Politic

Politic

Depunerea mandatului de prim-ministru desemnat de către Florin Cîţu „închide cercul ridicolului pe care l-a început PNL sub înţeleapta conducere a preşedintelui Iohannis”, este de părere jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Într-o intervenţie telefonică la Digi24, gazetarul spune că „forfota anticipatelor a fost degeaba” şi că „PSD beneficiază enorm din acest ridicol pe care l-a produs episodul Cîţu”.

Read more: Cristian Tudor Popescu: Depunerea mandatului de către Florin Cîţu închide cercul ridicolului pe...
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a criticat bâlbâiala autorităților în luarea deciziei privind suspendarea cursurilor în învățământul preuniversitar. Dacă, în privința a ceea ce au de făcut cu elevii și copiii din grădinițe, guvernanții s-au lămurit până la urmă, în ceea ce-i privește pe dascăli lucrurile nu sunt clare nici acum, la trei zile de la adoptarea hotărârii și la o zi după ce toate cursurile au fost suspendate.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu, despre dascălii obligați să vină la școală pe durata suspendării...
Politic

Biroul Permanent Naţional al PNL a decis, luni, validarea mai multor candidaturi propuse de organizaţiile din ţară pentru consiliile judeţene şi primăriile municipiilor reşedinţă de judeţ. În Prahova a fost confirmat tandemul care fusese anunţat de săptămâni bune, cu Andrei Volosevici încercând să obţină un nou mandat de primar la Ploieşti şi senatorul Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova, validat drept candidat pentru Consiliul Judeţean.

Read more: Candidaturile lui Andrei Volosevici şi Iulian Dumitrescu, validate oficial de conducerea PNL
Politic

Ariel Chiș, numărul doi pe lista de candidați ai USR pentru Consiliul General al Municipiului București, a anunțat vineri că își retrage candidatura ca să nu aducă prejudicii de imagine partidului, după ce s-a aflat că în trecut a fost membru PSD, iar pe rețelele sociale a apărut  un clip video cel puţin ambiguu, despre care ulterior s-a explicat că fusese realizat ca o glumă, în 2018, în timpul campaniei „Fără penali”.

Read more: "Ariel, coadă de purcel" s-a retras de pe lista de candidaţi USR pentru Consiliul General
Politic

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher condamnă modul în care a fost gestionat dosarul Sorinei pintea și acuză că măsurile luate împotriva fostului ministru al Sănătății, precum și mediatizarea excesivă nu sunt decât încercări de a distrage atenția opiniei publice de la "incapacitatea PNL de a guverna".

Read more: Deputatul de Prahova Laura Moagher reacționează în cazul Sorina Pintea: "Președintele Iohannis și...
Politic

Eugen David, primar al comunei Florești din 2004 și până în prezent, a anunțat, printr-o scrisoare deschisă adresată cetățenilor din localitate, că nu va mai candida în acest an, pentru un nou mandat în fruntea administrației locale. Din textul scrisorii reiese, însă, că-l va susține pe unul dintre candidații care vor intra în cursa pentru Primăria Ploiești.

Read more: Unul dintre cei mai vechi primari din Prahova a anunțat că nu va mai candida pentru un nou mandat
Joomla SEF URLs by Artio