Joi, 29 Iunie 2017
 

Politic

bozianu foto facebookAșa cum promisese într-o întâlnire precedentă, deputatul Cătălina Bozianu a participat la şedinţa grupului de lucru dedicat îmbunătățirii sistemului de sănătate prahovean constituit la iniţiativa observatorulph.ro, ph-online.ro și actualitateaprahoveana.ro. Deputatul PMP identifică, într-o postare pe pagina personală Facebook, câteva aspecte care ar putea schimba starea de lucruri din sănătate, totodată adresând critici parlamentarilor USR care nu au fost prezenți la ultima întâlnire.

Alegeri PNL Prahova: Senatorul Iulian Dumitrescu, reconfirmat în funcția de președinte. Ionescu și Anastase, prim-vicepreședinți

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 11 April 2017 22:01  |  Category: Politic

alegeri pnl prahovaMarți, 11 aprilie 2017, au avut loc alegeri în cadrul organizației prahovene a Partidului Național Liberal, senatorul Iulian Dumitrescu fiind reconfirmat în funcția de președinte al filialei județene. Liberalii prahoveni au ales prin vot pe cei doi prim-vicepreședinți ai organizației județene, în persoana deputaților George Ionescu și Roberta Anastase.

Structura de conducere a PNL Prahova este completată de opt vicepreședinți aleși și de 15 membri care compun Biroul Politic Județean.
În cadrul evenimentului organizat în Sala 500 a Palatului Administrativ din Ploiești au participat liderii naționali ai partidului - președintele PNL, Raluca Turcan, Cristian Bușoi, secretarul general PNL, Ludovic Orban și Cătălin Predoiu.

Alegeri PNL Ploiești. Adrian Dobre, reconfirmat în funcția de președinte

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 06 April 2017 21:31  |  Category: Politic

pnl ploiestiMembrii PNL Ploiești și-au ales liderii și structura de conducere a organizației municipale în cadrul unei conferințe desfășurată joi, 6 aprilie, în sala de 500 a Palatului Administrativ din centrul Ploieștiului.

 

Deputatul cu mitralieră a fost exclus temporar din PSD

Written by Radu Danciu  |  Created on Thursday, 06 April 2017 15:34  |  Category: Politic

radulescu deputatComitetului Executiv Naţional al PSD a decis suspendarea pentru șase luni din partid a deputatului Cătălin Rădulescu, decizia fiind luată în urma afirmaţiilor acestuia cu privire la protestatarii din Piaţa Victoriei.

ALDE are conturile blocate!

Written by Radu Danciu  |  Created on Thursday, 06 April 2017 15:25  |  Category: Politic

daniel ctin tariceanuCo-preşedintele ALDE Daniel Constantin a blocat conturile formaţiunii după ce conducerea partidului a decis retragerea sprijinului politic şi demiterea sa din Guvern. Banii nu vor putea fi accesați până la clarificarea în instanță a situației partidului, relatează News.ro.

Buget CSM. Bogdan Hodorog, consilier municipal PMP Ploiești: O lege strâmbă poate duce la dispariția sportului ploieștean de performanță

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 05 April 2017 20:50  |  Category: Politic

bogdan hodorog pmpConsilierul municipal ploieștean Bogdan Hodorog (PMP) a postat un mesaj pe rețeaua de socializare Facebook în care exprimă punctul de vedere al organizației politice pe care o reprezintă privitor la scandalul legat de bugetarea Clubului Sportiv Municipal Ploiești. Postarea integrală a consilierului local:

Deputatul Roberta Anastase: La Ploieşti vor fi acordate stimulente pentru medici. Felicitări Adrian Dobre!

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 05 April 2017 20:39  |  Category: Politic

roberta-anastaseDeputatul PNL de Prahova, Roberta Anastase a postat pe Facebook o reacție la inițiativa primarului Ploieștiului de a acorda stimulente financiare medicilor care lucrează în spitalele din oraș:

catalina bozianu 3Deputatul prahovean Cătălina Bozianu (PMP) a susținut, în plenul Camerei Deputaților, o declarație politică în care lansează un apel către președintele României și către liderii partidului aflat la guvernare pentru o implicare fermă în politica europeană, locul unde se decide viitorul națiunii și al poporului. Deputatul crede că perioada de incertitudine care afectează politica europeană poate fi un motiv în plus ca România să își negocieze mai bine și ferm statutul în cadrul UE.

Noul vicepremier și ministru al Mediului, deputatul prahovean Grațiela Gavrilescu, depune luni jurământul la Cotroceni

Written by Administrator  |  Created on Monday, 03 April 2017 09:59  |  Category: Politic

gratiela-gavrilescu 1Preşedintele Klaus Iohannis semnează luni decretele privind numirea noului ministru al Mediului, deputatul prahovean Graţiela Gavrilescu, şi a noului ministru pentru Relaţia cu Parlamentul, Viorel Ilie. La ora 17.00, va avea loc şi ceremonia de depunere a jurământului.

Graţiela Gavrilescu, actual ministru pentru Relaţia cu Parlamentul, va prelua portofoliul lui Daniel Constantin de ministru al Mediului şi funcţia de vicepremier.

spitalGrupul consilierilor județeni PSD-ALDE susține, prin votul dat pentru adoptarea bugetului pentru acest an al Prahovei, alocarea fondurilor necesare începerii lucrărilor la noul spital, cu 7 etaje, care se va construi în vecinătatea actualului Spital Județean din Ploiești, complementar acestuia, se arată într-o declarație politică comună emisă de consilierii județeni PSD și ALDE.

Ministrul Justiției: Nu e oportună revocarea lui Lazăr și Kovesi

Written by Radu Danciu  |  Created on Wednesday, 29 March 2017 19:12  |  Category: Politic

toader tudorelMinistrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat că nu este oportună declanșarea procedurilor de revocare a Procurorului general al României, Augustin Lazăr, și a procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.