Politic

Politic

PSD i-a retras sprijinul politic ministrului Justiției , Tudorel Toader, după ce Toader a refuzat sistematic să adopte ordonanțele privind modificarea codurilor penale și contestația în anulare atât de necesare pentru Liviu Dragnea și PSD, potrivit surselor citate de presa centrală.

Read more: PSD i-a retras sprijinul politic lui Tudorel Toader. Cine sunt înlocuitorii propuși la Justiție,...
Politic

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher a subliniat importanța verificărilor care au loc în această perioadă, în cadrul operații "Demetra", care vizează fructele şi legumele din comerțul intracomunitar și import.

Read more: Deputatul PSD Laura Moagher aduce argumente în favoarea operațiunii "Demetra": "Fructele şi...
Politic

Dezamăgită că poluarea olfactivă a devenit o "prezenţă generală" în viaţa ploieştenilor, Cătălina Băzianu, preşedintele PMP Prahova, îi cere ministrului Mediului măsuri concrete pentru a "aerisi" oraşul, reclamând că, în afară de câteva acţiuni de imagine, Graţiela Gavrilescu nu a făcut nimic concret pentru a reduce poluarea din Ploieşti. Deputatul prahovean îi sugerează ministrului să îşi dea demisia din funcţie sau cel puţin să îşi ceară scuze în faţa ploieştenilor.

Read more: Deputatul Cătălina Bozianu îi cere demisia ministrului Mediului: "Nu face nimic pentru a opri...
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu îi îndeamnă pe ploieșteni să o interpeleze pe Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului, cu privire la poluare, direct pe rețelele de socializare, ironizând modul în care aceasta a comunicat măsurile luate luni în ultimele zile, împotriva uneia dintre rafinăriile din municipiu (VEZI DETALII).

Read more: Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu ironizează explicațiile date de ministrul Mediului:...
Politic

BUGET DEZASTRUOS. Reprezentanții USR i-au adresat critici dure primarului Ploieștiului, liberalul Adrian Dobre, căruia i se cere ca în termen de o lună să prezinte un plan cu obiective concrete în ceea ce privește atragerea de fonduri europene, iar în termen de două săptămâni un alt plan de reechilibrare a bugetului, în sensul „redistribuirii de fonduri către învățământ și sănătate”. USR Ploiești îl îndeamnă pe Dobre să demisioneze dacă nu e capabil să întrunească cele două solicitări menționate. USR amintește și de „caracatița PSD-ALDE” din consiliu care „a secătuit orașul de resurse”. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc joi, 11 aprilie, la sediul USR din Ploiești.

Read more: USR Ploiești critică proiectul de buget. Cerem primarului Dobre să prezinte un plan de redresare...
Politic

Membrii Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională s-au întâlnit miercuri, pe 10 aprilie, cu reprezenţii Misiunii SUA la NATO, eveniment derulat inclusiv în prezența unor jurnalişti din presa internaţională.

Read more: Deputatul de Prahova Răzvan Prișcă a participat la întrevederea Comisiei pentru apărare, ordine...
Politic

Deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase a criticat abordarea Guvernului în raport cu situația bolnavilor de cancer, subliniind diferențele între politica reală dusă în acest domeniu și principiile enunțate de programul prezentat de partidul aflat la guvernare.

Read more: Deputatul de Prahova Roberta Anastase, reacție privind măsurile care limitează accesul bolnavilor...
Politic

La Ploiești are loc, marți după-amiază, ședința de îndată a Consiliului Local Ploiești, în cadrul căreia se dezbate proiectul de hotărâre privind aprobarea măsurilor necesare asigurării continuității serviciului public de alimentare cu energie termică în municipiului Ploiești.

Read more: Anunț al președintelui ALDE Prahova, cu privire la acordul privind termoficarea: "Consilierii ALDE...