Politic

Politic

Începând din 2013, anual, pe 24 iunie, în noaptea „cerurilor deschise", a Sânzienelor, românii de pretutindeni celebrează Ziua Universală a Iei, piesa principală a costumului popular românesc.

Read more: Mesajul deputatului de Prahova Laura Moagher, în ziua dedicată simbolului tradiției românești
Politic

Deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase, în calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaților, participă, pe 24 și 25 iunie, la cea de-a LXI-a Conferinţă a organelor parlamentare specializate în chestiunile Uniunii ale parlamentelor Uniunii Europene (COSAC).  Totodată, în marja acestei reuniuni, doamna Anastase a prezidat reuniunea Grupului PPE.

Read more: Deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase reprezintă România la o nouă ediție a Conferinţei ...
Politic

Parlamentarii PMP propun înființarea unei comisii speciale de anchetă în cazul adopției Sorinei, fetița din Baia de Aramă luată cu mascații din casa în care era crescută de un asistent maternal, pentru a fi încredințată unei familii de români din SUA, care a adoptat-o.

Read more: Deputatul de Prahova Cătălina Bozianu anunță că PMP va cere constituirea unei comisii care să...
Politic

Muzeul Petrolului din Ploiești a găzuit, miercuri, vernisajul unei expoziții dedicate industriei reprezentative pentru municipiul prahovean și, de altfel, pentru întreg județul.

Read more: Deputatul Laura Moagher, printre invitații la deschiderea expoziției dedicate industriei simbol...
Politic

Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și prim-vicepreședinte al PNL, a anunțat că liberalii sunt deciși să continue lupta, și după rezultatul votului de la moțiunea de cenzură, pentru că doresc să rămână alături de românii care își doresc o guvernare competentă.

Read more: Liberalii rămân motivați după moțiunea de cenzură. Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova:...
Politic

Parlamentarii au supus la vot, marți după-amiază, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Majoritatea din Legislativ a funcționat, iar Executivul există și astăzi, în aceeași formulă, după ce Opoziția a adunat, în favoarea moțiunii, doar 200 de voturi.

Read more: Moțiunea de cenzură a picat! Deputatul Laura Moagher comentează eșecul "lamentabil" al Opoziției
Politic

„PSD va continua să facă prostii. Doamna Dăncilă, primul lucru pe care trebuia să îl facă era să anuleze OUG 114, să redeschidă dezbaterea pe Legea redevențelor. Gazele acelea din Marea Neagră relansezi petrochimia, avem șase combinate închise, fie ele ale lui Nicolae. Gazul acela, dai 1,5 miliarde la Chișinău. Transgazul construiește deja conducta de la Ungheni la Chișinău.

Read more: Băsescu dă lecții PSD. „Vor continua să facă prostii. Unul ca Teodorovici nu înțelege nimic”
Joomla SEF URLs by Artio