Politic

Politic

Deputatul Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova, face o radiografie a clasei politice actuale, reclamând că, înaintea alegerilor europarlamentare, cuprinşi de febra scrutinului şi presiunea rezultatelor, mulţi politicieni insistă pe teme care sunt foarte departe de aşteptările reale ale alegătorilor.

Read more: Cătălina Bozianu: Politicul trebuie să ofere soluţii la problemele reale ale românilor
Politic

Sora fostului preşedinte al  Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat din perioada 1990-1995 Corneliu Coposu, Rodica Coposu, a comentat decizia anunţată de liderul PNŢCD Aurelian Pavelescu, de a face alianţă cu PSD la alegerile europarlamentare. Aceasta a criticat hotărârea luată de preşedintele ţărăniştilor, acuzându-l pe acesta că face fanfaronadă.

Read more: Rodica Coposu, sora Seniorului, despre alianţa PSD-PNŢCD: „Se mânjeşte imaginea lui Iuliu Maniu....
Politic

Aproximativ 500.000 de români au semnat pentru participarea Alianței USR - Plus la alegerile europarlamentare de la sfârșitul lunii mai. Printre aceștia s-au numărat și aproape 13.000 de prahoveni.

Read more: Aproape 13.000 de prahoveni au semnat pentru ca Alianța USR - Plus să participe la...
Politic

Deputatul PNL de Prahova i-a transmis, ministrului Transportului, Răzvan Cuc, o întrebare privind situația în care a ajuns CFR SA, despre care oficialul a declarat, recent, că se confruntă cu riscul de a intra în insolvență.

Read more: Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă solicită public lămuriri despre situația în care a ajuns...
Politic

PMP se alătură celor care lansează atacuri la adresa primarului Adrian Dobre, acuzându-l pe acesta că propagă minciuni în spațiul public. Mesajul vine după ce Dobre ar fi acuzat că aleșii ploieșteni din partea PMP ar fi votat, "alături de PSD și ALDE pentru majorarea prețului gigacaloriei în Ploiești".

Read more: Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova: "Adrian Dobre poartă o campanie electorală frenetică,...
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a lansat un nou proiect, sub sloganul "Vino să-ți cunoști parlamentarul". În cabinetul din Ploiești vor veni, pentru întâlnirea cu cetățenii, deputați și senatori ai USR.

Read more: Din această săptămână, cabinetul din Ploiești al deputatului Dan Rădulescu găzduiește întâlniri...
Politic

Cătălina Bozianu, deputat și președinte al PMP Prahova, i-a transmis ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, o întrebare referitoare la perspectivele realizării tronsonului de autostradă Comarnic - Brașov.

Read more: Deputatul PMP Cătălin Bozianu cere o informare publică referitoare la destinația reală a...
Politic

Ploieștenii au mai primit, aseară, o doză de otravă, acuză deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu. Acesta spune că marți seară, în intervalul 20.00 - 22.00, la Ploiești s-au înregistrat depășiri alarmante la butadienă, benzen și toluen.

Read more: Ploieșteni, știți ce ați respirat aseară? Deputatul Dan Rădulescu: "Timp de două ore au fost...