Politic

Politic

Gunoaiele care au pus stăpânire pe Ploiești au ajuns celebre și în Parlamentul României. Situația a fost prezentată aleșilor din legislativ de deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu, în ultima declarație politică din cadrul actualei sesiuni parlamentare.

Read more: VIDEO: Deputatul Dan Rădulescu a adus problema salubrității din Ploiești în atenţia Parlamentului
Politic

În contextul discuțiilor recente privind mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim, deputatul liberal de Prahova Răzvan Prișcă i-a cerut ministrului de Externe Teodor Meleșcanu să precizeze ce comunicare a existat, cu Administrația Prezidențială și cu instituțiile europene, pe acest subiect.

Read more: Răspuns oficial al MAE pentru deputatul de Prahova Răzvan Prișcă, privind mutarea Ambasadei...
Politic

Deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase și-a prezentat bilanțul activității de luna trecută în Legislativ, remarcându-se nu mai puțin de șase proiecte legislative la care a fost co-inițiator.

Read more: Șase proiecte legislative depuse în ultima lună poartă semnătura deputatului de Prahova Roberta...
Politic

Deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase i-a adresat o interpelare ministrului Sănătății, Sorina Pintea, pornind de la locul rușinos pe care România îl ocupă, la nivelul Uniunii Europene, la obezitate infantilă.

Read more: Deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase i-a cerut ministrului Sănătății să prezinte strategia...
Politic

Camera Deputaților a adoptat miercuri, în calitate de for decizional, o serie de modificări aduse legislației electorale, cele mai importante dintre ele vizând procedura după care românii din străinătate își vor putea exercita dreptul la vot și posibilitatea prelungirii votării până la ora 23.59, atât în secțiile din țară, cât și în cele de peste hotare.

Read more: Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu, după ce Parlamentul a adoptat votul de trei zile, la...
Politic

Legea mirosurilor ar urma să acopere un vid legislativ din Legea Calității Aerului, fiind menită să rezolve situații în care, deși mirosurile puternice afectează sănătatea oamenilor, analizele chimice arată că poluarea este prevăzută în limitele legale. Ar fi un act normativ de mare ajutor la Ploiești, acolo unde, deja de ani buni, cetățenii îndură poluarea olfactivă în timp ce autoritățile dau asigurări că nu există depășiri la concentrațiile de substanțe poluante.

Read more: Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu susține adoptarea Legii mirosurilor
Politic

Parlamentul a aprobat, săptămâna trecută, în plenul reunit, înființarea unei comisii de anchetă pentru investigarea eventualelor nereguli și fraude semnalate la alegerile din 26 mai. Forul și-a început activitatea în această săptămână, la lucrări luând parte, în calitate de membru, și deputatul PSD de Prahova Laura Moagher.

Read more: Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher face parte din Comisia parlamentară de anchetă pentru...
Politic

De duminică, 30 iunie, la Băicoi funcționează cea mai nouă filială locală a Uniunii Salvați România. Cu același prilej, aici s-a deschis și cabinetul parlamentar  din localitate, al deputatului Dan Rădulescu.

Read more: USR are o nouă filială locală în județul Prahova. La Băicoi a fost deschis și un cabinet...
Politic

A fost stabilită noua conducere a PSD, sâmbătă, în urma unui Congres care a durate o zi întreagă. Viorica Dăncilă a primit 2.828 de voturi pentru a deveni președintele partidului, devenind astfel prima femeie în această funcție. Eugen Teodorovici a fost ales președinte executiv, cu 2.463 de voturi, iar Mihai Fifor va ocupa funcția de secretar general, după ce a strâns 2.366 de voturi.

Read more: Dăncilă, Fifor şi Teodorovici au fost aleşi în conducerea PSD, după un Congres în care Oprişan a...
Politic

Asociația "STOP poluării orașului Ploiești" organizează joi seară, în centrul municipiului, un nou protest în încercarea de a atrage atenția autorităților asupra situației grave în care s-a ajuns.

Read more: Un nou protest anti-poluare, joi seară, la Ploiești. Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu...
Joomla SEF URLs by Artio