Joi, 14 Decembrie 2017
 

Politic

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu: Liberalii se vor opune aberațiilor fiscale promovate de PSD-ALDE

Written by Administrator  |  Created on Monday, 06 November 2017 18:24  |  Category: Politic

dumitrescu-iulian-pnl-prahovaSenatorul liberal Iulian Dumitrescu a participat împreună cu Florin Cîțu, vicepreședinte PNL, Hildegard Helene Brandl, președintele organției oamenilor de afaceri a PNL, şi Ionel Danca, purtătorul de cuvânt al PNL, la o întâlnire cu reprezentanţii Coaliţiei pentru Dezvoltarea României pe tema haosului fiscal care afectează mediul privat.

Deputatul Cătălina Bozianu îl ia la întrebări pe ministrul Dezvoltării, cu privire la stadiul investițiilor în mediul rural

Written by Ioana POPA  |  Created on Thursday, 02 November 2017 13:25  |  Category: Politic

Ministrul Dezvoltării și Administrației Publice, Paul Stănescu, trebuie să răspundă la un set de întrebări adresate de deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu, pe tema investițiilor derulate în mediul rural.

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, cere demisia ministrului de Finanțe: PSD a ciuruit bugetul României

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 01 November 2017 19:40  |  Category: Politic

iulian dumitrescu1Senatorul liberal Iulian Dumitrescu a explicat, într-o postare pe pagina personală de Facebook, de ce susține demiterea ministrului de Finanțe, vorbind despre „falimentul" politicilor PSD şi despre „haosul" fiscal, creşterea cheltuielilor structurale cu salarii - fără creşteri de productivitate, micşorarea investiţiilor publice, scăderea încasărilor fiscale, scăparea de sub control a deficitului bugetar, creşterea inflaţiei, descurajarea investitorilor, spolierea companiilor de stat, atacuri la adresa multinaţionalelor şi băncilor.

Deputatul de Prahova Dan Rădulescu (USR) a susținut, marți, în fața colegilor săi, o declarație politică în care punctează diferențele dintre obiectivul declarat al ARACIP (Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar) și ce ar realiza, în fapt, inspectorii, în unitățile școlare pe care le evaluează. Parlamentarul a anunțat că va transmite ministrului Educației o serie de interpelări privind activitatea ARACIP.

Deputatul de Prahova Roberta Anastase a revenit la tribuna Parlamentului pentru o nouă declarație pe tema poluării din Ploiești, dar mai ales privind indiferența autorităților față de această problemă, și se oprește asupra situației ministrului Mediului, Grațiela Gavrilescu, și a implicării acesteia într-o afacere care nu se "pupă" deloc cu interesele și preocupările pe care ar trebui să le aibă, în funcția pe care o deține.

Scandalos! Şerban Nicolae: Rezistența anticomunistă din munți era îndreptată împotriva intereselor României

Written by Administrator  |  Created on Monday, 30 October 2017 20:29  |  Category: Politic

serban nicolaeSenatorul PSD Şerban Nicolae a afirmat luni că partizanii anticomunişti din munţi au slăbit capacitatea de apărare a României, iar acţiunea lor a fost îndreptată împotriva intereselor ţării. El a mai spus că încercarea de schimbare a stăpânului sovietic cu stăpânul american nu era cu nimic mai bună, relatează News.ro. Senatorul PSD a spus că nu înţelege cu cine s-au luptat partizanii anticomunişti din munţi şi că acţiunea lor a fost îndreptată împotriva intereselor României.

Alegeri la PMP Ploiești. Consilierul local Bogdan Hodorog a fost reales președintele organizației municipale

Written by Administrator  |  Created on Saturday, 28 October 2017 13:03  |  Category: Politic

bogdan hodorog pmpConsilierul municipal Bogdan Hodorog a fost reconfirmat în funcția de președinte al organizației PMP Ploiești în cadrul alegerilor interne organizate sâmbătă, 28 octombrie 2017.

Deputatul Dan Rădulescu: USR, proiect pentru eliminarea pensiilor speciale. PSD continuă îndemnul Îndrăznește să crezi în majorări

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 24 October 2017 22:12  |  Category: Politic

Dan-Radulescu-USR-PrahovaDeputatul prahovean Dan Rădulescu (USR) a votat împotriva majorărilor salariale. „Schimbarea așteptată trebuie să înceapă chiar din Parlament”, scrie Rădulescu pe contul personal de Facebook.

Deputatul Cătălina Bozianu: Întreprizătorii români nu vor să fie solidari cu incompetența și cu populismul PSD

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 24 October 2017 22:03  |  Category: Politic

bozianu declaratie politica 25 sept 2017Președintele PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, a criticat în termeni duri măsurile Guvernului legate de fiscalitate, afirmând că guvernanții au declanșat un veritabil război împotriva întreprinzătorilor români. Deputatul PMP a susținut, într-o declarație politică la tribuna Parlamentului, că PSD este incapabil să genereze fonduri la un buget consumat cu promisiuni electorale susținând însă minciuni seară de seară la televizor în timp ce a declanșat un veritabil război cu investitorul român.

Anastase, atac direct la Gavrilescu: Daţi-vă demisia, doamna ministru!

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 24 October 2017 21:48  |  Category: Politic

anastase conferinta 4 mai 2017Deputatul liberal Roberta Anastase revine cu critici dure la adresa ministrului Mediului, Grațiela Gavrilescu. Anastase citează un articol din presa locală în care numele Grațielei Gavrilescu apare în acționariatul unei firme cu profil petro-chimic.

Link sursă articol observatorulph.ro

La numai câteva luni de la ceea ce a marcat una dintre cele mai mari și ciudate crize politice din România ultimilor ani, protagoniștii, Sorin Grindeanu, pe de-o parte, și PSD, par să-și dea mâna a împăcare.