Joi, 14 Decembrie 2017
 

Politic

Mesajul preşedintelui PNL Prahova pentru liderii PSD: "Fiţi şi voi un pic profesionişti!"

Written by Anca Visan  |  Created on Saturday, 14 October 2017 14:12  |  Category: Politic

iulian dumitrescu1Senatorul Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova, i-a criticat pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi premierul României, Iulian Tudose, pentru lipsă de profesionalism în privinţa modului în care au tratat situaţia tensionată vizând schimbarea anumitor miniştri.

Alegeri la ALDE. Graţiela Gavrilescu: ALDE trebuie să aibă primar la Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Saturday, 14 October 2017 14:04  |  Category: Politic

alde alegeri ploiesti george panaReprezentanţii ALDE s-au reunit, sâmbătă, pentru alegerile interne din organizaţia Ploieşti. Membrii filialei urmează să stabilească, astăzi, componenţa viitorului for de conducere, în vreme ce situaţia în privinţa preşedinţiei ALDE Ploieşti este simplă, actualul preşedinte, George Pană, fiind singurul candidat pentru această funcţie.

roberta-anastaseFostul europarlamentar Roberta Anastase, actual deputat de Prahova, a comentat într-o postare pe pagina de Facebook semnificația evenimentului major pentru România reprezentat de preluarea, din 1 ianuarie 2018, a președinției Consiliului Uniunii Europene.

Iulian Dumitrescu: După PSD, economia va arăta ca după un război nuclear. PNL trebuie să vină rapid cu un program pentru România

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 10 October 2017 23:19  |  Category: Politic

dumitrescu-iulian-pnl-prahovaPreședintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, a lansat un apel la coeziune către liberali prin construirea unei politici de „alianțe pragmatice", afirmând că PNL trebuie să își prezinte cât mai curând un program de viitor pentru România.

Alegeri interne la ALDE Ploieşti, programate sâmbătă

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 10 October 2017 14:53  |  Category: Politic

ALDE logoMembrii ALDE Ploieşti îşi vor alege, sâmbătă, noua structură de conducere a filialei. Şedinţa pentru alegerile interne este programată în Palatul Administrativ, de la ora 11.00.

Preşedintele PMP Prahova, în vizită în Republica Moldova. Ce a declarat despre proiectul de ţară

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 10 October 2017 10:26  |  Category: Politic

pmp ph moldovaO delegaţie a Partidului Mişcarea Populară, din care au făcut parte şi mai mulţi politicieni din Prahova, a făcut o vizită, la finalul săptămânii trecute, în Republica Moldova, unde a purtat mai multe discuţii cu autorităţile locale. Deplasarea vine în condiţiile în care, încă din campania electorală din 2016, PMP a fost singura formaţiune care şi-a asumat ca proiect de ţară reunirea României cu Moldova.

Cătălina Bozianu: "Avem o putere ruptă de realitățile românilor"

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 04 October 2017 13:31  |  Category: Politic

catalina bozianu cdepDeputatul Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova, a susţinut astăzi o declaraţie în plen în care a criticat liderii coaliţiei de guvernare, acuzându-i că s-au distanţat de realităţile şi problemele ţării. Parlamentarul ploieştean a dat ca exemplu, printre altele, declaraţiile făcute de preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, în privinţa creşterii preţurilor la combustibil.

Moţiunea împotriva ministrului Transporturilor a fost respinsă. Deputatul Laura Moagher explică votul dat

Written by Anca Visan  |  Created on Wednesday, 04 October 2017 13:17  |  Category: Politic

parlament cdepMoțiunea simplă inițiată de PNL și USR pe tema infrastructurii de transport, vizând schimbarea din funcţia de ministru a lui Răzvan Cuc, a fost respinsă miercuri de plenul Camerei Deputaților, primind 104 voturi "pentru", 155 "împotrivă" și șase abțineri.

VIDEO. Anastase, ATAC DUR la Gavrilescu: Este o calamitate pentru Ploiești. Este mai toxică decât benzenul

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 04 October 2017 12:17  |  Category: Politic

anastase 4 oct 2017Deputatul ploieștean Roberta Anastase a susținut miercuri o declarație politică în plenul Camerei Deputaților în cadrul căreia a criticat-o în termeni deosebit de duri pe ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, Anastase afirmând că Gavrilescu, vicepremier al României și ministru al Mediului, reprezintă „principala calamitate pentru Ploiești" și că este „mai toxică pentru ploieșteni decât dioxidul de sulf și benzenul".

Băsescu, atac dur la adresa lui Dragnea: E analfabet economic. Să răspundă în fața legii

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 03 October 2017 19:55  |  Category: Politic

traian basescuTraian Băsescu l-a criticat dur pe liderul PSD Liviu Dragnea, acuzându-l de abuz în serviciu, liderul PMP numindu-l pe Dragnea „analfabet economic" care conduce Guvernul, fapt pentru care „va trebui să răspundă în fața legii, pentru că afectează drepturile țării de a fi prosperă".

Aleşii PNL au părăsit sala la şedinţa de azi a Consiliului Local Ploieşti

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 29 September 2017 16:38  |  Category: Politic

consiliul local ploiesti 23 iunie 2016Începută cu scandal, după ce un ploieştean nemulţumit a luat cuvântul în timpul dezbaterilor, ameninţând mai mulţi aleşi, şedinţa de astăzi a Consiliului Local, forul legislativ al municipiului Ploieşti, s-a încheiat în aceeaşi notă, consilierii PNL părăsind sala, nemulţumiţi de modul în care a decurs votul la unul dintre proiectele de hotărâre.