Miercuri, 18 Octombrie 2017
 

Politic

Iulian Dumitrescu vorbește despre consecințele grave ale "improvizațiilor" Guvernului, pe tema pensiilor speciale

Written by Ioana Popa  |  Created on Sunday, 06 August 2017 08:39  |  Category: Politic

Liberalul Iulian Dumitrescu, președinte al PNL Prahova și al Comisiei de Apărare din Senatul României, a avut o poziție fermă în contextul dezbaterilor privind pensiile speciale, arătând că abordarea guvernanților a declanșat o situație gravă.

Traian Băsescu ar putea candida la parlamentare, în Rep. Moldova

Written by Ioana Popa  |  Created on Friday, 04 August 2017 15:42  |  Category: Politic

Traian Băsescu intenţionează să candideze la alegerile parlamentare din Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de Anatol Şalaru, preşedintele executiv al Partidului Unităţii Naţionale (PUN), care a legat acest proiect de obținera cetățeniei.

Membrii PMP Prahova pornesc pe teren, pentru a lua contact direct cu problemele cetățenilor din județ

Written by Ioana Popa  |  Created on Thursday, 03 August 2017 13:09  |  Category: Politic

PMP Prahova lansează o campanie inedită. Membrii formațiunii politice iau județul la pas, în luna august, pentru a afla problemele cetățenilor care cu siguranță vor fi surprinși să vadă o asemenea inițiativă independent de vreo sesiune de alegeri.

Consilierul din Breaza arestat pentru pedofilie a fost exclus din PSD

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 28 July 2017 17:47  |  Category: Politic

arest retinerePSD a luat decizia excluderii din partid a lui Cristian Gheorghe Brotoiu, consilier local în Breaza, arestat preventiv joi, sub suscpiciunea de întreţinere a relaţiilor sexuale cu un băiat în vârstă de 14 ani. Într-un comunicat de presă trimis azi, conducerea PSD Prahova anunţă că va cere schimbarea acestuia din Consiliul Local şi precizează că infracţiunea de care e bănuit Brotoiu aduce prejudicii de imagine formaţiunii politice.

Deputatul Cătălina Bozianu cere demisia ministrului Sănătăţii

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 28 July 2017 11:25  |  Category: Politic

catalina bozianu in parlamentPreşedintele PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, cere demisia ministrului Sănătăţii, Florian Bodog, pe care îl acuză de incompetenţă şi de perpetuarea unei "birocraţii infernale" în privinţa programului guvernamental destinat pacienţilor de cancer. Parlamentarul ploieştean mai spune că, dacă Bodog nu îşi va da demisia de onoare, există şi posibilitatea schimbării lui prin moţiune de cenzură.

Bogdan Nica vrea consens politic pentru Spitalul Municipal Ploieşti. Altfel, "să-i ferească Sfântu' să pună beţe-n roate"

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 27 July 2017 11:53  |  Category: Politic

bogdan nicaConsilierul personal al primarului Dobre, medicul Bogdan Nica, a vorbit despre paşii care se fac pentru realizarea viitorului Spital Municipal de Urgenţă Ploieşti, care să aducă sub acelaşi acoperiş cele două unităţi medicale deţinute de municipalitate, Schuller-ul şi Pediatria. Bogdan Nica, fost şef al Direcţiei de Sănătate Publică Prahova şi director în Ministerul Sănătăţii, a afirmat că Primăria a preluat un studiu de la Consiliul Judeţean, dar încă mai caută un teren suficient de mare pentru noua construcţie, fiind inclusiv în discuţii avansate pentru preluarea unei suprafeţe aflate în proprietatea statului.

O nouă schimbare de componenţă la Consiliul Judeţean Prahova

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 26 July 2017 10:23  |  Category: Politic

Consiliul Judeţean Prahova a revenit în formulă completă, după validarea unui nou ales în urma demisiei fostului consilier judeţean PNL Gabriel Hornoiu.

Cătălina Bozianu, deputat de Prahova: Premierul Mihai Tudose bagă mâna în buzunarele întreprinzătorilor români

Written by Ioana Popa  |  Created on Tuesday, 25 July 2017 06:17  |  Category: Politic

Parlamentarul PMP de Prahova Cătălina Bozianu critică dur măsura adoptată, în ședința de săptămâna trecută, de Guvernul Mihai Tudose, referitoare la noul nivel al contribuțiilor percepute de la angajator, pentru salariații part-time și pentru cei cu plata în acord.

Declarație comună PSD - ALDE, pe tema fondurilor din PNDL pierdute de Ploiești: "Incompetență, numele tău este… Adrian Dobre!"

Written by Ioana Popa  |  Created on Saturday, 22 July 2017 13:55  |  Category: Politic

Conducerile organizațiilor județene ale PSD și ALDE au transmis, sâmbătă, o declarație politică asumată la comun, ca urmare a situației în care a ajuns Ploieștiul, după ce nu i-a fost aprobată finanțarea niciunui proiect, prin PNDL (VEZI DETALII), dar și ca replică la cererea edilului, privind retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul George Pană (VEZI DETALII).

Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu apreciază că primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, este principalul responsabil pentru situația actuală, în care Ploieștiul a rămas fără niciun ban din Programul Național de Dezvoltare Locală.

Iulian Dumitrescu, mesaj dur pentru șeful PSD: "Domnule Dragnea, nu vopsiți avioanele în roșu!"

Written by Ioana Popa  |  Created on Friday, 21 July 2017 09:47  |  Category: Politic

Ministerul Apărării Naționale nu a invitat, joi, la manifestările de Ziua Aviației Române, mai multe personalităţi publice. Dintr-o eroare, cum a fost catalogată situația într-un comunicat oficial al MApN, inclusiv președintele Klaus Iohannis a fost sărit din schemă. PNL Prahova, prin vocea președintelui Iulian Dumitrescu, a avut reacție dură față de cele întâmplate. Nici liderul liberalilor din județ nu s-a aflat pe lista de invitați, deși este și președintele Comisiei de apărare din Senat.