Marți, 23 Mai 2017
 

Politic

Furtună la PNL Ploiești. Trei consilieri locali propuși pentru excludere din partid

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 02 March 2017 14:30  |  Category: Politic

gheorghe sarbuLa PNL Ploiești s-ar putea produce o remaniere importantă. Trei dintre membrii partidului, totodată consilieri locali, au fost propuși pentru excluderea din partid.

Fostul președinte al CJ Brașov a fost arestat preventiv

Written by Radu Danciu  |  Created on Thursday, 02 March 2017 07:15  |  Category: Politic

cancescuAristotel Căncescu, fostul președinte al Consiliului Județean Brașov, Sebastian Grapă, fost senator, precum și fostul consilier județean Matei Gavril au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, au hotărât miercuri seară judecătorii Tribunalului Brașov după mai multe ore de audieri, în dosarul instrumentat de DNA în care sunt cercetați în legătură cu fapte de corupție la alegerile din 2012.

bozianu foto facebookDeputatul Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova, a reacționat pe pagina personală de Facebook după ce unul din subiectele de la olimpiada de română a constat într-un denunț.

Iohannis a semnat decretele pentru numirea celor patru noi miniștri

Written by Radu Danciu  |  Created on Thursday, 23 February 2017 11:27  |  Category: Politic

iohannis parlamentPreședintele Klaus Iohannis a semnat joi decretele privind numirea în funcție a celor patru noi miniștri, ceremonia de învestitură urmând să aibă loc la ora 15,00 la Palatul Cotroceni, informează Administrația Prezidențială.

Bozianu (PMP), interimar la Dâmbovița. Construim și aici o organizație puternică

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 23 February 2017 09:19  |  Category: Politic

bozianu pmp dambovitaPreședintele PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, a postat pe pagina personală de Facebook imagini de la ședința organizației PMP Dâmbovița, unde liderul prahovean a fost ales interimar, în urma deciziei forului național al partidului.

Remaniere în Guvernul Grindeanu: Patru ministere vizate. Cine sunt noii miniștri

Written by Radu Danciu  |  Created on Wednesday, 22 February 2017 15:29  |  Category: Politic

dragnea tariceanu grindeanuComitetul Executiv Național al PSD a votat miercuri lista noilor nominalizări pentru portofoliile Justiție, Fonduri Europene, Economie și Mediul de Afaceri, au declarat pentru AGERPRES surse politice.

Plenul Camerei Deputaților a adoptat OUG 14 și legea de respingere a OUG 13

Written by Radu Danciu  |  Created on Tuesday, 21 February 2017 16:11  |  Category: Politic

Camera-Deputatilor-plenPlenul Camerei Deputaţilor a adoptat, marţi, cu 292 de voturi "pentru" şi o abţinere, legea de aprobare a OUG 14/2017, prin care a fost abrogată OUG 13.

Teodor Meleșcanu, la DNA. Ministrul de Externe este audiat în dosarul OUG 13

Written by Radu Danciu  |  Created on Tuesday, 21 February 2017 10:39  |  Category: Politic

melescanuMinistrul de Externe, Teodor Meleșcanu, s-a prezentat marți la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat în dosarul în care se fac cercetări privind OUG 13/2017 de modificare a Codurilor penale. 

Cine este singurul senator care a votat împotriva respingerii OUG 13

Written by Radu Danciu  |  Created on Tuesday, 21 February 2017 07:33  |  Category: Politic

senatul-romanieiSenatorul PSD Ecaterina Andronescu a votat, luni, împotriva Legii de respingere a OUG 13/2017, fiind singurul senator care a susţinut astfel proiectul la vot, în timp ce alţi nouă parlamentari, dintre care şapte ai PMP, unul al PSD şi unul al ALDE, s-au abţinut.

psd-ploiestiPSD Prahova îi reproșează primarului Ploieștiului că la dezbaterea legată de oportunitatea promovării unui program de tip after-school pentru toți elevii din municipiu nu a invitat și consilierii social-democrați. Mai mult de-atât, reprezentanții PSD spun că edilul ar fi preluat tema de la pesediști.

bogdan toaderLiderul social-democraților prahoveni a postat un mesaj de susținere pentru guvernul Grindeanu, afirmând că programul de guvernare este conceput pentru a veni cu măsuri care să îmbunătățească viața cetățenilor. „Ne dorim cu toţii ca acest Guvern să fie lăsat să guverneze pentru a putea implementa masurile asumate", declară Bogdan Toader într-o postare pe pagina personală Facebook.

Postare integrală