Politic

Politic

Deputatul de Prahova Grațiela Gavrilescu și alți doi colegi de-ai săi din Camera Deputaților s-au adresat instanței cu privire la radierea lor din ALDE și constatarea nulității hotărârilor luate de conducerea partidului, pe care s-a bazat această decizie.

Read more: Grațiela Gavrilescu cere, în instanță, anularea actelor pe baza cărora a fost exclusă din partid
Politic

Grațiela Gavrilescu îi cere demisia lui Călin Popescu Tăriceanu de la conducerea ALDE după ce deputatul Marian Cucșa a anunțat că, încă de acum trei luni, ALDE Party a trimis o scrisoare către ALDE România prin care înştiinţează că formațiunea politică nu mai are voie să folosească numele şi sigla partidului pentru că nu mai face parte din familia ALDE internaţional.

Read more: Grațiela Gavrilescu, un nou atac la Călin Popescu Tăriceanu: "Încă o dovadă a trădării și...
Politic

Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și prim-vicepreședintele PNL pentru mediul de afaceri și societate civilă, a vorbit, la Constanța,despre "calea pe care trebuie să o urmăm pentru a ajunge de la România extremelor la România normală."

Read more: Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, a reprezentat județul la Constanța, la...
Politic

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher a transmis, duminică, pe 15 septembrie, cu prilejul Zilei Internaționale a Democrației, instituite la inițiativa ONU, un mesaj cu privire la importanța pe care această formă de conducere și organizare politică a societății o are în zilele noastre.

Read more: Mesajul deputatului Laura Moagher, de Ziua Internațională a Democrației: "Principiile democrației...
Politic

ALDE Prahova a adoptat, sâmbătă, o nouă rezoluție, ca reacție la evenimentele de vineri, respectiv la excluderea din partid a președintelui organizației, deputatul Grațiela Gavrilescu, și a senatorului de Prahova Teodor Meleșcanu (VEZI DETALII).

Read more: Organizația Prahova transmite un nou mesaj către conducerea ALDE: "Cerem revenirea de urgență la...
Politic

Război la cel mai înalt nivel, în ALDE. După ce partidul a anunțat, vineri, oficial, că a decis excluderea lui Teodor Meleșcanu, a Grațielei Gavrilescu, a lui Ion Cupă şi Alexandru Ştefan Băişanu, cei patru au anunțat că se vor adresa instanței și vor contesta această decizie.

Read more: Deputatul Grațiela Gavrilescu reacționează după anunțul oficial privind excluderea sa din ALDE:...
Politic

Grațiela Gavrilescu, vicepreședinte ALDE și președintele ALDE Prahova, cu privire la care Călin Popescu Tăriceanu a lăsat să se înțeleagă că a fost exclusă din partid (VEZI DETALII), a explicat, joi, de ce nu mai este de acord cu ieșirea formațiunii politice de la guvernare și a acceptat să fie propunerea premierului pentru funcția de ministru al Mediului (VEZI DETALII).

Read more: ALDE stă pe un butoi cu pulbere. Grațiela Gavrilescu e foc și pară pe Tăriceanu, că partidul nu...
Politic

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăăriceanu, a anunțat că membrii ALDE care acceptă desemnarea în funcție publică din partea altui partid, fără a avea acordul propriei formațiuni politice, sunt excluși, conform unei hotărâri adoptate de Biroul Politic Central pe 3 septembrie.

Read more: Documentul potrivit căruia Grațiela Gavrilescu, propunerea premierului pentru Ministerul Mediului,...
Politic

Organizația ALDE Prahova a decis să-i susțină pe Grațiela Gavrilescu și Teodor Meleșcanu, lansând, astfel, un atac direct față de hotărârile anunțate în ultimele ore de președintele formațiunii politice, Călin Popescu Tăriceanu.

Read more: ALDE Prahova se ridică împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu, după decapitarea organizației:...
Politic

Senatorul Teodor Meleșcanu a fost exclus din ALDE, după ce a devenit președinte al Senatului, înlocuindu-l pe Călin Popescu Tăriceanu, lideul partidului din care a făcut parte până acum. Iar veștile proaste pentru formațiunea ieșită recent de la guvernare continuă, pentru că se anunță și alte migrări spre PSD.

Read more: Se rupe ALDE! Meleșcanu a fost exclus, iar premierul o propune pe Grațiela Gavrilescu ministru al...
Joomla SEF URLs by Artio