Politic

Politic

iohannis dragnea tariceanu consultariLiderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, la un post de televiziune, că documentul pentru punerea sub acuzare a preşedintelui Klaus Iohannis pentru înaltă trădare este finalizat, dar că încă PSD şi ALDE nu au luat o decizie în această privinţă.

Read more: Dragnea analizează depunerea unei plângeri penale împotriva preşedintelui Iohannis: "Documentul...
Politic

dan barna caravana fara penali ploiestiNumărul de semnături strânse în Prahova în cadrul acţiunii civice "Fără penali în funcţii publice" se apropie de 12.000, au anunţat reprezentanţii Uniunii Salvaţi România, care astăzi, în frunte cu preşedintele formaţiunii, Dan Barna, au derulat o campanie amplă în municipiul Ploieşti, în vecinătatea Halelor Centrale şi a Palatului Administrativ.

Read more: Preşedintele USR, Dan Barna, a strâns azi semnături în Ploieşti în cadrul campaniei "Fără penali...
Politic

dumitrescu iulian pnl prahovaMediul economic românesc se confruntă cu o lipsă gravă a forței de muncă, punctează, într-o declarație poliică, senatorul PNL de Prahova Iulian Dumitrescu, președintele organizației județene a PNL. Acesta artă rolul important pe care l-a avut, la declanșarea acestui fenomen, desființarea liceelor și a școlilor profesionale, care s-a asociat cu plecarea românilor, în masă, către job-uri mai bine plătite, în vestul Europei.

Read more: Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, despre consecințele desființării școlilor profesionale
Politic

iulian dumitrescu ID162Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, continuă seria declarațiilor privind prioritățile liberalilor, în special cu privire la crearea unui climat favorabil pentru mediul de afaceri. Un neajuns identificat de acesta, care îi blochează pe antreprenori, este reprezentat de haosul legislativ, rezultate din prevederile contradictorii.

Read more: Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova: "Trebuie să punem ordine în haosul legislativ!...
Politic

laura moagher in parlamentUn grup de parlamentari de la mai multe formațiuni politice, între care se numără și deputatul PSD de Prahova Laura Moagher, propun montarea unor dispozitive speciale pe microbuzele școlare, în vederea creșterii siguranței elevilor transportați cu acestea. Măsura este propusă în condițiile în care au existat accidente grave ale căror victime au fost copii, la coborârea din astfel de vehicule.

Read more: Deputatul de Prahova Laura Moagher, printre susținătorii unei inițiative legislative pentru...
Politic

dumitrescu iulian pnl prahovaSenatorul PNL Prahova Iulian Dumitrescu, președintele organizației județene a partidului și prim-vicepreședinte PNL pentru mediul de afaceri, evidențiază două probleme majore cu care se confruntă businessurile românești și, în special, micii întreprinzători.

Read more: Birocrația excesivă și "controlul care sigur îți găsește ceva", piedici majore pentru mediul de...
Politic

incendii muncitori rafinaria astraDeputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a a părut după ce pe internet au apărut imagini care surprind muncitori provocând incendii în curtea fostei rafinării Astra, una unde astfel de incidente au fost semnalate des în ultima vreme, uneori fiind nevoie chiar și de intervenția pompierilor (VEZI DETALII).

Read more: Deputatul Dan Rădulescu interpelează APM Prahova, în legătură cu incendiile provocate de...
Politic

fara penali in functii petitieCampania "Fără penali în funcţii publice", promovată de Uniunea Salvaţi România, a dus până acum la strângerea a peste 330.000 de semnături din partea românilor care doresc o modificare a legislaţiei, prin care persoanele condamnate pentru fapte de corupţie să nu mai aibă voie să ocupe funcţii în aparatul de stat. Organizatorii campaniei spun că au nevoie ca în cel puţin 21 de judeţe din ţară să se adune minim câte 20.000 de semnături, lucru care, până acum, se întâmplă doar în Braşov, Sibiu şi Cluj şi în Capitală. Prahova se află în prima jumătate a acestei liste, cu peste 10.000 de semnături strânse.

Read more: Peste 10.000 de prahoveni au semnat petiţia "Fără penali în funcţii publice"
Politic

iulian dumitrescu candidat pnlPensionarea magistratului Valeriu Mihai Terceanu, cel care judecă dosarul Colectiv, pune în pericol continuarea procesului, care ar putea fi reluat de la zero. Situația a fost criticată de președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu.

Read more: Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, condamnă situația în care a ajuns judecarea dosarului...
Politic

catalina BozianuPremierul Viorica Dăncilă a prezentat, zilele trecute, bilanțul după șase luni de mandat la Palatul Victoria, unul "triumfalist", comentează deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu, punctând că prim-ministrul a omis să menționeze și aspectele negative, deși unele dintre ele sunt deosebit de grave.

Read more: Deputatul de Prahova Cătălina Bozianu îi împrospătează memoria premierului: "Să manifeste minima...