Joi, 29 Iunie 2017
 

Politic

catalina bozianu 3Liderul PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, le reproșează reprezentanților primăriei Ploiești faptul că nu au anunțat publicul că există un conflict de muncă la TCE, astfel încât mii de oameni să nu mai fi așteptat în stații mijloacele de transport în comun. Totodată, Bozianu spune că întârzierea achitării drepturilor salariale la TCE ridică semne de întrebare legate de capacitatea financiară a primăriei de a duce la bun sfârșit proiectele propuse pentru anul în curs.

Ponta. România nu poate fi condusă ca CJ Teleorman: Unul gândește, ăilalți toți muncește

Written by Radu Danciu  |  Created on Tuesday, 28 March 2017 15:09  |  Category: Politic

dragnea tariceanu grindeanuPonta a devenit glumeț de când se ceartă cu Dragnea.

Tăriceanu, declarații halucinante: Protestatarii au stricat imaginea României

Written by Radu Danciu  |  Created on Tuesday, 28 March 2017 10:25  |  Category: Politic

tariceanu aldeEvident, ceea a a impresionat Europa și a creat un model de protest civilizat și pașnic nu le-a picat bine celor vizați. Tăriceanu, al doilea om în stat, spune că protestele au stricat imaginea României în Europa.

Președintele PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, a sărbătorit unirea Basarabiei la Chișinău

Written by Administrator  |  Created on Monday, 27 March 2017 10:02  |  Category: Politic

delegatie chisinau pmpDeputatul Cătălina Bozianu a fost prezent la Chișinău pentru a marca 99 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. Delegația PMP s-a întâlnit cu Înalt Preasfinţitul Petru, mitropolitul Basarabiei, cu primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă și cu multe alte persoane din Moldova care își doresc unirea României cu Basarabia.

Mesajul postat de deputatul Cătălina Bozianu pe Facebook:

Grațiela Gavrilescu, propusă pentru funcția de vicepremier

Written by Radu Danciu  |  Created on Sunday, 26 March 2017 19:43  |  Category: Politic

gratiela gavrilescu alde 1 aprilie 2016ALDE i-a retras sprijinul politic lui Daniel Constantin, iar propunerea pentru înlocuirea acestuia în funcția de vicepremier și ministru al Mediului este deputatul prahovean Grațiela Gavrilescu.

Dacian Cioloș explică motivele pentru care nu s-a înscris în USR

Written by Radu Danciu  |  Created on Friday, 24 March 2017 07:37  |  Category: Politic

dacian ciolos 1Fostul premier Dacian Cioloș susține că decizia sa este să nu se înscrie în Uniunea Salvați România (USR) .

Oficial: Fostul deputat Andrei Sava, exclus din PSD

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 23 March 2017 14:33  |  Category: Politic

AndreiSava PDLFostul deputat Andrei Sava a fost exclus din Partidul Social Democrat în urma votului din cadrul Biroului Politic Județean al PSD Prahova.

Roberta Anastase, despre poluarea din Ploiești: Fac apel la Ministerul Mediului să nu mai ignore problema. Orașul este otrăvit!

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 22 March 2017 15:41  |  Category: Politic

anastase parlament discursDeputatul Roberta Anastase a susținut ieri, în plenul Camerei Deputaţilor o declaraţie politică având ca temă poluarea din Ploieşti. Prin acest demers, deputatul ploieștean a atras atenția tuturor parlamentarilor că problema poluării zilnice a orașului Ploiești este o temă care necesită luarea de măsuri concrete din partea organismelor de resort din subordinea Ministerului Mediului. Roberta Anastase l-a somat pe vicepremierul Daniel Constantin, ministru al Mediului, să ia toate măsurile care se impun, pentru ca ministerul pe care îl conduce și agențiile din subordinea lui să treacă la acțiuni concrete de identificare și sancționare a poluatorilor.

catalina bozianu 3Liderul PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, a susținut o declarație politică de la tribuna Camerei Deputaților în care subliniază că anunţata creştere substanţială a salariilor personalului medical este o condiţie necesară, dar nu suficientă, pentru a-i convinge pe medicii noştri să rămână acasă. Ea trebuie dublată de salarizarea în funcţie de dificultatea specializării şi de performanţele medicului.

botez ganea oprea paraschivCristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploiești, a declarat că proiectul de buget pentru anul 2017 reflectă faptul că Ploieștiul nu este în faliment, asigurând că anul acesta vor fi realizate investiții, în special prin creditul pe care Primăria Ploiești l-a accesat de la Exim Bank. Ganea spune că bugetul Ploieștiului este „ușor dezechilibrat" în urma măsurilor obligatorii de mărire a salariilor pe care municipalitatea trebuie să le implementeze, în urma deciziilor hotărâte la nivel guvernamental. Viceprimarul social-democrat crede că investițiile din Ploiești sunt cele propuse de echipa PSD la alegerile locale de anul trecut, social-democrații declarându-se „fericiți" că administrația Dobre pune în aplicare foarte multe dintre propunerile făcute de ei în cadrul alegerilor.

Senatorul Iulian Dumitrescu vrea cursuri obligatorii de prim ajutor în școli: După Colectiv, societatea a cerut acest lucru

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 21 March 2017 18:53  |  Category: Politic

iulian dumitrescuPreședintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, a inițiat alături de alți parlamentari un proiect de modificare a Legii Educaţiei Naţionale în sensul introducerii în programa școlară a unor cursuri de prim ajutor. Dacă proiectul va deveni lege, cursurile de prim ajutor vor deveni disciplină obligatorie în școli.