Politic

Politic

catalina bozianu 2Deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu, s-a declarat categoric împotriva amnistiei fiscale, în forma gândită și propusă de guvernarea PSD, despre care spune că nu vine în sprijinul oamenilor cinstiți.

Read more: Deputatul PMP, Cătălina Bozianu: "Amnistia fiscală a lui Dragnea și Vâlcov îi dezavantajează pe...
Politic

iulian dumitrescu1Milioane de români au ales să-și caute norocul în străinătate. Fenomenul a atins cote alarmante, dacă ne uităm că, potrivit unor analize recente, din punct de vedere al migrației țara noastră a ajuns să ocupe locul al doilea, după Siria. Președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, apreciază că sunt absolut necesare măsuri urgente pentru a-i atrage în țară pe românii plecați la muncă peste hotare.

Read more: Președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, trage un semnal de alarmă privind amploarea...
Politic

dan radulescu mitica apostol1Ploieștenii care locuiesc în Ploiești Vest nu au apucat să se bucure prea mult la gândul că și cartierul lor va beneficia, în sfârșit, de rețea de canalizare. Semnele de întrebare sunt legate de situația firmlor desemnate să asigure proiectarea și execuția pentru "Extindere rețele subterante în municipiul Ploiești - Cartier Mitică Apostol". Două dintre societățile cu care administrația locală a încheiat contractul nu stau bine deloc.

Read more: Canalizare în Mitică Apostol? Deputatul Dan Rădulescu dezvăluie că firmele care ar trebui să...
Politic

iulian dumitrescu candidat pnl"Noi, liberalii, considerăm că principalul motor al dezvoltării este clasa de mijloc prosperă și activă", afirmă senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și prim-vicepreședintele PNL pentru mediul de afaceri și societate civilă.

Read more: Președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, despre strategia liberalilor privind clasa...
Politic

dumitrescu iulian pnl prahovaÎn ultimele zile au apărut informații avansate de specialiști în economie potrivit cărora vistieria statului nu poate acoperi măsurile adoptate de Executiv, iar Guvernul nu ar avea bani pentru majorările de pensii și salarii aplicate în implementarea prevederilor din programul de guvernare. Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a comentat pe acest subiect, arătând că minusul este de aproape 4 miliarde de lei și va fi acoperit din... banii de investiții.

Read more: Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu: "Guvernul nu a găsit încă bani pentru plata...
Politic

poluare ploiestiDeputatul USR de Prahova Dan Rădulescu revine asupra solicitării făcute acum aproape un an, adresate DSP Prahova, privitor la efectele poluării asupra sănătății prahovenilor. Anterior, reprezentanții Direcției promiteau efectuarea unui studiu în acest sens.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu cere DSP Prahova rezultatele studiului promis, privind efectele poluării...
Politic

catalina bozianuDeputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu anunță intenția Mișcării Populare de a contesta, la Curtea Constituțională, noul Cod administrativ, adoptat luni în Parlament. Aceasta acuză însă PNL că nu susține demersul PMP care, în aceste condiții, devine imposibil de pus în practică.

Read more: Cătălina Bozianu, deputat de Prahova: "PNL nu știe, nu poate sau nu vrea să facă opoziție la PSD....
Politic

legea offshoreDeputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a anunțat că a votat împotriva Legii exploatării gazului din Marea Neagră, acuzând PSD că a depus amendamente cu doar două ore înainte de vot și că s-a bazat pe calculele făcute de companii, nicidecum pe un studiu cerut de Guvern.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu, după adoptarea Legii offshore: "Am votat împotrivă. Guvernul României nu...
Politic

parcari otopeni bussiness magazinDeputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu îi cere ministrului Transporturilor, Lucian Șova, să prezinte public proiectele pe care le are pentru extinderea parcărilor de la Aeroportul Otopeni.

Read more: Interpelare adresată de Cătălina Bozianu, deputat de Prahova, ministrului Transporturilor, pe tema...