Politic

Politic

În pragul alegerilor parlamentare, politicienii se adaptează unor schimbări cotidiene de bun augur, insuflând încredere electoratului, ceea ce dovedeşte maturitate şi responsabilitate pentru opţiunile politice! Nume sonore ca Dan Ioan Ioniță, Liviu Pleşoianu, Şerban Nicolae, Nicolae Avram, Cătălin Ră̆dulescu, Cătălin Ivan, Sorin Bota, Bogdan Stanoevici și Emanoil Savin au îmbrățișat viziunea și obiectivele Partidului Ecologist Român. De asemenea, Emanoil Savin, devenit deja un nume marcant nu doar în politica prahoveană, ci și în Parlamentul României, deschide lista Camerei Deputaților din partea Partidului Ecologist Român pentru județul Prahova, la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Read more: Emanoil Savin, primul loc pe lista PER Prahova pentru Camera Deputaților
Politic

Camera Deputaților, în calitate de for decizional, a adoptat, în această săptămână, cu 219 voturi "pentru" și o singură abținere, proiectul pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, în sensul introducerii unor prevederi care să motiveze companiile private să susțină domeniul educației.

Read more: Proiectul de lege care încurajează firmele să investească în elevi și în educație, semnat și de...
Politic

Deputatul de Prahova Dan Rădulescu a anunțat că, în sfârșit, proiectul de lege privind modificarea Legii 544 privind liberul acces la informaţiile de interes public, printre ai cărui inițiatori se numără, a ajuns pe ordinea de zi. Propunerea vizează asigurarea transparenţei în privința informațiilor referitoare la contractele cu autoritățile publice.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu: "Avem șansa de a obține mai multă transparență cu privire la contractele...
Politic

După ce i-au criticat pe liberali de fiecare dată când au avut ocazia, şi mai-marii PSD au uitat de măsurile de prevenţie şi regulile de distanţare. Liderii formaţiunii, în frunte cu Marcel Ciolacu şi Mihai Tudose, au fost surprinşi într-un restaurant, la aceeaşi masă, în grup mare şi fără măşti.

Read more: Marcel Ciolacu, la masă cu mai mulţi lideri PSD, fără măşti şi sfidând regulile anti-Covid
Politic

PMP, PNL, UDMR, Pro România, PSD, USR-PLUS, PNR, PER, PRM, PPU(SL), PSR, ARN, AUR şi patru independenţi au depus candidaturi în Prahova pentru alegerile parlamentare aşteptate să aibă loc pe 6 decembrie. Două liste au fost respinse de Biroul Electoral, pe motiv că aveau numai bărbaţi sau numai femei, ceea ce înseamnă că pe buletinele de vot se vor regăsi 196 de nume, la care se adaugă candidaturile propuse de minorităţile naţionale, care au statut diferit.

Read more: 13 partide şi 4 independenţi vor concura la alegerile parlamentare din Prahova. Mai multe...
Politic

Patru candidaţi independenţi s-au înscris în competiţia pentru alegerile parlamentare din Prahova, toţi patru pentru Camera Deputaţilor, unde sunt puse la bătaie 11 mandate în judeţ. Printre aceştia se numără şi subprefectul Maria Mihaela Duţă.

Read more: Subprefectul de Prahova candidează independent pentru un loc în Camera Deputaţilor
Politic

Senatorul de Prahova Emanoil Savin, ales în urmă cu patru ani pe listele PSD, candidează acum pentru un loc de deputat din partea Partidului Ecologist, după ce nu a mai găsit loc la social-democraţi. Candidatura din partea PER a fost depusă la Biroul Electoral în ultima zi de depuneri.

Read more: Senatorul Emanoil Savin candidează din partea PER pentru un mandat de deputat în Prahova
Politic

Consilierii judeţeni şi preşedintele CJ Prahova au depus jurământul în funcţie, astăzi, în cadrul şedinţei de constituire pe care prefectul a convocat-o după validarea în instanţă a rezultatelor alegerilor locale. Ales cu peste 137.000 de voturi în funcţia de preşedinte, Iulian Dumitrescu le-a mulţumit din nou prahovenilor pentru încredere şi a vorbit despre obiectivele acestui mandat, anunţând că pentru perioada imediat următoare "prioritatea zero" va fi dezvoltarea Spitalului Judeţean.

Read more: Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova a depus astăzi jurământul
Politic

După ce au constatat că legislaţia electorală face practic imposibilă intrarea în Parlament a formaţiunilor politice locale, reprezentanţii Partidului Prahova în Acţiune au găsit o soluţie pentru alegerile parlamentare aşteptate să aibă loc pe 6 decembrie. Mihai Apostolache şi-a depus astăzi la Biroul Electoral Judeţean dosarul de candidatură pentru un loc în Camera Deputaţilor, ca independent, susţinut de Prahova în Acţiune.

Read more: Mihai Apostolache şi-a depus azi candidatura la alegerile parlamentare, ca independent susţinut de...
Joomla SEF URLs by Artio