Miercuri, 18 Octombrie 2017
 

Politic

Bogdan Toader, preşedintele CJ: Angajaţii Primăriei sunt de vină pentru problemele din Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 20 July 2017 18:46  |  Category: Politic

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova şi al organizaţiei judeţene a PSD, Bogdan Toader, a criticat astăzi în termeni duri funcţionarii din Primăria Ploieşti şi în special şefii unor direcţii interne care au blocat mai multe proiecte importante sau care nu au urmărit corespunzător lucrările derulate în ultimii ani, afirmând că multe dintre probleme oraşului pleacă de la aşa-zisul aparat de specialitate al Primăriei, care nu îşi face treaba cum trebuie.

Ganea, despre eşecul PNDL: Este vina primarului Ploieştiului şi a directorilor puşi în funcţii de el

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 20 July 2017 16:48  |  Category: Politic

cristian ganea adrian dobreAbsenţa Ploieştiului de pe lista localităţilor care vor primi fonduri în perioada 2017-2020 de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, devine principalul motiv de scandal al momentului, primarul Dobre dând vina în totalitate pe viceprimarul din partea ALDE, George Pană. Reacţiile nu au întârziat să apară, iar celălalt viceprimar, social-democratul Cristian Ganea, spune că acest eşec a fost rezultatul unei lipse de profesionalism cu care este condusă instituţia de către Adrian Dobre.

Reacţie dură a primarului Ploieştiului după eşecul PNDL. Dobre cere demiterea unui viceprimar

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 20 July 2017 16:31  |  Category: Politic

Supărat că proiectele propuse de Primăria Ploieşti nu au primit finanţare de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, primarul Adrian Dobre acuză jocuri "politice meschine" şi cere schimbarea din funcţie a viceprimarului din partea ALDE, George Pană, pe care l-a etichetat drept unic vinovat pentru acest eşec al administraţiei locale.

Mesajul preşedintelui Consiliului Judeţean pentru primarii din Prahova, după aprobarea PNDL

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 20 July 2017 12:53  |  Category: Politic

Ministerul Dezvoltării a anunţat ieri proiectele de modernizare din toată ţara care vor primi finanţare guvernamentală, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, în perioada 2017-2020. În Prahova urmează să ajungă aproape 770 de milioane de lei, pentru 155 de proiecte propuse de primării şi de Consiliul Judeţean. Preşedintele CJ Prahova, Bogdan Toader, a salutat acest anunţ, avertizând totodată că primarii au acum responsabilitatea să se ocupe de implementarea cât mai rapidă a acestor obiective de investiţii.

Dragnea premier? O nouă lege le-ar putea permite condamnaţilor să facă parte din Guvern

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 12 July 2017 13:39  |  Category: Politic

Legislaţia actuală din România nu le permite persoanelor care au primit condamnări penale să facă parte din Guvern, însă acest lucru ar putea să se schimbe. Cabinetul Tudose pregătește un proiect de lege prin care persoanele care au suferit condamnări penale pot face parte din Guvern, dacă au fost reabilitate,

Ludovic Orban cere demiterea de urgenţă a preşedintelui ANAF, după descinderea în redacţia RISE Project

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 07 July 2017 16:06  |  Category: Politic

ludovic orbanPartidul Naţional Liberal solicită demiterea “de urgenţă” a preşedintelui ANAF şi a responsabililor care au dispus descinderea în redacţia RISE Project, la câteva ore după anunţarea unor dezvăluiri despre liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

PSD strâmbă din nas la noua organigramă a Primăriei Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 06 July 2017 17:26  |  Category: Politic

Propunerea venită din partea primarului Ploieştiului pentru schimbarea organigramei instituţiei este refuzată categoric de reprezentanţii Partidului Social Democrat, formaţiune care deţine majoritatea în Consiliul Local. Viceprimarul Cristian Ganea a anunţat astăzi că nu va susţine proiectul.

Deputatul de Prahova Roberta Anastase a fost ales vicepreședinte al Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre

Written by Ioana Popa  |  Created on Thursday, 06 July 2017 13:57  |  Category: Politic

Parlamentarul prahovean Roberta Anastase, șeful delegației parlamentului României la Adunarea Generală a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (VEZI DETALII), a fost ales vicepreședinte al APCEM, cu prilejul lucrărilor Adunării Generale derulate la Istanbul, în perioada 4-6 iulie.

Deputatul Cătălina Bozianu şi-a prezentat raportul de activitate la finalul sesiunii parlamentare

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 05 July 2017 11:49  |  Category: Politic

Deputatul ploieştean Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova, şi-a prezentat raportul de activitate după încheierea primei sesiuni parlamentare, punând accentul pe dezvoltarea relaţiei cu autorităţile locale din judeţ şi cu alegătorii, care a dus la o serie de propuneri de modificare legislativă şi la transmiterea unor interpelări către ministerele de resort.

O delegaţie din partea Parlamentului României participă, până pe 6 iulie, la Adunarea Generală a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Marii Negre.

Roberta Anastase: Liviu Dragnea îşi securizează poziţia în PSD jucându-se cu viitorul României

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 29 June 2017 18:28  |  Category: Politic

Deputatul de Prahova Roberta Anastase critică noua componenţă a Guvernului, afirmând că PSD şi ALDE au inclus în acest cabinet oameni cu "zero realizări" şi au păstrat din guvernul Grindeanu mai mulţi miniştri care au avut o prestaţie slabă. Parlamentarul liberal avertizează că măsurile din planul de guvernare vor duce la sugrumarea mediului de afaceri.