organizată la Posada
Politic

porciDeputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a solicitat Direcției Sanitar-Veterinare o situație la zi cu măsurile luate în județ, pentru prevenirea răspândirii pestei porcine, și acuză autoritățile că s-au apucat să informeze populația prea târziu, când boala începuse deja să facă ravagii, mai ales în sud-estul țării.

Read more: Măsurile luate în Prahova, pentru a preveni răspândirea pestei porcine. Deputatul Dan Rădulescu:...
Politic

sebastian ghita serbiaCurtea de Apel Ploieşti a decis la începutul acestei săptămâni să menţină mandatul de arestare prventivă emis pe numele fostului deputat prahovean Sebastian Ghiţă, într-unul dintre dosarele în care controversatul om de afaceri, între timp plecat în Serbia, este acuzat de fapte de corupţie şi constituire a unui grup infracţional organizat. Decizia este definitivă.

Read more: Decizie DEFINITIVĂ: Sebi Ghiţă rămâne cu mandatul de arestare prventivă
Politic

darius valcovUniunea Salvaţi România (USR) a anunţat marţi că a depus plângeri la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) şi la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), după ce Darius Vâlcov, fost ministru şi în prezent consilier al premierului, a postat pe pagina sa de Facebook fişa medicală a unui protestatar. De asemenea, formaţiunea cere demisia ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, acuzând faptul că documentul medical a plecat din instituţia condusă de ea, relatează News.ro.

Read more: USR a depus două plângeri împotriva lui Darius Vâlcov și cere demisia Olguței Vasilescu
Politic

botez ganea oprea paraschivPreşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a declarat luni că formaţiunea încă nu şi-a stabilit candidatul pentru funcţia de primar al Ploieştiului la alegerile locale din 2020, precizând că în următoarele luni vor fi efectuate mai multe sondaje de opinie, pe baza cărora va fi anunţat oficial un nume până la finalul acestui an.

Read more: Viitorul candidat PSD la Primăria Ploieşti ar urma să fie stabilit şi anunţat la finalul acestui an
Politic

badaluUn clip video care îl are ca protagonist pe senatorul PSD Niculae Bădălău a sârnit indignare în spațiul public. În imaginile postat pe Facebook de deputatul USR  Adrian Claudiu Prisnel, parlamentarul social-democrat apare dansând pe o manea cu versuri revoltătoare, la adresa românilor din Diaspora.

Read more: Senator PSD, filmat când cântă maneaua "Să vină Diaspora, că noi ne p****m pe ea". FADERE cere...