Joi, 14 Decembrie 2017
 

Politic

Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, către Dragnea şi Tudose: V-ați bătut joc de pensionari

Written by Administrator  |  Created on Saturday, 21 October 2017 10:47  |  Category: Politic

dragnea legea pensiilorAmânarea adoptării noii legii= a pensiilor de către guvernul PSD-ALDE a stârnit reacții dure din partea liderului PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu. Parlamentarul liberal a postat un mesaj critic la adresa premierului Tudose și a liderului PSD, Liviu Dragnea, acuzându-i că și-au bătut joc inclusiv de pensionarii care le-au acordat votul.

Deputatul Dan Rădulescu dă de pământ cu reprezentanții Unilever. Ce răspuns șocant a primit din partea Dero

Written by Administrator  |  Created on Friday, 20 October 2017 12:14  |  Category: Politic

dero leverDeputatul Dan Rădulescu (USR) continuă demersurile publice în cadrul campaniei antipoluare inițiată acum câteva săptămâni, prezentând publicului amănunte stupefiante apărute în urma interacțiunii avute cu reprezentanții entităților economice cunoscute generic drept „mari poluatori" din zona municipiului Ploiești. Parlamentarul prahovean a fost șocat de mai multe replici primite din partea reprezentanților Unilever (Dero Ploiești), dintre care următoarea poate rămâne antologică în trista istorie fără de sfârșit legată de poluarea din Prahova: „Simțul mirosului e subiectiv!". „Mă întreb dacă și cetățeanul care se prezintă la spital cu afecțiuni respiratorii este tot subiectiv", adaugă, retoric, deputatul Dan Rădulescu.

Situaţie controversată la PNL Prahova, în privinţa conducerii organizaţiei de tineret

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 18 October 2017 16:54  |  Category: Politic

pnl-ploiestiOrganizaţia judeţeană de tineret a PNL Prahova trece printr-un moment tulbure, după ce în ultimele zile au existat două rânduri de alegeri, cu două structuri de conducere complet diferite, şi s-a iscat un scandal, care a dus şi la excluderea unora dintre membri. Nici "seniorii" nu fac lumină, declaraţiile venite de la liderii PNL Prahova în privinţa adevăratei conduceri fiind contradictorii.

Deputatul USR Dan Rădulescu și-a deschis un birou parlamentar și în Buzău

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 18 October 2017 16:43  |  Category: Politic

Dan-Radulescu-USR-PrahovaAnunțul a fost făcut de parlamentarul ploieștean pe pagina personală de Facebook, Rădulescu spunând că va ajunge, cel puțin o dată pe lună, pentru a ține audiențe și în Buzău.

roberta-anastaseParlamentarul liberal Roberta Anastase a prezentat miercuri raportul de activitate pe luna septembrie 2017, în care sunt amintite demersurile alesului prahovean privind sensibilizarea decidenților pentru a lua măsuri concrete de combatere a poluării orașului Ploiești și a zonelor limitrofe au continuat și în luna septembrie.

anastase parlament discursDeputatul liberal Roberta Anastase i-a adresat o întrebare oficială ministrului Educației, Liviu Pop, prin intermediul căreia îi sesizează o situație de criză cu care se confruntă cadrele didactice din județul Prahova generată de lipsa de fonduri. „Există cadre didactice aflate în imposibilitatea de a-și încasa salariile cuvenite", afirmă Roberta Anastase.

Deputatul Cătălina Bozianu (PMP): Menținerea în funcție a ministrului Educației, lipsă de respect a PSD față de români

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 17 October 2017 14:41  |  Category: Politic

bozianu declaratie politica 25 sept 2017Președintele PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, i-a criticat dur pe Ministrul Educației, Liviu Pop, care a scăpat de remaniere cât și pe liderul PSD, Liviu Dragnea și premierul Tudose, într-o declarație politică intitulată "Menținerea în funcție a ministrului Liviu Pop, o dovadă a lipsei de respect pe care o manifestă PSD față de români".

Deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu, a votat pentru ridicarea imunității în cazul Rovanei Plumb

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 17 October 2017 14:28  |  Category: Politic

Dan-Radulescu-USR-PrahovaCererea DNA de începere a urmăririi penale a ministrului demisionar al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a fost respinsă de plenul Camerei Deputaților, astfel că aceasta rămâne cu imunitate și nu poate fi urmărită penal. Plumb a scăpat prin votul unei majorități deloc surprinzătoare, însă au fost și parlamentari care au votat în favoarea cererii procurorilor anticorupție.

Deputații au decis: Rovana Plumb scapă de urmărirea penală în "dosarul Belina"

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 17 October 2017 14:08  |  Category: Politic

rovana plumbCererea DNA de începere a urmăririi penale a ministrului demisionar al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a fost respinsă de plenul Camerei Deputaților, astfel că aceasta rămâne cu imunitate și nu poate fi urmărită penal. Luni, Comisia juridică a Camerei votase, la rândul ei, împotriva ridicării imunităţii lui Plumb.

Alegeri la PMP Câmpina. Adrian Pițigoi, viceprimarul municipiului, reconfirmat în funcția de președinte

Written by Administrator  |  Created on Saturday, 14 October 2017 15:06  |  Category: Politic

pmp campina alegeriIoan Adrian Pițigoi, viceprimarul municipiului Câmpina, a fost reales, vineri, președinte al organizației PMP din localitate în cadrul alegerilor interne care au confirmat noua structură de conducere a acestei organizații locale. Pițigoi are 38 de ani, este de profesie economist și ocupă și funcția de vicepreședinte în cadrul filialei județene a PMP Prahova.

Deputatul Dan Rădulescu: Ploieștiul este la un pas de declanșarea procedurii de infrigement, la capitolul monitorizării calității aerului

Written by Anca Visan  |  Created on Saturday, 14 October 2017 14:21  |  Category: Politic

Dan-Radulescu-USR-PrahovaDeputatul Dan Rădulescu, preşedintele USR Prahova, a participat la finalul acestei săptămâni la o dezbatere publică pe tema poluării din Ploieşti şi din localităţile învecinate, arătându-se îngrijorat, la finalul discuţiilor, faţă de lipsa de implicare a autorităţilor din domeniu, de riscul ca Ploieştiul să fie sancţionat pentru ineficienţa sistemului de monitorizare a aerului, dar şi faţă de o problemă punctuală descoperită în comuna Brazi.