Politic

Politic

Curs-Avangarde a prezentat, la ora 21.00, rezultatele exit-poll-ului pentru ora 19.00, fără voturile din străinătate. Cifrele reprezintă o supriză uriașă.

Read more: Surpriză uriașă la europarlamentare. PSD și PNL, la EGALITATE: 25,8%. Scor zdrobitor obținut de...
Politic

Anunțul decesului a fost făcut de Radu Ghidău, fost deputat PNȚCD și fost președinte PNȚCD Arad. „Astazi 20 mai 2019, s-a stins unul dintre liderii PNȚCD, Remus Opriș. Remus Opriș, medic de profesie, specializat în psihiatrie, a fost liderul Organizatiei de Tineret a PNȚCD (1991-1993), membru supleant al BNC din 1991, Vicepreședinte al PNȚCD din 1996 și deputat PNȚCD între 1992-2000, Ministru pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului și al Departamentului pentru Administrație Publică Locală (1996-1997). Remus s-a stins din viață după o lungă și grea suferință” - sursa Facebook/Radu Ghidău.

 

Politic

Președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, analizează, într-un amplu material publicat de Adevărul, criza de forță de muncă resimțită în țara noastră și avertizează că fenomenul va deveni, în scurtă vreme, una dintre cele mai mari probleme ale economiei românești.

Read more: Avertismentul  lansat de Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, cu privire la criza forței...
Politic

Prezent în Ploieşti pentru o acţiune de campanie, înaintea alegerilor europarlamentare, preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a făcut un apel la optimism, reclamând că europarlamentarii PNL promovează un discurs negativist, care afectează imaginea ţării, şi "parcă şi-au făcut un crez politic din a denigra România în Parlamentul European". Declaraţia a fost făcută după o vizită în Ploieşti, în cadrul căreia politicianul a discutat cu mai mulţi investitori locali, afirmând că semnalele primite din partea mediului de afaceri confirmă o creştere a economiei, vizibilă "nu numai în statistici".

Read more: Tăriceanu, la Ploieşti: M-aş bucura să văd mai mult patriotism la cei care ar trebui să apere...
Politic

Preşedintele executiv al PSD, Viorica Dăncilă, a derulat miercuri o vizită în Ploieşti, unde a vorbit despre posibilele sancţiuni aplicabile României de către Comisia Europeană, afirmând că, în viziunea sa, nu i se poate reproşa nimic Guvernului şi că România are nevoie de politicieni cu "mai multă demnitate" în relaţiile cu UE. Declaraţia vine după ce un oficial european a transmis o scrisoare în care vorbea despre posibile sancţiuni, în special din cauza modificării legislaţiei penale, care puteau merge până la sistarea finanţărilor. Premierul a comentat şi o declaraţie pe aceeaşi temă făcută de Klaus Iohannis, apreciind că e nevoie de un nou mecanism de verificare al ţărilor membre UE, unitar şi fără dublu standard.

Read more: Viorica Dăncilă, la Ploieşti: "Domnul Iohannis ne vorbeşte de parcă am avea un tribunal la...
Politic

91 de depășiri ale limitelor legale de poluanți au fost înregistrate, în prima sptămână a lunii mai, la Ploiești și în împrejurimi. Informația a fost făcută publică de deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu.

Read more: Din categoria... "impresii". Deputatul de Prahova Dan Rădulescu:  "A fost frumos pe 1 mai în...
Politic

Președintele României, Klaus Iohannis, a lansat marți seară, la Ploiești, volumul "EU.RO - Un dialog deschis despre Europa". Evenimentul, care a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, a adunat sute de persoane dornice să-l întâlneascăpe șeful statului și să obțină autograful acestuia pe cea mai nouă carte a sa.

Read more: Parlamentarii prahoveni Iulian Dumitrescu, Roberta Anastase și Răzvan Prișcă au participat, marți...
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a scos la lumină, recent, un colț din Ploiești, ba chiar din zona centrală, nici mai mult, nici mai puțin decât o altă mostră de haos urbanistic.

Read more: Un colț din Ploiești care ne face de rușine. Deputatul Dan Rădulescu: "Strada Romană, nu parcați!"