Politic

Politic

Una dintre stațiile de monitorizare a calității aerului, amplasată lângă Ploiești, a înregistrat numeroase depășiri ale valorilor maxime admise la benzen, de la începutul anului până în prezent. Situația a fost prezentată, marți, de parlamentarul USR de Prahova Dan Rădulescu.

Read more: 37 de zile de otravă, în continuu! Bilanțul unei stații de monitorizare din Prahova, prezentat de...
Politic

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, sâmbătă, la Deva, că sunt "mulţi colegi de la ALDE" care au ales să rămână alături de PSD, după ce liderul partidului lor, Călin Popescu Tăriceanu, a decis să rupă alianţa cu social-democraţii. Dăncilă a precizat că acestora nu le va cere demisia şi nici să se înscrie în PSD.

Read more: Viorica Dăncilă: Avem mulţi colegi de la ALDE care vor să stea alături de PSD
Politic

Senatorul de Prahova Teodor Meleșcanu, fost ministru al Afacerilor Externe, l-a criticat pe Călin Popescu Tăriceanu pentru faptul că partidul nu a fost consultat în ceea ce privește susținerea oferită de ALDE lui Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale. Atacul vine în contextul în care formaţiunea condusă de Tăriceanu a ieşit recent de la guvernare, trecând în opoziţie, acesta a renunţat şi la conducerea Senatului, în timp ce Meleşcanu şi-a anunţat candidatura la aceeaşi funcţie, ignorând recomandările din partid.

Read more: Meleşcanu contestă decizia lui Tăriceanu: Nimeni din ALDE nu ştie cum s-a ajuns la sprijinirea lui...
Politic

Deputatul liberal dePrahova Răzvan Prișcă îi cere ministrului interimar al Internelor, Mihai Fifor, situația exactă a cazurilor de dispariție înregistrate la nivel național, înultimii doi ani, pentru o imagine mai clară a fenomenului scos la iveală de crimele petrecute la Caracal.

Read more: Deputatul PNL Răzvan Prișcă ia la bani mărunți situația disparițiilor raportate la Poliție în...
Politic

Deputatul PNL Răzvan Prişcă a explicat, într-un interviu acordat zilele trecute, cum ar putea funcţiona un guvern interimar, în cazul în care moţiunea ar trece şi s-ar declanşa procedura de organizare a alegerilor anticipate, iar alţi doi premieri propuşi ar fi respinşi în Parlament, aşa cum spune Constituţia României.

Read more: Ce se întâmplă dacă trece moțiunea de cenzură împotriva Guvernului? Etapele juridice explicate de...
Politic

Organizația  Prahova a Partidului Social Democrat a transmis, astăzi, un comunicat de presă ca urmare a incidentului petrecut ieri, la Păulești, în care a fost implicat Lucian Rădulescu, director adjunct al CSM Ploiești și fost membru PSD (VEZI DETALII).

Read more: Reacția PSD Prahova, după incidentul în care a fost implicat directorul adjunct al CSM Ploiești,...
Politic

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher a reacționat, miercuri, imediat după ce în spațiul public au apărut imagini cu scenele incredibile derulate la Păulești, în care protagoniști au fost adjunctul CSM Ploiești, Lucian Rădulescu, și un echipaj de Poliție (VEZI IMAGINILE).

Read more: Deputatul Laura Moagher anunță că încetează colaborarea cu Lucian Rădulescu, consilierul său, după...
Politic

Deputatul de Prahova Dan Rădulescu atrage atenția asupra unui nou "fenomen" apărut pe pagina calitateaer.ro, acolo unde sunt afișate valorile înregistrate de stațiile din rețeaua naționale de monitorizare a calității aerului. Acesta arată cum depășiri uriașe înregistrate la stația PH 4 (zona Brazi), cu două zile în urmă, au fost rapit anulate.

Read more: Depășirile la monoxid de carbon înregistrate de o stație din Ploiești au fost invalidate....
Politic

Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă a explicat, într-un interviu acordat zilele trecute, că România poate ajunge într-o situație care nu este numai fără precedent, ci nu a fost prevăzută nici măcar la realizarea Constituției.

Read more: Deputatul PNL Răzvan Prișcă a creionat scenariul în care restructurarea Guvernului Dăncilă nu...
Politic

Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prişcă a explicat, din punct de vedere juridic, care este situația miniștrilor ALDE care au demisionat și ce se întâmplă în acest moment în Guvern.

Read more: Ce se întâmplă în Guvern după demisia miniştrilor ALDE. Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă...
Politic

Coincidenţă sau nu, cu doar câteva luni înainte de alegerile prezidenţiale, ministrul Finanţelor, social-democratul Eugen Teodorovici, declară că Guvernul va susţine plata anticipată a unor pensii mai mari pentru români, cu toate că, iniţial, următoarea majorare ar fi avut loc în 2021 sau cel mai devreme 2020.

Read more: Teodorovici promite majorări anticipate de pensii, la nimereală, fix înainte de prezidenţiale
Joomla SEF URLs by Artio