Politic

Politic

Sute de administrații locale din țară nu vor mai avea cu ce să plătească salarii și utilități, în ultimele săptămâni ale anului. Cu prilejul unei vizite efectuate la Câmpina, deputatul Răzvan Prișcă a arătat că astfel de cazuri se înregistrează și în Prahova, iar într-un asemenea context rectificarea bugetară de toamnă reprezintă o prioritate pentru Guvern.

Read more: Semnal de alarmă tras de deputatul liberal Răzvan Prișcă: "Fără rectificarea bugetară, sute de...
Politic

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că el nu se află în competiţie electorală cu PSD, ci în război cu acest partid. Motivul războiului cu PSD: social-democraţii au guvernat ”împotriva românilor”.

Read more: Klaus Iohannis, în dialog cu cetățenii: Nimeni nu a reușit să-i îngenuncheze pe români și PSD în...
Politic

Parlamentarii de Prahova Graţiela Gavrilescu şi Teodor Meleşcanu, recent plecaţi din ALDE, au fost aleşi, sâmbătă, în conducerea Partidului Forţa Naţională. Senatorul Meleşcanu este noul preşedinte interimar al formaţiunii, în timp ce deputatul Gavrilescu, fost preşedinte al ALDE Prahova, a primit funcţia de prim-vicepreşedinte. Un alt politician prahovean, fostul senator liberal Ion Luchian, a primit o funcţie în urma şedinţei derulate sâmbătă, fiind ales preşedinte al organizaţiei judeţene Prahova.

Read more: Graţiela Gavrilescu şi Teodor Meleşcanu, aleşi la conducerea Partidului Forţa Naţională
Politic

Eurodeputatul PLUS Dragoş Tudorache a declarat că Alianţa USR-PLUS va depune plângere penală după mesajele de tip Fake News răspândite în online de PSD. Mesajele false conţineau elemente de identitiate vizuală aparţinând celor două formaţiuni şi încercau să descurajeze participarea la turul II al alegerilor prezidenţiale.

Read more: USR-Plus anunţă că va depune o plângere penală împotriva PSD, pentru campania de fake news
Politic

Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă a participat la conferința organizată de PNL Câmpina, pentru a prezenta situația, la nivel de județ, după turul I al alegerilor prezidențiale. Acesta le-a mulțumit prahovenilor care au ieșit în număr mare la vot, pe 10 noiembrie, și se așteaptă la un procent uriaș în favoarea candidatului PNL Klaus Iohannis la turul al doilea, de duminica viitoare.

Read more: Deputatul PNL Răzvan Prișcă a prezentat, la Câmpina, bilanțul pe județ după primul tur al...
Politic

Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă a solicitat Ministerului Sănătății o situație detaliată cu stadiul în care se află cele cinci proiecte privind construirea unor spitale regionale la Iași, Cuj, Craiova, Brașov și Constanța. Răspunsul a venit recent, sub semnătura secretarului de stat Dan Dumitrescu.

Read more: Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă a aflat, de la Ministerul Sănătății, stadiul proiectului...
Politic

Andrei Volosevici a analizat, într-o postare pe pagina personală de Facebook, două proiecte de hotărâre propuse la vot în cadrul ședinței Consiliului Local Ploiești de miercuri, 13 noiembrie 2019. Potrivit textul citat, reprezentanții Executivului propun modificarea indicatorilor tehnico-economici aprobați într-o ședință a CL de la sfârșitul lui 2018, în legătură cu proiectele de construire a unor grădinițe prin accesarea de fonduri europene.

Read more: Andrei Volosevici, apel către CL Ploiești: Cheltuiala primăriei crește de la 2 la sută la 70 la...
Politic

După turul I de alegeri prezidenţiale, în urma căruia Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă intră în turul II, social-democraţii fac apel la o campanie electorală bazată pe "prezentarea concretă a programelor electorale ale celor doi candidaţi".

Read more: PSD Ploieşti face apel la o campanie bazată pe "respect şi pe prezentarea corectă a programelor"
Politic

Șeful campaniei lui Klaus Iohannis pentru alegerile prezidențiale a explicat, marți dimineață, de ce candidatul PNL nu va participa la o dezbatere electorală cu contracandidatul său de la PSD, înaintea celui de-al doilea tur al scrutinului pentru alegerea următorului președinte al României.

Read more: Șeful campaniei lui Klaus Iohannis explică de ce nu va exista o dezbatere electorală între...
Politic

Președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, a comentat, luni, rezultatul obținut la nivelul județului de partidul pe care-l reprezintă, la primul tur al alegerilor prezidențiale. Liderul liberal a subliniat diferența uriașă dintre scorul reușit de candidatul PNL, Klaus Iohannis, și cel reușit de al doilea clasat, candidatul PSD, Viorica Dăncilă (VEZI DETALII).

Read more: Senatorul Iulian Dumitrescu anunță succesul răsunător obținut de liberali, duminică, în Prahova:...
Joomla SEF URLs by Artio