Politic

Politic

Liderii Alianţei Dreptei, PNL – USR – PLUS Prahova, au depus plângere penală la Poliție și la DIICOT după ce site-urile partidelor şi mai multe pagini de social media au fost „clonate”, pentru a fi distribuite mesaje electorale mincinoase şi ilegale cu identitate falsă. Responsabilii pentru aceste fapte vor fi identificaţi şi deferiţi Justiţiei. Este cel mai recent episod dintr-o campanie mizerabilă în spaţiul online dusă de filiala judeţeană a PSD, care, în loc să explice cum a patronat dezastrul ultimilor 20 de ani în Prahova, nu s-a dat în lături de la nicio mârşăvie pentru a încerca să-i manipuleze pe cetăţeni.

Read more: Alianţa PNL – USR – PLUS Prahova denunţă campania murdară şi ilegală a PSD prin care şi-au asumat...
Politic

Deputatul de Prahova Dan Rădulescu a anunţat joi, într-un mesaj public, că s-a alăturat echipei lui Andrei Volosevici, intenţia fiind ca după alegerile din 27 septembrie să fie consilierul personal al noului primar al Ploieştiului, pe probleme de învăţământ. "Chiar dacă facem parte din partide diferite, sunt convins că vom reuși să îmbunătățim infrastructura școlară din oraș", a argumentat parlamentarul, care a discutat despre o "alianţă în jurul unor proiecte comune".

Read more: Deputatul Dan Rădulescu se alătură echipei lui Andrei Volosevici: "Avem proiecte comune pentru...
Politic

Deputatul de Prahova Dan Rădulescu a făcut o "radiografie" ironică a actualei campanii electorale, plecând de la ideea că "imediat, în câteva zile, avem ocazia să încercăm să facem ceva cu urbea asta a noastră, Republica de dinainte de republică, Ploieștiul".

Read more: Dan Rădulescu: "N-aş vota şomeri, tineri frumoşi şi liberi cu facultăţi stranii sau urmași ai...
Politic

Liberalii prahovenii lansează acuzații grave, împotriva conducerii CJ Prahova, în legătură cu proiectele introduse pe ordinea de zi a ultimei ședințe din acest mandat al Consiliului Județean.

Read more: Iulian Dumitrescu: „PSD vrea să dea un tun de 88 de milioane de lei la şedinţa de astăzi a...
Politic

Compania Poșta Română, prin Sucursala Regională Ploiești, refuză să respecte prevederile contractului semnat la data de 21 septembrie 2020 cu Partidul Social Democrat Filiala Prahova pentru distribuirea materialelor de campanie electorală.

Read more: Poșta Română se implică în campania electorală și refuză să respecte prevederile contractului de...
Politic

Prefectul județului Prahova, Cristian Ionescu, a emis ordinele de încetare a mandatelor înainte de expirarea duratei normale, ca urmare a înscrierii în alte partide față de cele pentru care au candidat și au fost votați la alegerile locale din 2016, pentru primarii unităților administrativ teritoriale (UAT) Bănești și Ciorani, a anunţat luni Prefectura Prahova. Dispozițiile au fost deja comunicate celor în cauză.

Read more: Încă doi primari demişi în Prahova, după ce au schimbat barca înainte de alegeri
Politic

Deputatul de Prahova Dan Rădulescu a postat, luni, la debutul ultimei săptămâni de campanie electorală, un mesaj de susținere pentru Nicușor Dan, candidat independent pentru funcția de primar general al Capitalei.

Read more: Deputatul de Prahova Dan Rădulescu îl susține pe Nicușor Dan pentru funcția de primar general al...
Politic

Zilele dinaintea alegerilor locale vor aduce mai mulți candidați față în față cu tinerii alegători, în cadrul dezbaterilor organizate de asociații din județ cu scopul de a educa electoratul să meargă la vot informat.

Read more: Dezbateri electorale, la Ploiești, în ultima săptămână dinaintea alegerilor locale
Politic

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher se numără printre parlamentarii care au inițiat proiectul de lege privind instituirea Programului național de prevenire și gestionare a înmulțirii populației de câini fără stăpân.

Read more: Deputatul de Prahova Laura Moagher susține demararea unui program național de prevenire a...
Politic

Iulian Dumitrescu, candidatul Alianţei PNL – USR – PLUS la preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova, Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL şi europarlamentar, şi Robert Sighiartău, deputat şi secretar general PNL, au lansat un apel către prahoveni, îndemnându-i ca, pe 27 septembrie, să spună „Adio, PSD”.

Read more: Rareş Bogdan: „Prahova va progresa remarcabil cu Iulian Dumitrescu în postura de preşedinte al...
Joomla SEF URLs by Artio