Politic

Politic

Iohannis, atac neobișnuit de dur la adresa șefului social-democraților. „Asta se întâmplă dacă un infractor ajunge în vârful statului. Iar Dragnea, care s-a cocoţat în vârful partidului şi al statului, progresează. Din păcate nu în domeniul calităţii politicilor publice, nu în domeniul statului de drept, ci în fake news. Ce a prezezentat ieri este ceea ce azi se numeşte fake news. Mai demult se numeau pur şi simplu minciuni, minciuni PSD-iste”, a declarat marţi preşedintele Klaus Iohannis, la Cotroceni.

 

Read more: Guten Morgen! Iohannis, în rol de președinte jucător: „Acest infractor, Dragnea, care s-a cocoţat...
Politic

Autoritățile județene din Prahova au  anunțat, săptămâna trecută, finalizarea modernizării DC 132, care face legătura între DN1 - strada Nestor Ureche şi Cabana Gura Diham. Cei patru kilometri de drum, parte a mai multor trasee turistice spre obiective renumite, traversează, totodată, și unul dintre cele mai căutate și aglomerate campinguri din România.

Read more: Turismul, un obiectiv al dezvoltării economice durabile a judeţului Prahova. Deputatul Laura...
Politic

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, a decis, luni, să renunța la funcția de lider de grup al senatorilor liberali, hotărâre pe care, conform primelor informații, ar fi luat-o după o întâlnire cu președintele partidului, Ludovic Orban. Acesta din urmă a explicat, ulterior, ce a stat la baza retragerii lui Iulian Dumitrescu.

Read more: Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, s-a retras din fruntea senatorilor  PNL. Explicația...
Politic

Înaintea ședinței CEx a PSD, Liviu Dragnea a surprins jurnaliștii, apărând cu două valize în mâini. Liderul PSD a deschis valizele în fața camerelor, iar în interiorul acestora erau o pungă cu gogoși, precum și o serie de ”dosare” pe numele președintelui Iohannis.

 

Read more: Liviu Dragnea, cu valizele în fața jurnaliștilor. Eu sunt din Teleorman. Am găsit o valiză în...
Politic

Deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase se numără printre co-inițiatorii proiectului de lege ce vizează sporirea măsurilor de protejare a monumentelor istorice aflate în patrimoniul Ministerului Culturii.

Read more: Deputatul de Prahova Roberta Anastase susține modificarea legii în sensul sporirii măsurilor...
Politic

Protestatarii din România au trecut la un nou nivel. În acest weekend, la Iași și București, mesaje împotriva ministrului Justiției, Tudorel Toader, și împotriva președintelui PSD, Liviu Dragnea, au fost proiectate pe fațadele unor instituții publice simbol, mai precis la Facultatea de Drept, respectiv Palatul Parlamentului.

Read more: Protestele cu... laser, noua formă de mitinguri în România. "Liviule, valiza, Liviule", mesaj...
Politic

De mai bine de doi ani, locuitorii din blocurile R1 și R2, de pe str. Andrei Mureșanu, se chinuie în zadar să atragă atenția autorităților cu privire la pericolul ca pământul de sub șosea să o ia la vale. Versantul este instabil, dar singura intervenție de până acum a constat în... tăierea copacilor.

Read more: Copaci tăiați pe str. Andrei Mureșanu, exact în zona în care versantul o ia la vale. Deputatul Dan...
Politic

Comisarul european Corina Creţu și-a exprimat dezamăgirea față de atacurile lansate la adresa sa, din interiorul PSD, și amenință că va da în judecată partidul, care va trebui să demonstreze cum a trădat ea interesele naționale.

Read more: Corina Crețu, dispusă să meargă în instanță: "Partidul să demonstreze cum trădez interesele...
Politic

În ședința de Guvern de miercuri, 31 octombrie, de la Palatul Victoria, prim-ministrul Viorica Dăncilă a ținut un discurs copiat în mare parte din discursul ținut cu o zi înainte, la o conferință despre politica de coeziune în Uniunea Europeană.

Vezi cele două discursuri, de la Parlament și apoi de la Guvern, ambele prezentate cu toată presa de față:

Read more: Viorica Copy-Paste! Dăncilă a citit în ședința de Guvern același discurs pe care-l citise cu o zi...
Politic

În declarația politică de zilele trecute, deputatul PSD de Prahova Laura Moagher s-a oprit asupra modificărilor recente aduse legislației care se referă la acordarea ajutorului social.

Read more: "România a ieşit din capcana ajutorului social!" Deputatul de Prahova Laura Moagher comentează...
Politic

Liderul PSD Liviu Dragnea și-a pierdut cumpătul în fața jurnaliștilor acreditați la Parlament, supărat pe faptul că aceștia îi adresau întrebări incomode și îi făceau poze, acesta a răbufnit de mai multe ori în fața camerelor de filmat. „Hai în baie cu mine, puiule! Hai în baie, că îți ies poze ca lumea acolo. Ce dracu'!”, i s-a adresat Liviu Dragnea unui jurnalist care îl fotografia.

 

Read more: Liviu Dragnea, nervos în fața jurnaliștilor acreditați la Camera Deputaților: „Hai cu mine în...