Politic

Politic

Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu reacționează la declarațiile ăn note optimiste ale ministrului de Finanțe, social-democratul Eugen Teodorovici, cu privire la Bugetul de Stat pe 2019, despre care acesta susține că va "face istorie". Parlamentarul PMP atrage atenția asupra aspectelor importante pe care actuala guvernare omite să le amintească și care transformă mândria PSD-iștilor în "promisiuni cu iz de basm".

Read more: Deputatul Cătălina Bozianu avertizează: "Bugetul de Stat pe anul 2019, cea mai grea lovitură pe...
Politic

Profitând că lucrurile se clatină în PSD, după plecarea mai multor parlamentari, iar coaliţia de guvernare riscă să-şi piardă majoritatea din Parlament, opoziţia anunţă că urmează să depună, la finalul acestei săptămâni, o moţiune de cenzură. Liderul de grup al liberalilor din Camera Deputaţilor, Raluca Turcan, a anunţat, miercuri, că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă va fi depusă vineri şi se va intitula „Ajunge! Guvernul Dragnea-Dăncilă este ruşinea României”. „Guvernul poate să cadă, totul este o chestiune de voinţă politică”, a spus Turcan, susţinută de liderii PMP şi USR.

Read more: Opoziţia va depune vineri o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Viorica Dăncilă
Politic

PSD nu a reușit, miercuri, să asigure majoritatea de 165 de voturi, la Camera Deputaților. Pe ordinea de zi a ședinței de plen se aflau două proiecte importante, legea pensiilor și legea evaziunii fiscale.

Read more: Probleme uriașe pentru PSD, la Camera Deputaților. Nu a reușit să asigure majoritate și amână...
Politic

Proiectul propus de deputatul PNL de Prahova, Roberta Anastase, privind introducerea autobuzelor destinate elevilor și modificarea legislației rutiere, în relație cu acest demers, a fost depus la Senat și intră în circuitul legislativ.

Read more: Deputatul Roberta Anastase a depus, la Senat, proiectul "Autobuzele elevilor"
Politic

Răzvan Ştefănescu, românul stabilit în Suedia care a devenit cunoscut în vară după ce a condus o mașină cu numere de înmatriculare cu numărul “M**E PSD”, a decis să candideze la alegerile europarlamentare din 2019.

Read more: Şoferul român cu plăcuţele anti-PSD vrea să candideze la europarlamentare
Politic

Deputatul de Prahova Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova și președinte interimar al Organizației de Femei din cadrul formațiunii politice la nivel național, a transmis, vineri un mesaj ferm către colegele sale de partid, cu privire la rolul important pe care îl vor avea în pregătirea europarlamentarelor din 2019.

Read more: Cătălina Bozianu, președinte PMP Prahova: "La «firul ierbii», încrederea oamenilor se câștigă cu...
Politic

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a refuzat să dea pronosticuri legate de schimbarea actualul guvern. Prezent la Sinaia, la Colegiul Național al PMP, Băsescu a declarat că schimbarea majorității la Senat este un deziderat dificil de atins. 

 

Read more: Colegiul Național al PMP la Sinaia. Băsescu: „Cel mai bun moment pentru moțiune a trecut”
Politic

Adrian Năstase, fost premier al României și deputat de Prahova, a comentat ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană şi efectele pe care acest eveniment le va avea și a precizat, că, deşi sună cinic, e clar că "Germania a câştigat, după 70 de ani, războiul cu Mare Britanie".

 

Read more: #brexit Adrian Năstase: „Germania a câştigat, după 70 de ani, războiul”
Politic

Traian Băsescu, fostul președinte al României, a postat o serie de comentarii de o duritate extremă la adresa lui Victor Ciutacu, după ce moderatorul RTV criticase declarațiile lui Băsescu legate de situația jurnalistului turc Kamil Demirkaya, pe numele căruia statul român a primit cerere de extrădare din Turcia. Băsescu susține că jurnalistul turc Kamil Demirkaya nu ar trebui să fie extrădat din România în Turcia pentru că, opinează Băsescu, acesta nu va avea parte de un proces corect în Turcia, nu-i vor fi respectate drepturile iar viaţa jurnalistului va fi în pericol. Ciutacu, în schimb, a criticat acest punct de vedere.

 

Read more: Traian Băsescu șterge pe jos cu Victor Ciutacu: „Măi panaramă mică, ești un tonomat rablagit. Nu...
Politic

Cumva încercând să dezmintă informaţiile despre problemele financiare ale ţării şi să facă uitată statistica alarmantă privind deficitul bugetar, Guvernul României tocmai a comandat agende, 100 de bucăţi, la un preţ pe bucată de 900 de lei. Deh, ne permitem! Să mai spună cineva că n-o ducem bine! Deputatul Dan Rădulescu, preşedintele USR Prahova, a reacţionat la aflarea acestei ştiri, amintind că guvernarea social-democratei Viorica Dăncilă dă mai mult pe o agendă la final de an decât pe o pensie minimă lunară sau o pensie medie de invaliditate.

Read more: Guvernul României a cumpărat agende cu 900 de lei bucata! Reacţia deputatului USR Rădulescu