Politic

Politic

Parlamentarul USR de Prahova Dan Rădulescu a prezentat bilanțul sesiunii trecute și a anunțat domeniile pe care se va axa în următoarea perioadă, în activitatea derulată în Legislativ. Acesta are pregătite, deja, două proiecte privind unitățile de învățământ private și modificări ale legislației de mediu.

Read more: Problemele de mediu și din învățământ, prioritățile enunțate de deputatul USR Dan Rădulescu,...
Politic

Împlinirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor Române a fost sărbătorită, anul acesta, nu doar în țară, ci și în comunități de români din toată lumea. Deputatul PMP Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova, s-a aflat, zilele acestea, în Florida, alături de sute de români care au ținut să celebreze acest reper istoric exact cum ar fi făcut-o dacă s-ar fi aflat acasă.

Read more: Despre Unirea Principatelor Române s-a auzit până în Florida. Cătălina Bozianu: "Avem multe de...
Politic

Premierul Viorica Dăncilă a făcut un nou apel la președintele Klaus Iohannis, cerându-i public, vineri, să respecte deciziile Curții Constituționale și să semneze, „în virtutea prerogativelor constituționale”, decretele de numire a miniștrilor pentru Transporturi și Dezvoltare Regională.

Read more: Viorica Dăncilă: Îi solicit președintelui să semneze decretele de numire a miniștrilor de la...
Politic

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a anunţat miercuri, la Ploieşti, începerea oficială a cursei pentru alegerile europarlamentare programate la finalul acestei primăveri. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă organizate de PSD Prahova, la care au mai luat parte deputatul Eugen Nicolicea, Bogdan Toader, preşedintele organizaţiei judeţene de partid, şi parlamentarii de Prahova Emanoil Savin, Laura Fulgeanu-Moagher, Rodica Paraschiv şi Andrei Nicolae.

Read more: Laura Moagher: PSD va propune la alegerile europarlamentare candidaţi care să îşi apere ţara şi să...
Politic

"Cormoranii în România fac baie în piscine", a spus ministrul Agriculturii, Petre Daea, miercuri, în Parlamentul European, unde a fost chemat în Comisia pentru pescuit pentru a prezenta prioritățile pe care România le are în domeniul pescuitului în mandatul preșeședinției Consiliul Uniunii Europene.

Read more: De la oi a trecut la cormorani. Petre Daea, discurs năucitor în Parlamentul European: "Cormoranii...
Politic

Deputatul USR Dan-Răzvan Rădulescu a demarat o inițiativă legislativă dedicată învățământului privat. Proiectul intenționează să clarifice relația dintre stat și unitățile private de învățământ pentru că, în formularea actuală din lege, reclamă oamenii din sistem, situația este ambiguă.

Read more: Deputatul de Prahova Dan Rădulescu a depus o iniţiativă pentru modificarea statutului...
Politic

Parlamentarul Cătălina Bozianu, președinte al PMP Prahova, a lansta, marți, un apel către cei care aderă la atacurile lansate împotriva premierului Viorica Dăncilă, abordând un subiect sensibil din viața privată a acesteia, și anume adopția unui copil.

Read more: Deputatul PMP Cătălina Bozianu condamnă atacurile îndreptate împotriva premierului, pe tema adopției
Politic

Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și prim-vicepreședintele PNL pentru mediul de afaceri și societate civilă, reacționează la previziunile FMI și atacă dur politica dusă la București, una care pare să ignore temerile manifestate la nivel mondial.

Read more: Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, îi acuză pe Vâlcov și Teodorovici: "Creează premisele...
Politic

Reacții la cald, luni, după anunțul ministrului Justiției, Tudorel Toader, referitor la o viitoare ordonanță de urgență privind recursul în anulare. "Istoria are prostul obicei de a se repeta", a comentat deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu.

Read more: Deputatul USR Dan Rădulescu traduce ideea OUG-ului anunțat de Toader: "Tov. Dragnea va scăpa de...