Politic

Politic

Dezbaterile electorale aproape că au lipsit din campania care a precedat turul întâi al prezidențialelor. Încă din prima zi după scrutin, presa centrală scrie că PSD își dorește ca Viorica Dăncilă să se întâlnească măcar o dată față în față cu Klaus Iohannis, într-o asemenea confruntare, înainte de 24 noiembrie.

Read more: Viorica Dăncilă îi va trimite o invitație scrisă lui Klaus Iohannis, la dezbatere electorală
Politic

Alexandru Vesa a publicat, duminică seară, o scrisoare deschisă către foștii săi colegi din USR, partid din care, în prezent, nu mai face parte. Mesajul său este ca un duș rece pentru formațiunea politică aflată abia pe locul al treilea după locul I al alegerilor prezidențiale (VEZI DETALII).

Read more: Duș rece pentru USR-iști. Scrisoarea adresată acestora de un fost membru al partidului
Politic

Candidatul USR-PLUS Dan Barna a susținut, luni, o conferință de presă alături de liderul PLUS, Dacian Cioloș, oferind o primă reacție după anunțarea rezultatelor la turul I al alegerilor prezidențiale.

Read more: Reacția canidatului USR, Dan Barna, după înfrângerea din turul I al prezidențialelor: "Îmi asum...
Politic

Clasamentul provizoriu, după numărarea voturilor din 18.744 de secții de votare, nu aduce nicio surpriză în rezultatele anticipate încă de la ora prezentării exit-poll-urilor după primul tur al alegerilor prezidențiale.

Read more: PREZIDENȚIALE 2019: Klaus Iohannis - 36,66%, Viorica Dăncilă - 23,8%, după numărarea a 99,99% din...
Politic

Au apărut primele date ale exit-poll-ului CURS-Avangarde pentru alegerile prezidențiale 2019, înregistrate la ora 21:00 pentru ora 19:00, pentru primul tur de scrutin. Sondajul, cu o marjă de eroare de 2,5%, anunţă un tur doi între candidatul PNL, Klaus Iohannis, şi candidatul PSD, Viorica Dăncilă, informează Digi24, notând că datele colectate sunt valabile doar pentru secţiile de votare din ţară, fără a le include pe cele din străinătate.

Read more: EXIT POLL CURS Avangarde: Iohannis - 39%, Dăncilă - 22,5%, Barna - 16,4%
Politic

În primul mandat de președinte al României, Klaus Iohannis a blocat capturarea României de către PSD, punând bazele ”României normale”. În următorii 5 ani, președintele Klaus Iohannis va construi ”România normală”, alături de Guvernul PNL.

Read more: Principalele motive pentru a vota Klaus Iohannis - Președinte
Politic

Deputatul Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova, le-a transmis o scrisoare deschisă alegătorilor, înaintea scrutinului de duminică, turul I al alegerilor prezidențiale. Liderul PMP a argumentat decizia de a-l susține pe Theodor Paleologu.

Read more: Mesajul președintelui PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, pentru alegători, înaintea...
Politic

Membru al Comisiei pentru politică externă și vicepreședinte al Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaților, deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase a participat la audierea lui Ioan Boloș în comisia de specialitate, pentru funcția de ministru al Fondurilor Europene.

Read more: La cererea deputatului PNL de Prahova Roberta Anastase, noul ministru al Fondurilor Europene a...
Politic

Președintele Klaus Iohannis a reușit primul pas pentru schimbarea modului în care se face politică în România prin instalarea Guvernului PNL, condus de Ludovic Orban. Astfel, parteneriatul Klaus Iohannis-PNL va duce la construirea ”României normale”.

Read more: Parteneriatul Klaus Iohannis-PNL va duce la construirea ”României normale”
Joomla SEF URLs by Artio