Sâmbătă, 19 August 2017
 

Politic

Plângere penală depusă de directorul SGU Ploieşti, după apariţia unui articol defăimător

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 23 May 2017 09:47  |  Category: Politic

Directorul Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti, Donald Constantin, anunţă că a depus o plângere penală, după ce, potrivit spuselor sale, i-ar fi fost accesate în mod ilegal datele de pe telefonul mobil, iar anumite capturi de ecran au fost folosite într-un articol defăimător publicat recent la adresa sa.

PMP şi-a prezentat candidaţii pentru Buşteni şi Băicoi, unde au loc alegeri anticipate pe 11 iunie

Written by Anca Visan  |  Created on Tuesday, 23 May 2017 09:39  |  Category: Politic

Pe data de 11 iunie sunt programate alegeri anticipate în patru localităţi din Prahova rămase fără primari de la începutul acestui mandat, fie pentru că edilii au renunţat din proprie iniţiativă la funcţii sau au fost obligaţi s-o facă, fie în urma decesului foştilor primari. PMP Prahova şi-a prezentat candidaţii pentru alegerile locale din Buşteni şi Băicoi, reprezentanţii formaţiunii politice arătându-se optimişti cu privire la şansele acestora în competiţia electorală.

Candidatul PMP pentru primăria Băicoi și-a depus candidatura duminică

Written by Administrator  |  Created on Sunday, 21 May 2017 22:26  |  Category: Politic

antonela aldea baicoi bozianuAntonela Aldea, reprezentanta Partidului Mișcarea Populară și-a depus duminică dosarul de candidatură pentru primăria orașului Băicoi, fiind însoțită la Biroul Electoral de Cătălina Bozianu, deputat și președintele PMP-Prahova, de prim-vicepreședintele Irinel Costache și de alți colegi din echipa PMP (Claudia Sălceanu, Elena Stătescu ,Gabriela Șerban ,Bogdan Hodorog,Nicolae Măruntu).

 

Daniel Constantin își face partid nou, cu sprijinul lui Victor Ponta

Written by Anca Visan  |  Created on Thursday, 18 May 2017 18:09  |  Category: Politic

daniel constantin victor ponta daciana sarbu la ploiestiFostul vicepremier și copreședinte al ALDE, exclus din formațiunea liberal-democrată la propunerea lui Călin Popescu Tăriceanu, ar fi pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru înființarea unui nou partid. Alături de acesta se află alți parlamentari excluși din ALDE, iar un sprijin substanțial ar urma să vină și de la  fostul premier Victor Ponta.

AȘA NU! Gafele descoperite de un conferențiar din UPG Ploiești într-un proiect de lege adoptat de Parlament

Written by Ioana Popa  |  Created on Thursday, 18 May 2017 14:54  |  Category: Politic

Conferențiarul universitar din UPG Ploiești, Mihai Apostolache, a descoperit o adevărată colecție de greșeli într-un proiect de lege care a fost adoptat deja de Senat, ca for decizional.

Un deputat de Prahova va susține, săptămânal, audiențe și pe Facebook

Written by Ioana Popa  |  Created on Wednesday, 17 May 2017 09:10  |  Category: Politic

bozianu foto facebookDeputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu face un nou demers pentru a intra cât mai ușor în contact cu cei pe care îi reprezintă. După apelul lansat către primari (DETALII AICI), Bozianu anunță că și cetățenii de rând îi pot transmite foarte ușor problemele cu care se confruntă.

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, a anunțat că susține candidatura lui Ludovic Orban la șefia partidului

Written by Administrator  |  Created on Monday, 15 May 2017 22:50  |  Category: Politic

iulian dumitrescuLiderul PNL Prahova și-a anunțat public susținerea pentru Ludovic Orban la candidatura pentru președinția Partidului Național Liberal. Senatorul Iulian Dumitrescu scrie pe pagina personală de Facebook că susține proiectul lui Ludovic Orban „de a construi un PNL care să aibă forța să câștige toate alegerile de acum încolo".

Deputatul Roberta Anastase încearcă să implice agenţii economici în campania anti-poluare

Written by Administrator  |  Created on Monday, 15 May 2017 19:24  |  Category: Politic

anastase conferinta 4 mai 2017Demersurile Robertei Anastase privind sensibilizarea factorilor de decizie pentru a trece la acțiuni în ceea ce privește combaterea poluării din Ploiești continuă. După intervenții în Parlament pentru sensibilizarea decidenților politici și apeluri adresate Grațielei Gavrilescu, ministru al Mediului la al doilea mandat, deputatul ploieștean a trecut astăzi la o nouă etapă.

Cătălina Bozianu, deputat de Prahova, față în față cu românii din Franța: "Avem multe de învățat de la ei"

Written by Ioana Popa  |  Created on Monday, 15 May 2017 10:29  |  Category: Politic

Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu a efectuat, weekend-ul trecut, împreună cu preşedintele executiv al partidului, Eugen Tomac, dar și cu ați membri ai formațiunii politice o vizită la Paris, pentru a se întâlni cu românii care trăiesc şi muncesc în Franța.

Sondaj: Grindeanu, peste Dragnea la încredere

Written by Anca Visan  |  Created on Friday, 12 May 2017 14:51  |  Category: Politic

După primele patru luni de guvernare PSD-ALDE, premierul Sorin Grindeanu se află, în ceea ce privește încrederea populației, imediat după președintele Klaus Iohannis și la aproape zece procente în fața șefului său de partid, Liviu Dragnea. PSD domină topul partidelor, dar se află la cel mai scăzut scor din ultimele 16 luni.

Cătălina Bozianu (PMP): Am votat pentru revizuirea Constituţiei în sensul definirii familiei ca uniunea dintre un bărbat şi o femeie

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 10 May 2017 20:20  |  Category: Politic

Revizuirea Constituției. Cătălina Bozianu: Am votat în favoarea definirii familiei ca uniunea dintre un bărbat și o femeie

catalina bozianu pmpDeputatul prahovean Cătălina Bozianu (PMP) anunță, într-o postare pe pagina personală de Facebook că a votat în favoarea inițiativei civice pentru revizuirea Constituției în sensul definirii familiei ca uniunea dintre un bărbat și o femeie.