Politic

Politic

Vicepreședintele Comisiei de Control a SRI, deputatul Marian Cucșa, i-a timis președintelui Klaus Iohannis o scrisoare prin care îi cere să convoace de urgență o ședință a CSAT, pentru stabilirea unor măsuri împotriva unei posibile epidemii de coronavirus.

Read more: O nouă solicitare către președintele Klaus Iohannis, pentru convocarea CSAT pe tema coronavirusului
Politic

Deputatul de Prahova Grațiela Gavrilescu, fost ministru și fost vicepremier, i-a cerut, duminică, președintelui Klaus Iohannis, convocarea de urgență a Consiliului SUprem de Apărare a Țării, pe tema coronavirsului. Într-o postare pe pagina a de Facebook, parlamentarul arată impactul uriaș pe care epidemia îl poate avea asupra economiei din țara noastră.

Read more: Grațiela Gavrilescu (Forța Națională) îi cere președintelui convocarea CSAT pe tema...
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu și-a exprimat îngrijorarea după ce Guvernul a emis un punct de vedere în care nu susține modificarea unor acte normative în domeniul reglementării produselor din tutun în sensul susținut de peste 30 de parlamentari, dar și de 350 de organizații medicale, academice, de tineret, de protejare a drepturilor copiilor.

Read more: Deputatul de Prahova Dan Rădulescu solicită Guvernului retragerea punctului de vedere nefavorabil...
Politic

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune că reprezentanţii partidelor care au făcut opoziție PSD nu au înțeles niciodată ce așteaptă de la ei alegătorii care au votat împotriva social-democraților.

Read more: CTP: „Dreapta nu a înțeles niciodată ce așteaptă oamenii de la ei, după ce PSD a fost scos pe tușă”
Politic

La numai 32 de ani, Andrei Pintenaru este propus de PMP Prahova pentru funcția de primar al orașului Azuga. Reprezentanții formațiunii politice au încredere că acesta "omul care va câștiga pentru oraș locul meritat pe harta turistică".

Read more: Unul dintre alpiniștii care lucrează la reabilitarea Crucii Caraiman candidează din partea PMP...
Politic

Avocatul ploieștean Răzvan-Toma Stănciulescu a anunțat oficial că va candida pentru funcția de primar al municipiului. Acesta va intra în cursa electorală din partea partidului Prahova în Acțiune, Răzvan Stănciulescu fiind, în prezent, președintele organizației Ploiești a formațiunii politice.

Read more: Avocatul Răzvan-Toma Stănciulescu, candidatul Prahova în Acțiune pentru Primăria Ploiești: "Cred...
Politic

Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și candidatul liberal la președinția Consiliului Județean Prahova la alegerile locale din acest an, s-a întâlnit, miercuri, la Vila Lac 2, cu președintele Klaus Iohannis, acolo unde liderii formațiunii politice s-au reunit pentru a discuta strategia în vederea declanșării alegerilor anticipate.

Read more: Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, s-a întâlnit ieri...
Politic

Reprezentanții PMP Prahova au anunțat cine va fi candidatul formațiunii politice pentru funcția de primar al comunei Șotrile, la alegerile locale din acest an.

Read more: PMP Prahova a decis cine va candida, din partea formațiunii politice, pentru Primăria Șotrile
Joomla SEF URLs by Artio