Politic

Politic

Fost deputat de Prahova și în prezent președintele partidului Prahova în Acțiune, o formațiune care își are originile în una dintre cele mai de impact inițiative sociale din județ, conf. univ. dr. Mihai Apostolache face o analiză tranșantă a unui fenomen din ce în ce mai prezent pe scena politică românească, subliniind paradoxul între ceea ce pretind a fi și ceea ce promovează sau urmăresc, de fapt, așa-zișii noi oameni politici.

Read more: Mihai Apostolache: "Mai periculos decât politicienii de carton! Sub umbrela «omului nou» din...
Politic

Schimbat din funcţia de preşedinte PLUS Prahova după o moţiune de neîncredere iniţiată şi votată de colegii din filială, fostul consilier judeţean Marius Fenichiu a reclamat că înlocuirea, venită tocmai în momentul discuţiilor din alianţă cu USR, le-a oferit ocazia unor colegi să-şi negocieze singuri candidaturile, dând de înţeles că aceştia ar fi pus pe primul plan propriul interes, nu cel al partidului. Direct vizat, candidatul alianţei la Primăria Ploieşti, Răzvan Enescu, a răspuns într-o conferinţă de presă, afirmând că s-a săturat de "discuţii meschine" şi că vrea să se concentreze pe proiectul administrativ pentru municipiu şi asigurând că procedura de demitere a fost iniţiată şi derulată complet democratic, fără ca el să fi fost implicat în moţiunea respectivă.

Read more: Răzvan Enescu, după demiterea lui Marius Fenichiu de la conducerea PLUS Prahova: "Ploieştenii sunt...
Politic

PMP Prahova a decis ca un om cu o carieră de aproape trei decenii în Poliție să candideze din partea formațiunii politice pentru funcția de primar, în comuna Puchenii Mari.

Read more: Un fost polițist va candida din partea PMP Prahova pentru funcția de primar, la Puchenii Mari
Politic

După mai bine de două luni de negocieri interne, USR şi PLUS au ajuns la un acord, în Prahova, privind candidaţii alianţei la primării şi consilii locale în peste 50 de localităţi. Unii dintre aceştia au fost şi prezentaţi oficial, marţi, într-o conferinţă de presă, în care MIhai Poliţeanu a vorbit despre decizia "dureroasă" dar "înţeleaptă" de a candida la Primăria Ploieşti, anunţând totuşi că va deschide lista pentru Consiliul Local, urmat de cel puţin alţi patru colegi din USR.

Read more: USR şi PLUS s-au înţeles privind candidaturile din Prahova: "Cred că membrii ambelor partide sunt...
Politic

Un om care, vreme de peste două decenii, și-a dedicat cariera salvării de vieți, a fost ales de PMP Prahova să fie candidatul din partea formațiunii politice pentru funcția de primar al comunei Lipănești.

Read more: Col. (r) de pompieri Eugen Vișan este propunerea PMP pentru Primăria Lipănești: "Omul care va pune...
Politic

Cristina Zamfirescu, o fostă învățătoare revenită din străinătate convinsă că România este cel mai bun loc pentru a-și crește cei trei copii,  este propunerea PMP Prahova pentru funcția de primar al comunei Drajna.

Read more: PMP o vrea primar la Drajna pe Cristina Zamfirescu, un om pentru care curajul, munca și...
Politic

Surse din interiorul alianței USR - PLUS informează că, în decursul după-amiezii de sâmbătă, Mihai Polițeanu, președintele USR Prahova, a anunțat că se retrage din competiția pentru candidatura la Primăria Ploiești, lăsând locul pentru candidatul PLUS Prahova, arhitectul Răzvan Enescu.

Read more: EXCLUSIV | USR Prahova a pierdut lupta în negocierile pentru candidatura la Ploiești. Polițeanu se...
Joomla SEF URLs by Artio