Politic

Politic

Declarații halucinante făcute de Viorica Dăncilă, de la tribuna Parlamentului. Prim-ministrul a participat la "Ora premierului" și a rostit, în Legislativ, un discurs care a devenit viral în mediul on-line.

Read more: Viorica Dăncilă, de la tribuna Parlamentului: „Decât să vorbesc liber și să spun prostii, mai bine...
Politic

Președintele PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, și președintele PMP Ploiești, consilierul local Bogdan Hodorog, au transmis, luni, un punct de vedere, în urma atacurilor lansate de primarul Adrian Dobre, după ședința de Consiliu Local care a avut loc săptămâna trecută.

Read more: Liderii PMP Prahova îi răspund primarului Adrian Dobre: "Demagogia și minciuna nu-l scapă, în...
Politic

Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova, vorbește, într-o declarație politică, despre semnificația afirmațiilor făcute recent de premierul Viorica Dăncilă, care se lăuda în fața primarilor din mediul rural că, prin programul PNDL, PSD ar fi scos țara din noroaie. Parlamentarul arată că, în mod paradoxal, amendamentele la proiectul de buget depuse de PMP, care vizau tocmai proiecte din mediul rural, au fost respinse de social-democrați, și acuză că fondurile din celebrul program sunt direcționate către anumiți primari.

Read more: Cătălina Bozianu, deputat PMP de Prahova: "Dăncilă, Dragnea și parlamentarii care încă îi susțin...
Politic

Fostul președinte Traian Băsescu a comentat, pe pagina sa de Facebook, preocuparea manifestată, mai nou, de PSD, pentru repatrierea rezervei de aur a României, conform proiectului depus, joi, la Senat, de Liviu Dragnea și Șerban Nicolae.

Read more: Traian Băsescu: "Ultima frământare a lui Dragnea şi a şoferului lui Voicu a devenit rezerva de aur...
Politic

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, Proiectul de Lege privind ratificarea Protocolului de aderare a Republicii Macedonia de Nord la Tratatul Atlanticului de Nord.

Read more: Deputatul Laura Moagher: "Macedonia de Nord trebuie să fie un aliat de nădejde pentru România"
Politic

Deputatul USR de Prahova a întocmit un altfel de bilanț pentru anul 2018, unul al întrebărilor la care autoritățile au răspuns doar prin tăcere, în timp ce ploieștenii erau otrăviți, aproape în fiecare zi, cu benzen, 1.3 butadienă și particule în suspensie.

Read more: Ploieștiul, OTRĂVIT aproape zilnic. Deputatul Dan Rădulescu: "În 2018, ploieștenii au respirat aer...
Politic

"O victorie a USR în lupta împotriva infractorilor din PSD-ALDE!" este mesajul transmis de deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu, după adoptarea tacită, în camera inferioară a Parlamentului, a proiectului propus de formațiunea sa politică.

Read more: Dan Rădulescu, după ce Camera Deputaților a adoptat, tacit, desființarea Secției speciale de...
Politic

Preşedintele ALDE Prahova, Graţiela Gavrilescu, a vorbit luni despre o posibilă candidatură a lui Andrei Volosevici pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti în 2020, declarând că nu a fost luată o decizie oficială şi că, până atunci, oamenii din partid trebuie să se concentreze pe alegerile europarlamentare din luna mai şi pe cele prezidenţiale care vor avea loc la finalul acestui an. Declaraţiile vin în contextul în care ALDE Prahova a acceptat astăzi adeziunile a mai bine de zece oameni veniţi din PNL, iar aproape toţi au declarat că au făcut pasul pentru a-l sprijini pe Volosevici să recâştige anul viitor Primăria Ploieşti.

Read more: Ce spune Graţiela Gavrilescu despre o posibilă candidatură a lui Andrei Volosevici pentru Primăria...
Politic

ALDE Prahova şi-a prezentat luni cei mai noi membri, proaspăt veniţi de la PNL cu gânduri ambiţioase în privinţa alegerilor europarlamentare, prezidenţiale şi locale care urmează, iar cu ocazia prezentării acestora a fost "scăpată" şi o informaţie cu privire la lista de candidaţi a formaţiunii pentru alegerile din luna mari. Potrivit acestei informaţii, pe această listă se vor regăsi doi prahoveni.

Read more: Un fost primar al Ploieştiului are şanse să candideze la europarlamentare