Politic

Politic

Consilierii municipali ai PSD nu au rămas datori după evenimentele petrecute ieri, în ședința CL Ploiești, urmată de atacul colegilor liberali (VEZI DETALII). Într-un comunicat de presă transmis vineri seară, social-democrații susțin că propunerea înaintată de PNL pe această temă înseamnă "investiții nebazate pe studierea temeinică a legislației în vigoare" și îi acuză pe liberași că doar au "mimat interesul pentru problemele Ploieștiului".

Read more: Replica aleșilor PSD după atacul lansat de consilierii liberali, pe tema canalizării din Mitică...
Politic

Convocat vineri într-o şedinţă extraordinară, Consiliul Local Ploieşti a aprobat un proiect privind fondul de lucrări al Apa Nova rămas la dispoziţia operatorului în 2020, dezbaterile încheindu-se cu scandal şi cu părăsirea sălii de către consilierii PNL, care au reclamat că aleşi locali din celelalte trei formaţiuni reprezentate în forul legislativ aurefuzat un amendament care ar fi alocat banii pentru racordarea la canalizare a cartierului Mitică Apostol.

Read more: Lista ruşinii. PNL Ploieşti îi atacă pe consilierii de la PSD, ALDE şi PMP care au refuzat o...
Politic

Forul de conducere al PSD Prahova a decis să dizolve biroul de conducere al organizaţiei locale din Ariceştii Rahtivani, localitate aflată în vecinătatea Ploieştiului, considerată una dintre cele mai bogate comune din Prahova, cu un buget anual care rivalizează chiar cu ale unora dintre oraşe. Liderii social-democraţi sunt nemulţumiţi că filiala n-a fost în stare să vină cu o propunere de candidat pentru funcţia de primar, după ce actualul edil, membru vechi PSD, ar fi decis să se retragă după foarte mulţi ani. Inclusiv consilierii locali actuali au rămas fără sprijin politic, reproşându-li-se anumite proiecte controversate votate în ultima perioadă.

Read more: PSD a dizolvat conducerea filialei din una dintre cele mai bogate localităţi din Prahova
Politic

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boroș, a fost prezent, marți, în fața Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaților, al cărei vicepreședinte este deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase.

Read more: Deputatul PNL de Prahova Roberta: "Am primit asigurări că suma de 4,5 mld. de euro din fonduri...
Politic

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, luni seara, că are discuţii cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, şi cel al Pro România, Victor Ponta, în vederea încheierii unei alianţe între cele trei partide la alegerile locale.

Read more: Marcel Ciolacu anunţă negocieri între PSD, ALDE şi Pro România pentru o alianţă la alegerile locale
Politic

La patru ani de la alegerile locale din 2016, data pentru scrutinul din acest an încă nu a fost stabilită, iar în mijlocul pandemiei de coronavirus Guvernul şi Parlamentul şi-au disputat la Curtea Constituţională dreptul de a-l convoca. Premierul Ludovic Orban spune că, în viziunea Executivului, alegerile locale 2020 ar trebui să se ţină în ultima duminică din octombrie sau prima din noiembrie.

Read more: Premierul spune că alegerile locale s-ar putea ţine pe 27 septembrie sau 4 octombrie
Politic

Deputatul Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova, solicită ca parte din fondurile europene care vor fi alocate României, pentru revenirea în urma crizei generate de pandemia Covid-19, să fie utilizate și pentru realizara autostrăzii Comarnic-Brașov.

Read more: Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu: "Fondurile europene pentru relansarea post-pandemie...
Politic

Cristian Popescu Piedone şi-a anunţat candidatura pentru Primăria Sectorului 5 din Capitală, după ce a fost nevoit să renunţe la funcţia de primar în Sectorul 4 în urma tragediei din clubul Colectiv.

Read more: Piedone candidează din nou după condamnarea în "dosarul Colectiv", pentru Primăria Sectorului 5
Politic

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher este unul dintre cei cinci semnatari ai unui proiect de lege depus recent în Parlament, privind aprovizzionarea unităților de stat cu  produse alimentare din producție autohtonă.

Read more: Deputatul de Prahova Laura Moagher, printre inițiatorii proiectului privind susținerea...
Joomla SEF URLs by Artio