Politic

Politic

Limita maximă admisă prin lege la benzen a fost depășită de peste 20 de ori, conform măsurătorilor făcute la stația PH 5, din Bariera București, anunță deputatul de Prahova Dan Rădulescu. Acesta mai atrage atenția că ploieștenii au respirat, cam jumătate de lună, aer cu o concentrație de benzen foarte mare.

Read more: Bilanț pe luna mai, publicat de deputatul Dan Rădulescu: "Să vedem, deci, cum a fost cu benzenul
Politic

Deputatul de Prahova Laura Moagher a comentat semnificația alegerii parlamentarului PSD Marcel CIolacu în duncția de președinte al Camerei Deputaților, moment corelat cu mesajul transmis de alegători la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Read more: Laura Moagher, deputat de Prahova: "Alegerea lui Marcel Ciolacu în funcţia de Preşedinte al...
Politic

Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, pune rezultatele slabe obţinute de formaţiunea politică la alegerile europarlamentare de duminică pe seama interesului manifestat în timpul guvernării pentru modificarea legilor Justiţiei. "Acest lucru ne-a adus un mare deserviciu", spune politicianul, care declară că, în viziunea sa, formaţiunea trebuie să rămână la guvernare, dar să aducă oameni noi şi totodată să găsească modalităţi de a se adresa unui electorat nou.

Read more: Bogdan Toader (PSD Prahova): "E nevoie de o restructurare a partidului şi de renunţarea la...
Politic

Candidatul propus de PSD la șefia Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a fost ales, miercuri, în funcția deținută până acum de Liviu Dragnea, fostul lider social-democrat.

Read more: Marcel Ciolacu (PSD), ales președinte al Camerei Deputaților, în locul lui Liviu Dragnea
Politic

Opoziția a obținut un scor zdrobitor, în Prahova, la alegerile europarlamentare din 26 mai. Din rezultatele finale anunțate, miercuri, de Biroul Electoral Județean reiese că peste 50% dintre voturile valabil exprimate în Prahova au mers către PNL sau Alianța 2020 USR-PLUS, clasate, de altfel, pe primele două locuri după procentul obținut la nivel de județ.

Read more: REZULATATE FINALE EUROPARLAMENTARE - PNL și Alianța 2020 USR-PLUS au convins peste 50% din...
Politic

Alianța  2020 USR-PLUS s-a situat pe primul loc, la alegerile europarlamentare, în cele două municipii din Prahova, dar și în alte localități din județul în care, în clasamentul general, a ocuat locul al doilea, situându-se înaintea PSD.

Read more: Alianța 2020 USR-PLUS a câștigat alegerile în mai multe localități din Prahova, inclusiv în...
Politic

Prahova, alături de Cluj și Sibiu, a fost unul dintre județe fruntașe din punct de vedere al numărului de voturi acordate liberalilor. Cifrele au fost prezentate de președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, aflat în prezent, practic, la conducerea celei mai importante forțe politice din județ.

Read more: Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, anunță scorul uriaș obținut de liberali în județ
Politic

Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova, le-a mulțumit celor aproximativ 25.000 de prahoveni care au votat, duminică, pentru Partidul Mișcarea Populară, în cadrul alegerilor parlamentare. Totodată, aceasta și-a luat un angajament față de alegătorii PMP din județ.

Read more: Deputatul PMP Cătălina Bozianu, după alegerile europarlamentare: "Al patrulea loc pe județ ne...
Politic

Aproximativ 170.000 de prahoveni au votat pentru PNL și Alianța 2020 USR - PLUS, în timp ce PSD a reușit să strângă mai puțin de 70.000 de voturi, conform datelor centralizate până la ora 10.00, iar partenerul său de guvernare, ALDE, a convins doar 21.000 de alegători din județ.

Read more: Rezultate provizorii europarlamentare: PNL și USR-PLUS, lideri incontestabili în clasamentul pe...
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a avut un mesaj adresat în primul rând alegătorilor din județ și celor de peste hotare, după alegerile europarlamentare la care alianța dintre Uniunea Salvați România și PLUS a obținut, pe Prahova, potrivit rezultatelor provizorii, locul al doilea, la distanță importantă de social-democrați, clasați abia pe locul trei.

Read more: Mesajul deputatului USR de Prahova Dan Rădulescu, după alegerile europarlamentare: "Mulțumesc...