Politic

Politic

Reprezentanții partidelor populare și creștin-democrate din cele 27 de țări membre ale Uniunii Europene s-au aflat, în aceste zile, la Helsinki, cu prilejul Congresul Partidului Popular European. Din delegația PMP, condusă de Eugen Tomac, a făcut parte și deputatul Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova.

Read more: Președintele PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, a reprezentat formațiunea politică la...
Politic

Parlamentarul PNL de Prahova Roberta Anastase a lansat recent, în consultare publică, proiectul "Autobuzele elevilor", o inițiativă care reglementează utilizarea autovehiculelor școlare destinate transportului public local al elevilor din ciclul învățământului primar/ gimnazial.

Read more: Parlamentari prahoveni din toate partidele susțin proiectul "Autobuzele elevilor", propus de...
Politic

Fostul președinte al României critică decizia premierului Viorica Dăncilă care face un turneu în țările arabe, Băsescu opinând că prioritățile premierului României ar trebui să fie altele în contextul în care țara noastră preia, în șapte săptămâni, președinția UE. În stilul caracteristic, Băsescu spune că „Viorica şi Meleşcanu i-au invitat pe şeici să vină cu banii lor în ţară şi să are pământul, să mulgă vaca, să tundă oaia lui Daea şi nu în ultimul rând să facă turism”.

 

Read more: „Mulge vaca, tunde oaia”. Băsescu, despre vizita lui Dăncilă în țările arabe: „Bietul premier...
Politic

Președintele PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, a comentat hotărârea CCR de marți, prin care proiectul de lege privind Codul administrativ a fost declarat neconstituțional (VEZI DETALII) în ansamblul său.

Read more: Deputatul Cătălina Bozianu, după ce proiectul Legii Codului administrativ a fost declarat...
Politic

Iohannis, atac neobișnuit de dur la adresa șefului social-democraților. „Asta se întâmplă dacă un infractor ajunge în vârful statului. Iar Dragnea, care s-a cocoţat în vârful partidului şi al statului, progresează. Din păcate nu în domeniul calităţii politicilor publice, nu în domeniul statului de drept, ci în fake news. Ce a prezezentat ieri este ceea ce azi se numeşte fake news. Mai demult se numeau pur şi simplu minciuni, minciuni PSD-iste”, a declarat marţi preşedintele Klaus Iohannis, la Cotroceni.

 

Read more: Guten Morgen! Iohannis, în rol de președinte jucător: „Acest infractor, Dragnea, care s-a cocoţat...
Politic

Autoritățile județene din Prahova au  anunțat, săptămâna trecută, finalizarea modernizării DC 132, care face legătura între DN1 - strada Nestor Ureche şi Cabana Gura Diham. Cei patru kilometri de drum, parte a mai multor trasee turistice spre obiective renumite, traversează, totodată, și unul dintre cele mai căutate și aglomerate campinguri din România.

Read more: Turismul, un obiectiv al dezvoltării economice durabile a judeţului Prahova. Deputatul Laura...
Politic

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, a decis, luni, să renunța la funcția de lider de grup al senatorilor liberali, hotărâre pe care, conform primelor informații, ar fi luat-o după o întâlnire cu președintele partidului, Ludovic Orban. Acesta din urmă a explicat, ulterior, ce a stat la baza retragerii lui Iulian Dumitrescu.

Read more: Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, s-a retras din fruntea senatorilor  PNL. Explicația...
Politic

Înaintea ședinței CEx a PSD, Liviu Dragnea a surprins jurnaliștii, apărând cu două valize în mâini. Liderul PSD a deschis valizele în fața camerelor, iar în interiorul acestora erau o pungă cu gogoși, precum și o serie de ”dosare” pe numele președintelui Iohannis.

 

Read more: Liviu Dragnea, cu valizele în fața jurnaliștilor. Eu sunt din Teleorman. Am găsit o valiză în...
Politic

Deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase se numără printre co-inițiatorii proiectului de lege ce vizează sporirea măsurilor de protejare a monumentelor istorice aflate în patrimoniul Ministerului Culturii.

Read more: Deputatul de Prahova Roberta Anastase susține modificarea legii în sensul sporirii măsurilor...
Politic

Protestatarii din România au trecut la un nou nivel. În acest weekend, la Iași și București, mesaje împotriva ministrului Justiției, Tudorel Toader, și împotriva președintelui PSD, Liviu Dragnea, au fost proiectate pe fațadele unor instituții publice simbol, mai precis la Facultatea de Drept, respectiv Palatul Parlamentului.

Read more: Protestele cu... laser, noua formă de mitinguri în România. "Liviule, valiza, Liviule", mesaj...
Politic

De mai bine de doi ani, locuitorii din blocurile R1 și R2, de pe str. Andrei Mureșanu, se chinuie în zadar să atragă atenția autorităților cu privire la pericolul ca pământul de sub șosea să o ia la vale. Versantul este instabil, dar singura intervenție de până acum a constat în... tăierea copacilor.

Read more: Copaci tăiați pe str. Andrei Mureșanu, exact în zona în care versantul o ia la vale. Deputatul Dan...