Politic

Politic

Parlamentarul liberal Răzvan Prișcă a fost invitatul jurnalistului Victor Preda în studioul ActualitateaPH LIVE. Deputatul PNL și-a exprimat convingerea că victoria PNL în cadrul alegerilor locale s-a datorat maturității electoratului prahovean: „În Prahova, oamnii au o cultură socială dezvoltată. Aceștia au taxat campania de fakenews a PSD, acordând încredere reprezentanților Partidului Național Liberal care au venit în fața oamenilor cu un program dedicat dezvoltării comunității locale”. Totodată, Prișcă a afirmat că în nici o țară UE nu s-a înregistrat o creștere a numărului de infectări cu virsului Sars Cov2 în urma mersului la vot: „Veniți la vot în data de 6 decembrie, riscurile sunt minime dacă respectăm regulile de prevenție”, a declarat Răzvan Prișcă în cadrul emisiunii ActualitateaPH LIVE.

<iframe width="560" height="315" src="/

" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Politic

Dragoş Preda, secretar de stat pentru Comunicaţii în cadrul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, candidat PNL pentru Camera Deputaţilor în judeţul Prahova, a participat, în calitate de speaker, la Conferinţa “Şcoală Modernă Accesibilă bazată pe Resurse şi Tehnologii digitale”, vineri, 20 noiembrie, de la ora 11.00.

Read more: Dragoş Preda, secretar de stat pentru Comunicaţii în cadrul MTIC, speaker la Conferinţa “Şcoală...
Politic

Preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, candidat din partea PSD pentru un mandat de deputat în Bucureşti, a participat astăzi la o confrinţă de presă la sediul PSD Ploieşti, alături de mai mulţi candidaţi ai organizaţiei judeţene, vorbind despre prevederile din programul de guvernare privind sistemul sanitar, dar şi despre pandemia de coronavirus şi măsurile luate de Guvern. Medicul a făcut un apel la redeschiderea şcolilor şi pieţelor, dar şi la prezenţa românilor la urne la alegerile din 6 decembrie, argumentând că n-ar trebui să avem motive de îngrijorare câtă vreme se vor respecta măsurile de protecţie.

Read more: Alexandru Rafila: "Şcolile ar trebui să primească măcar copiii din ciclul primar, iar pieţele...
Politic

Pe 24 noiembrie 1989, acum 31 de ani, tovarășul Nicolae Ceaușescu era reales în fruntea Partidului Comunist ca secretar general și evident în mod automat și în fruntea funcțiilor de stat (președinte al consiliului de stat și al republicii) pe care le deținea de 24 de ani.

Read more: Remember 24 noiembrie 1989: Ceaușescu, reales în cel mai scurt mandat din istoria comunismului...
Politic

PSD Prahova acuză că primii candidați de pe listele organizației la alegerile parlamentare au fost țintele unui atac cibernetic în urma căruia paginile lor de Facebook au devenit imposibil de accesat. Social-democrații prahoveni susțin că nu este o coincidență faptul că, înainte cu numai două săptămâni de scrutinul pentru alegerea senatorilor și a deputaților, cei doi au fost reduși la tăcere în mediul on-line, prin compromiterea principalului mijloc de comunicare cu alegătorii, în această perioadă.

Read more: PSD Prahova: "Reapare CENZURA? Bogdan Toader și Radu Ștefan Oprea, atacați cibernetic!"
Politic

Parlamentarul Roberta Anastase a explicat, în cadrul unei emisiuni moderată de jurnalistul Victor Preda la Actualitatea LIVE, de ce consideră că a fost ținta atacurilor PSD pe subiectul Legii Pensiilor.

Read more: VIDEO DECLARAȚIE Roberta Anastase: Am fost ținta tuturor atacurilor pentru că am desființat...
Politic

Parlamentarul Radu Oprea, care deschide lista candidaților pentru Senatul României din partea PSD Prahova, a disecat programul cu care a venit în fața electoratului partidul de guvernământ, prin vocea lui Ludovic Orban. Un program care, în opinia senatorului social-democrat, se vorbește despre orice, mai puțin despre oameni.

Read more: Radu Oprea - PNL-iștii au confirmat: "dezvoltă" România pe datorie!
Politic

După ce a lucrat ca reprezentant al Guvernului Germaniei la Chişinău, apoi a preluat conducerea filialei PNL din Republica Moldova, Adrian Dupu, în prezent secretar de stat în Ministerul Transporturilor, candidează pentru un mandat de deputat din partea PNL Prahova, cu promisiunea că vine dintr-o generaţie care şi-a propus „reforma profundă și structurală a întregii noastre paradigme sociale și economice”. Tânărul politician a acordat un interviu în care a discutat despre experienţa acumulată la Chişinău, dar şi în Ministerul Transporturilor, dar şi despre ambiţiile sale pentru viitorul mandat.

Read more: Adrian Dupu: „Fac parte dintr-o generație care nu va dezamăgi. Suntem determinați să schimbăm în...
Politic

Deputatul de Prahova Laura Moagher continuă că premierul Ludovic Orban și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, trebuie să demisioneze din funcții, ca urmare a tragediei petrecute în weekend, la Piatra Neamț, unde 10 oameni au murit după ce secția Terapie Intensivă a Spitalului Județean a luat foc.

Read more: Laura Moagher: "Incompetența PNL de a guverna a început să ducă la pierderi de vieți omenești....
Joomla SEF URLs by Artio