Politic

Politic

Dacă apelați, astăzi, la mijloacele de transport în comun din Ploiești, aveți șanse mari să intrați în audiență, pe traseu, la deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu. Parlamentarul anunță că în cursul acestei zile va călători prin municipiu, pentru a sta de vorbă cu oamenii.

Read more: Deputatul de Prahova Dan Rădulescu acordă, și joi, audiențe în autobuzele din Ploiești
Politic

Preşedinţii Klaus Iohannis şi Donald Trump s-au întâlnit, marți, la Casa Albă, unde au adoptat o declaraţie comună privind întărirea relaţiilor România-SUA. Printre altele, președintele american a lăudat eforturile depuse de România, împotriva corupției. Întâlnirea de ieri a fost comentată și de președintele PNL Prahova. Iulian Dumitrescu.

Read more: Cum vede președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, întâlnirea dintre Klaus Iohannis...
Politic

Din ce în ce mai apreciate, mai ales de cei nevoiți să se decurge în orașele cu trafic aglomerat, tricicletele electrice sunt utilizate, oarecum, în contextul unui vid legislativ. Un grup de parlamentari a depus, la începutul acestei veri, un proiect de modificare a Codului rutier, pentru reglementarea condițiilor de circulație a acestor vehicule pe drumurile publice.

Read more: Deputatul de Prahova Roberta Anastase, printre susținătorii proiectul care va reglementa regulile...
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu s-a gândit să dea o notă inedită audiențelor sale. Astfel, întâlnirile cu cetățenii ținute până acum inclusiv în stradă s-au mutat, în cadrul experimentului, în autobuzele care circulă pe traseele TCE Ploiești.

Read more: Deputatul de Prahova Dan Rădulescu a încercat să țină audiențe și în autobuzele din Ploiești. Ce a...
Politic

Deputatul PNL de Prahova i-a cerut ministrului Fondurilor Europene să anunțe oficial termenul luat în calcul pentru operaționalizarea completă a proiectului care vizează realizarea unui Sistem Electronic Integrat dedicat Oficiului Național Registrul Comerțului.

Read more: Când și în ce condiții se va trece la digitalizarea serviciilor oferite de Oficiul Național...
Politic

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat că între Tarom și Blue Air există o legătură strict comercială, după ce Financial Intelligence scria, în primăvara acestui an, că s-ar pregăti o fuziune între cele două companii.

Read more: La solicitarea deputatului PNL Răzvan Prișcă, Ministerul Transporturilor a lămurit povestea...
Politic

Încă un ingredient în cocktailul otrăvitor cu care ploieștenii sunt gazați constant. Luna trecută, locuitorii municipiului au inhalat din plin și butadienă, pe lângă alte "delicatese" pe care autoritățile le ignoră, deși este demonstrat că afectează serios sănătatea populației (VEZI DETALII).

Read more: Noi date despre poluarea din Ploiești, publicate de deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu: "În...
Politic

Ministerul Apărării Naționale nu pare îngrijorat de exercițiile derulate de Rusia în Marea Neagră. La solicitarea deputatului PNL de Prahova, Roberta Anastase (VEZI DETALII), ministrul Gabriel Leș susține că mobilizarea de la începutul lunii mai "nu  a constituit o amenințare pentru România". În același timp, colegul său de Guvern, ministrul de Externe, arăta că  "exercițiile militare de amploare desfășurate de Federația Rusă în apropierea frontierei nord-estice a NATO reprezintă unul dintre factorii care mențin un climat de securitate volatil în regiunea Mării Negre".

Read more: Ministerul Apărării către parlamentarul PNL de Prahova, Roberta Anasase, cu privire la exercițiile...
Politic

Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă a cerut lămuriri de la Ministerul Transporturilor, referitor la sumele din care s-a acoperit, anul trecut, facilitatea acordată studenților, mai exact gratuitatea la călătoriile cu trenul.

Read more: Gratuitatea acordată studenților la călătoriile cu trenul a costat statul aproape 250 de milioane...
Politic

Deputatul USR de Prahova a prezentat bilanțul poluării, în zona Ploiești, pe luna iulie, atrăgând atenția asupra faptului că, în mare parte a timpului, concentrația de benzen s-a aflat peste limita legală.

Read more: Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu avertizează: în luna iulie, la Ploiești, concentrația...
Joomla SEF URLs by Artio