Politic

Politic

Klaus Iohannis a câștigat al doilea mandat de președinte al României, înregistrând, în multe localități din județul Prahova, scoruri record. Vă prezentăm, în continuare, rezultatele obținute de Iohannis și Dăncilă în localitățile prahovene.

Read more: PREZIDENȚIALE Prahova: VOTUL PE LOCALITĂȚI. Iohannis a luat cel mai mult în Valea Doftanei, iar...
Politic

Klaus Iohannis a obținut o victorie detașată și în județul Prahova, în cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale. După centralizarea buletinelor de vot, actualul președinte a obținut un număr de 220.561 de voturi, însemnând 64,41% din totalul voturilor exprimate, iar contracandidata sa, Viorica Dăncilă, a contabilizat un număr de 121.877 de voturi, respectiv 35,59 % din voturi.

Citește și: EXIT POLL: Victorie uriașă pentru Klaus Iohannis, în al doilea tur al alegerilor prezidențiale

Politic

Peste 9 milioane de români s-au prezentat la vot, la secțiile din țară, în al doilea tur al alegerilor prezidențiale, peste 65% dintre aceștia votând în favoarea candidatului PNL, Klaus Iohannis.

Read more: EXIT POLL: Victorie uriașă pentru Klaus Iohannis, în al doilea tur al alegerilor prezidențiale
Politic

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că PSD trebuie trimis în Opoziţie ”pentru ani buni” şi a făcut apel la români să meargă la vot pe 24 noiembrie. Pe baza votului românilor, Klaus Iohannis va construi ”România normală”, alături de Guvernul PNL.

Read more: Klaus Iohannis îi cheamă pe români la vot. “PSD a schimbat de multe ori fețele, dar niciodată nu...
Politic

Deputatul Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova, a făcut un apel către alegătorii din judeţ, înainte de turul doi al alegerilor prezidenţiale, programat pe 24 noiembrie, invtându-i pe oameni să vină la urne. Parlamentarul spune că, deşi niciunul dintre cei doi candidaţi nu s-a ridicat în această campanie la înălţimea aşteptărilor, votul de duminică trebuie să fie unul "raţional", care să "combată" modelul Dăncilă de a guverna şi de a promova cumetriile şi serviclismul în politică.

Read more: Cătălina Bozianu: "România merită mai mult decât ceea ce îi oferă doamna Dăncilă"
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a fost preşedinte al delegaţiei Camerei Deputaţilor la Atena, în Grecia, cu prilejul reuniunii Secretariatului Internaţional, Preşedinţilor de Comisii şi a raportorilor Adunării Interparlamentare a Ortodoxiei.

Read more: Deputatul de Prahova Dan Rădulescu a condus delegația Camerei Deputaților la reuniunea...
Politic

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că nu va participa la o dezbatere cu contracandidata sa, Viorica Dăncilă (PSD), pentru că aceasta reprezintă un ”partid nereformat” care ”a atacat românii în stradă” şi a tolerat ”atacuri xenofobe de cea mai joasă speţă”.

Read more: Klaus Iohannis a explicat de ce este important ca românii să meargă la vot pe 24 noiembrie
Politic

Apel public pentru implicarea autorităţilor în rezolvarea crizei unei familii stabilite în Finlanda! Deputatul Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova, le-asolicitat premierului şi ministrului de Externe să înceapă negocierile cu statul scandinav pentru a readuce acasă o româncă şi cei doi copii ai săi, duşi într-un centru de plasament din Finlanda.

Read more: Cătălina Bozianu, apel pentru repatrierea unei românce şi a celor doi copii ai săi "sechestraţi"...
Politic

Prezent luni la Ploieşti, pentru o întâlnire electorală, preşedintele Klaus Iohannis a vorbit public despre priorităţile pentru următorul mandat, eventuala dezbatere publică înaintea alegerilor din 24 noiembrie şi atacurile care l-au vizat în ultimele zile, afirmând că "Viorica Dăncilă este reprezentantul unei guvernări toxice" şi că aceasta, din postura de candidat şi preşedinte al PSD, a tolerat "atacuri josnice" lansatea în această campanie.

Read more: Iohannis, la Ploieşti: "Nu voi participa la o dezbatere cu o persoană care tolerează atacuri...
Joomla SEF URLs by Artio