Luni, 24 Aprilie 2017
 

Politic

Dragnea: PSD nu organizează o contramanifestație

Written by Ciprian RADU  |  Created on Thursday, 02 February 2017 18:48  |  Category: Politic

Liviu DragneaPSD nu va organiza o contramanifestație, a anunțat președintele partidului, Liviu Dragnea. Declarația sa vine după ce mai mulți lideri social-democrați au făcut această propunere.

DECLARAȚII Liviu Dragnea, după ședința CExN al PSD

Written by Ciprian RADU  |  Created on Thursday, 02 February 2017 17:07  |  Category: Politic

dragnea tariceanu grindeanuDupă ședința Comitetului Executiv Național al PSD, Liviu Dragnea a anunțat că liderii din teritoriu susțin guvernul Grindeanu și măsurile adoptate. Totodată, Dragnea este de părere că oamenii care contestă ordonanța de modificare a Codului Penal sunt dezinformați.

Iordache: “Nu retrag nicio ordonanță, nu-mi dau nicio demisie!”

Written by Ciprian RADU  |  Created on Thursday, 02 February 2017 16:41  |  Category: Politic

florin iordache juramantMinistrul Justiției a declarat, în urmă cu câteva momente, că nu va retrage ordonanța de modificare a Codului Penal.

Fost ministru PSD: “Au făcut la ceas de noapte o hoție, ca să poată fura mai departe”

Written by Ciprian RADU  |  Created on Thursday, 02 February 2017 13:55  |  Category: Politic

cristea 1Fostul ministrul Aurelia Cristea, care a demisionat miercuri din PSD, a declarat la RFI că în partid este „dictatură" de când a preluat Liviu Dragnea conducerea. De asemenea, ea a precizat că, de când a demisionat, este sunată de foștii ei colegi, îngrijorați de ce se întâmplă în Guvernul României și în PSD.

Bozianu, PMP: Susținem moțiunea împotriva Guvernului. Revolta oamenilor este justificată

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 01 February 2017 23:55  |  Category: Politic

catalina bozianu 3Președintele PMP Prahova anunță că partidul din care face parte va susține moțiunea de cenzură împotriva guvernului Grindeanu alături de PNL, susținând că revolta cetățenilor este justificată. Cătălina Bozianu spune că trebuie să existe o dezbatere rațională pe aceste teme din spațiul public, astfel încât să existe un echilibru între lupta anticorupție și drepturile omului. Trebuie luciditate și responsabilitate, astfel încât modul de acţiune al guvernului PSD să nu degenereze într-un pericol la adresa stabilităţii României, crede Bozianu.

catalina bozianu pmpCătălina Bozianu, liderul PMP Prahova, anunță că va depune un amendament la Legea Bugetului de Stat pe anul 2017, pentru alocarea a 25 de milioane de euro din fondurile Ministerului Sănătăţii, în scopul finanţării proiectului de construire, la Ploieşti, a unui spital de pediatrie cu 150 de paturi.

Mihai Apostolache, analiză asupra temei referendumului consultativ legat de amnistie și grațiere

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 24 January 2017 19:05  |  Category: Politic

 

mihai apostolache lansare carte legea 215Conferențiarul universitar doctor Mihai Apostolache a comentat subiectul fierbinte al momentului, analizând tema referendumului consultativ propus de președintele Klaus Iohannis privitor la ordonanța de urgență legată de amnistie și grațiere. Mihai Apostolache este conferențiar universitar doctor în cadrul UPG Ploiești, ocupând și poziția de director al Centrului de Studii și Cercetări Juridice și Socio-Administrative din cadrul Universității de Petrol-gaze Ploiești.

Postarea lui Mihai Apostolache pe pagina personală Facebook

Și PSD vrea să facă referendum. Anunțul lui Liviu Dragnea

Written by Ciprian RADU  |  Created on Tuesday, 24 January 2017 08:39  |  Category: Politic

Liviu DragneaPreşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni seara, la un post de televiziune, că social-democraţii intenţionează să organizeze, în această primăvară, două referendumuri, unul pe tema familiei formată dintr-un bărbat şi o femeie şi altul despre eliminarea imunităţii, inclusiv pentru preşedintele României.

Băsescu despre politicienii PSD: Așa niște prostălăi încă nu am văzut!

Written by Ciprian RADU  |  Created on Tuesday, 24 January 2017 08:01  |  Category: Politic

basescu rasLiderul PMP a susţinut, într-o intervenţie pentru B1 TV, că politicienii PSD şi ALDE sunt extrem de slabi şi că Iohannis a reuşit să-i umilească.

catalin-beciuCătălin Beciu, care a scris pe Facebook că protestele de miercuri sunt „prima manifestaţie nazistă din ultimii 70 de ani", iar pe cei care au ieşit în stradă i-a numit „cretini" și "animale", a anunţat vineri că s-a autosuspendat.

Andreea Cosma, fiica fostului președinte al CJ Prahova, a fost validată în funcția de deputat

Written by Administrator  |  Created on Monday, 16 January 2017 17:04  |  Category: Politic

andreea cosmaPlenul Camerei Deputatilor a validat mandatele lui Razvan Ioan Ursu și Andreea Cosma, ambii deputați PSD de Prahova. Andreeea Cosma, aflată pe locul al șaptelea pe lista pentru Camera Deputatilor a organizației PSD Prahova, a devenit parlamentar in condițiile în care doi dintre candidatii pozitionati înaintea sa pe locuri eligibile au renunțat la mandat. Este vorba despre candidatul de pe locul al doilea, primarul comunei Cornu, Cornel Nanu, și despre candidatul aflat pe locul al patrulea pe lista PSD, Ludmila Sfârloaga, vicepreședinte CJ Prahova. În urma alegerilor din decembrie 2016, PSD Prahova a câștigat cinci mandate de deputat: Laura Moagher, Andrei Nicolae, Răzvan Ursu, Andreea Cosma și Rodica Paraschiv.