Politic

Politic

Proiectul parcării care urmează să fie construită în apropierea Gării Sinaia, inclusiv din fonduri europene, stârnește controverse. Deputatul USR de Prahova a anunțat că se alătură protestului care va avea loc vineri, în stațiunea prahoveană, împotriva acestui demers ce ar urma să afecteze Aleea Caraiman.

Read more: Deputatul USR Dan Rădulescu se alătură campaniei pentru salvarea Aleii Caraiman din Sinaia
Politic

Apariția, în spațiul public, a informației că standurile buchiniștilor din pasajul Nichita Stănescu vor fi înlocuite cu terase a stârnit un val de reacții în mediul  on-line, cele mai multe împotriva acestei decizii. Printre cei care taxează hotărârea administrației locale se numără și deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu.

Read more: Deputatul de Prahova Dan Rădulescu a criticat decizia administrației ploieștene privind...
Politic

Autoritățile locale și județene, parlamentari, dar și oameni de rând -au adunat, și în acest an, la Tabla Buții, la invitați Consiliului Local Cerașu, pentru a-i comemora pe soldații uciși aici în Primul Război Mondial.

Read more: Deputatul Laura Moagher a luat parte la ceremoniile organizate pe 6 august, la Tabla Buții
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a anunțat că marți după-amiază se va întâlni cu cetățenii la Câmpina, un oraș de care parlamentarul este legat, personal și profesional, după activitatea derulată aici vreme de aproape un deceniu.

Read more: Deputatul USR Dan Rădulescu își dă întâlnire cu cetățenii, marți după-amiză, la Câmpina
Politic

Mihai Polițeanu, membru al Uniunii Salvați România, este primul ploieștean care și-a anunțat oficial intenția de a candida pentru Primăria municipiului, la alegerile din 2020. Acesta va trebui să treacă, întâi, de competiția internă pentru desemnarea candidatului USR.

Read more: Mihai Polițeanu, primul ploieștean care anunță oficial că vrea să candideze la Primărie
Politic

Situația de la examenul de titularizare din acest an, din care aproape 4.000 de candidați s-au retras la vederea subiectelor, trădează "starea de degradare profundă a educației", apreciază deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu. Președintele organizației județene a PMP consideră că actualul ministru de resort, Ecaterina Andronescu, este principalul vinovat.

Read more: Deputatul Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova, condamnă haosul de la Titularizare și îi...
Politic

Audierile din cadrul Comisiei de Apărare din Camera Deputaților au scos la iveală noi detalii revoltătoare despre felul în care au acționat - sau mai bine zis nu au acționat autoritățile - în cazul Alexandrei. Deputatul PNL de Prahova Răzvan Prișcă a subliniat concluziile halucinante care pot fi trase în urma informațiilor prezentate de conducerea STS.

Read more: Deputatul Răzvan Prișcă, la audierile Comisiei de Apărare în cazul Caracal: "Polițistul habar...
Politic

Traian Băsescu a declarat duminică seara la Digi24 că îl cunoaște de la Constanța pe proaspătul ministru de interne, Nicolae Moga, pe care l-a numit „nărodul de la Interne”, adăugând că „știe în ce zone s-a învârtit din punct de vedere al relațiilor lui”. Întrebat dacă polițiștilor și procurorului de la Caracal le-a fost frică să intervină înainte de ora 6:00, Băsescu a comentat: „Când e vorba de moarte, nu mai are voie să-ți fie frică. (...) Eu sunt convins că instituțiile Ministerului de Interne sunt timorate, a mai venit și nărodul ăsta acuma, la Interne...”, a spus Traian Băsescu. Sursa: Digi24.ro

Politic

Românii din străinătate se pot înregistra de duminică pentru votul prin corespondență sau pentru votul în secții mai aproape de domiciliul sau reședința lor, la alegerile prezidențiale, anunță AEP. Înscrierile încep la 12.00, ora României, și vor dura până pe 11 septembrie.

Read more: Românii din străinătate se pot înscrie de astăzi pentru votul în secții și votul prin corespondență
Politic

Absent până acum din viața politică, socială și administrativă a județului, USR Prahova s-a dezmeticit, subit, simțind mirosul apropierii alegerilor. Oamenii lasă impresia că vor să miște ceva, orice. Din lipsă de exercițiu comunicațional, după ani în șir în care a dormit în papuci, filiala județeană a acestei organizații politice se cocoață pe un subiect de actualitate și încearcă să-l exploateze în favoarea șefului filialei, George Marussi, senator de Prahova.

Read more: DELIR! USR Prahova s-a înarmat cu un pliant, ca să lupte cu pesta porcină africană
Joomla SEF URLs by Artio