Politic

Politic

Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu atrage atenția asupra fondurilor alocate pentru autostrada Comarnic - Brașov. "La cât de mici sunt aceste sume, se poate deduce ușor că ele sunt destinate consumului de hârtie pentru studii și exproprierilor", declară parlamentarul, arătând că, pentru anii următori, situația finanțării se prezintă și mai rău.

Read more: Deputatul Cătălina Bozianu, despre bugetul alocat autostrăzii Comarnic-Brașov: "Măsura batjocurii...
Politic

Alianţa USR - PLUS cere preşedintelui Klaus Iohannis să declanşeze referendumul pe Justiţie, a declarat joi preşedintele USR, Dan Barna, afirmând că citarea fostei şefe a DNA Laura Codruţa Kovesi la Secţia de investigare a magistraţilor, în ziua în care urma să plece la Bruxelles, nu este întâmplătoare.

Read more: Alianţa USR - PLUS îi cere lui Iohannis să declanșeze referendumul pe Justiţie
Politic

Surse politice au dezvăluit, pentru prea centrală, cine s-ar afla pe lista scurtă a propunerilor pentru Ministerul Dezvoltării, după ce Olguța Vasilescu a anunțat că se retrage din cursă. Cel mai vehiculat nume este al deputatului PSD de Prahova Laura Moagher.

Read more: Deputatul de Prahova Laura Moagher ar fi noua propunere a PSD pentru Ministerul Dezvoltării
Politic

Senatorul PNL de Prahova Iulian Dumitrescu le cere părerea prahovenilor cu privire la cele mai importante obiective din Ploiești și din județ care ar trebui finanțate din bugetul de stat pe 2019. Acesta acuză Guvernul că vrea să ia banii care ar trebui să ajungă la administrațiile locale, pentru investiții, ca să acopere deficitul bugetar.

Read more: "Credeți că Guvernul Dăncilă va finanța, în 2019, proiectele susținute de cetățenii municipiului...
Politic

Proiectul de buget a ajuns în Parlament, la comisii, unde dezbaterile continuă și unde au apărut, deja, și nemulțumiri uriașe. Unele dintre ele se referă la modul în care au fost abordate problemele semnalate din teritoriu, chiar de primari, sub formă de amendamente la prevederile care vizează administrația locală.

Read more: Dezbaterile privind proiectul de buget pe 2019 continuă în Parlament. Cătălina Bozianu, deputat...
Politic

Comisiile reunite pentru politică externă ale Parlamentului României au analizat, luni, împreună cu ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, bugetului Ministerului Afacerilor Externe pentru anul 2019.

Read more: Ministrul de Externe a fost interpelat pe tema bugetului de deputatul Roberta Anastase, în cadrul...
Politic

Deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase se alătură celor care solicită răspunsuri din partea autorităților, cu privire la efectele incendiului devastator care a avut loc, în luna noiembrie, la un depozit din cartierul Mimiu.

Read more: Deputatul de Prahova Roberta Anastase cere autorităților informarea, de urgență, cu privire la...
Politic

Deputatul de Prahova Roberta Anastase participă, pe 7 și 8 februarie, la Reuniunea anuală a Comisiei pentru proiectul de buget şi audit a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre.

Read more: Deputatul Roberta Anastase participă, în aceste zile, la Reuniunea anuală a Comisiei pentru...