Politic

Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a anunțat că pune la dispoziția autorităților locale un proiect de hotărâre pentru completarea, conform legii, a măsurilor adoptate, pe durata stării de urgență, în sprijinul ploieștenilor de vârsta a treia.

Read more: Deputatul de Prahova Dan Rădulescu solicită Consiliului Local Ploiești să regândească sprijinul...
Politic

PMP a adresat, joi, premierului Ludovic Orban, o solicitare publică privind revocarea ordinului emis acum câteva zile, prin care prefecților le-a fost interzi să comunice informații referitoare la criza generată de pandemie și situația specifică la nivelul județelor țării.

Read more: PMP îi cere premierului să revoce ordinul care le interzice prefecților să comunice informații...
Politic

Deputatul Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova, îi cere public explicații lui Victor Costache care joi a demisionat din funcția de ministru al Sănătății, în plină criză cauzată de epidemia de coronavirus.

Read more: Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova: "Victor Costache ne este dator cu o explicație"
Politic

Deputatul Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova, a anunţat că lucrează alături de mai mulţi colegi - evident de acasă şi prin videoconferinţe - la un pachet de măsuri menit să reducă efectele crizei asupra societăţii şi în special asupra antreprenorilor români. Anunţul vine în contextul în care PMP a transmis un nou apel către Executiv, după cel pentru protejarea cadrelor medicale, de data aceasta pentru efectuarea de teste pentru COVID-19 şi începerea producţiei interne de aparate respiratorii.

Read more: Deputatul PMP Cătălina Bozianu anunţă un pachet de măsuri "pentru ușurarea efectelor crizei"
Politic

În ultimele zile, veștile proaste vin pe bandă rulantă. Nu este vorba numai despre creșterea constantă a pacienților infectați cu coronavirus și decesele înregistrate în rândul acestora, cu și despre pericolul la care sunt expuși angajații unităților sanitare.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu: "Pentru ca România să nu ajungă în situația Italiei se impune luarea de...
Politic

Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și prim-vicepreședinte PNL pentru mediul de afaceri și societate civilă, le cere europarlamentarilor români, într-o scrisoare deschisă dată astăzi publicității, să militeze pentru abandonarea Green Deal (pactul ecologic european) și direcționarea sumelor care ar urma să fie investite prin acesta în combaterea efectelor pandemiei Covid-19.

Read more: Într-o scrisoare deschisă adresată europarlamentarilor români, Iulian Dumitrescu, președintele PNL...
Politic

Un caz deosebit de grav, care a dus la închiderea Spitalului Județean Suceava, după infectarea a zeci de cadre medicale cu noul coronavirus, atrage atenția asupra riscului uriaș de a îngenunchia sistemul medical înainte chiar ca numărul prea mare de pacienți să o facă.

Read more: PMP cere măsuri ferme pentru protejarea personalului medical, după ce zeci de angajați ai SJU...
Politic

Într-un apel lansat vineri, senatorul Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova, solicită implicarea marilor companii din judeţ pentru sprijinirea sistemului medical, în contextul pndemiei de coronavirus. Parlamentarul propune concentrarea atenţiei asupra Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, unde e în continuare nevoie de îmbunătăţirea dotărilor.

Read more: Senatorul Iulian Dumitrescu face un apel la mediul de afaceri pentru sprijinirea Spitalului...
Politic

Deputatul Graţiela Gavrilescu, prim-vicepreşedintele Partidului Forţa Naţională, a declarat miercuri că aşteaptă cu maxim interes măsurile care urmează să fie propuse de Guvern pentru depăşirea unei potenţiale crize economice, adăugând că pregăteşte amendamente, în ideea de a profita de revenirea în ţară a zeci de mii de oameni plecaţi la muncă peste graniţe şi de a folosi această forţă de muncă pentru relansarea brandului "made in Romania".

Read more: Graţiela Gavrilescu cere Guvernului măsuri economice pentru depăşirea crizei, dar şi pentru...
Politic

Deputatul Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova, solicită implicarea autorităţilor centrale pentru depăşirea unei foarte probabile crize economice generate de noul coronavirus. Parlamentarul propune măsuri pentru salvarea unor societăţi care au început sau urmează să fie afectate de această criză, totul începând cu plata datoriilor pe care statul le are către mediul de afaceri.

Read more: Cătălina Bozianu, despre criza coronavirus: Consecințele economice vor fi, cel mai probabil, mult...
Joomla SEF URLs by Artio