Politic

Politic

Comisiile reunite pentru apărare, ordine publica și siguranța națională au avizat favorabil, pentru a treia oară consecutiv, propunerea înaintată de către Partidul Naţional Liberal pentru ocuparea funcţiei de ministru al Apărării de către Nicolae Ciucă.

Read more: Deputatul Răzvan Prişcă a cerut o strategie de apărare adaptată actualelor provocări
Politic

Răzvan Toma Stănciulescu, avocatul ploieștean care va candida pentru funcția de primar al Ploieștiului din partea Partidului Prahova în Acțiune, a făcut public, luni, programul pentru municipiu, care își propune "restabilirea ordinii în administrație și pe străzi".

Read more: Răzvan Stănciulescu, candidatul Partidului Prahova în Acțiune pentru Primăria Ploiești, și-a...
Politic

După ce primarii din Ciorani şi Păuleşti au trecut de la social-democraţi la liberali, PSD Prahova răspunde prin înregimentarea primarului din Mizil, Silviu Negraru. Acesta a fost prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă în care conducerea organizaţiei judeţene a prezentat încă 83 de candidaţi, precizând că restul de 20, inclusiv la Ploieşti şi Câmpina, vor fi anunţaţi în următoarele două săptămâni, în unele cazuri după finalizarea unor sondaje de opinie. La rândul său candidat, în curs de validare, pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Judeţean, Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova, a declarat că organizaţia intră cu ambiţii mari în bătălia electorală şi îşi propune să demonstreze "că a învăţat mesajul transmis de electorat".

Read more: Lista candidaţilor PSD la primăriile din Prahova. Social-democraţii au "furat" un edil de la PNL
Politic

Desemnat de preşedintele Iohannis pentru a încerca să formeze noul Guvern, deşi liberalii au anunţat public intenţia de a genera alegeri parlamentare anticipate, la care se ajunge după "trântirea" a două propuneri succesive, Florin Cîţu a prezentat lista cu propunerile de miniştri.

Read more: Premierul desemnat a anunţat lista miniştrilor propuşi în presupusul Guvern Cîţu
Politic

Deputatul Roberta Anastase a devenit, de joi seară, preşedintele interimar al PNL Ploieşti, pe postul ocupat până acum de primarul Adrian Dobre. Măsura a fost luată de Biroul Judeţean, care a dizolvat conducerea din filiala municipală.

Read more: Roberta Anastase a fost numită preşedinte interimar la PNL Ploieşti, în locul lui Adrian Dobre
Politic

Fără a minimiza pericolul pe care îl reprezintă epidemia de gripă și amenințarea coronavirusului, deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu atrage atenția asupra unui fenomen care, s-a demonstrat, poate face mult mai multe victime: poluarea.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu, în contextul isteriei create de coronavirus: "Să nu uităm că mii de...
Politic

Deputatul de Prahova Roberta Anastase cere măsuri concrete pentru reducerea poluării din aglomerarea urbană Ploieşti şi tragerea la răspundere nu numai a poluatorilor, ci şi a "complicilor" din instituţiile de mediu. În acest context, parlamentarul PNL îi reproşează Graţielei Gavrilescu, fost ministru al Mediului, că a permis, în decursul mandatelor sale, să se înregistreze depăşiri constante ale normelor privind emisiile, lăsând Prahova "pe primul loc la incidența bolilor care au ca posibilă cauză poluarea".

Read more: Roberta Anastase, mesaj dur pentru Graţiela Gavrilescu: "De ce ați ales să conduceți ca un șef...
Politic

Deputatul de Prahova Roberta Anastase a reacţionat, marţi, după controlul efectuat de Garda de Mediu la incineratorul de deşeuri deţinut în comuna Brazi de societatea EcoBurn, în urma căruia s-a solicitat suspendarea autorizaţiei integrate de mediu. Parlamentarul afirmă că incineratorul a fost închis şi spune că vestea este una fabuloasă pentru sute de mii de oameni şi este rezultatul unei guvernări responsabile. Evident, Anastase n-a ratat ocazia pentru a o critica pe Graţiela Gavrilescu, fostul ministru al Mediului.

Read more: Roberta Anastase reacţionează după închiderea incineratorului EcoBurn: "Este doar începutul în...
Joomla SEF URLs by Artio