Politic

Politic

Candidatul alianţei PNL-USR-PLUS pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, avertizează că elevii din Prahova nu vor beneficia de abonamente gratuite la transportul în comun, conform hotărârii adoptate de Guvern în luna mai, întrucât Consiliul Județean nu ar fi lămurit modalitatea în care acestea vor fi decontate.

Read more: Iulian Dumitrescu: „Copiii nu primesc abonamente de transport din cauza conducerii PSD a...
Politic

Deputatul de Prahova Roberta Anastase reclamă cu guvernarea Dăncilă a generat o pagubă de 80 de milioane de euro pentru România numai din proasta gestionare a fondurilor europene alocate pentru agricultură şi corecţiile plătite înapoi către UE. "România pierde 80 de milioane de euro. «Mulțumim PSD»!", a comentat parlamentarul PNL.

Read more: Roberta Anastase: România pierde 80 de milioane de euro din cauza guvernării PSD
Politic

Deputatul PNL Prahova Roberta Anastase, președintele Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice la Marea Neagră, a participat în această perioadă la Conferința Internațională având ca temă „Coeziunea Socială în zona Mării Negre”, unde a vorbit despre importanţa strategică a acestei regiuni şi politicile europene specifice.

Read more: Deputatul Roberta Anastase, invitat la conferinţa internaţională Coeziunea în zona Mării Negre
Politic

Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, candidat al Alianței pentru Prahova la conducerea administrației județene, l-a provocat public la dezbatere pe candidatul PNL la aceeași funcție.

Read more: Bogdan Toader îl provoacă public la dezbatere pe candidatul PNL la președinția Consiliului...
Politic

Bogdan Toader, șeful administrației județene și candidat al Alianței pentru Prahova pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova, a dat o veste bună, astăzi, tuturor elevilor care fac naveta de la domiciliu către unitatea de învățământ. Bogdan Toader a anunțat că au fost identificate soluțiile pentru ca transportul să fie gratuit pentru elevii care domiciliază în altă localitate decât aceea în care se află școala sau liceul în care studiază, pe raza județului Prahova.

Read more: Bogdan Toader: Am identificat soluțiile pentru asigurarea gratuității transportului elevilor care...
Politic

Candidatul alianţei PNL-USR-PLUS pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, a transmis astăzi, cu ocazia deschiderii anului şcolar, un mesaj optimist, în care a vorbit despre provocările actuale pentru sistemul de învăţământ din judeţ şi despre perspectivele de viitor.

Read more: Iulian Dumitrescu, la deschiderea anului şcolar: "Prahova pe Primul Loc înseamnă un sistem de...
Politic

Cetățenii din localitatea prahoveană Colceag au avut ocazia să discute, duminică, cu reprezentanții Partidului Național Liberal, care au sosit din Ploiești pentru a-l susține, în această campanie electorală, pe Costin Valentin Stan, candidatul PNL la funcția de primar al acestei comune. Din echipa liberală a făcut parte și Andrei Volosevici, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Ploiești.

Read more: Andrei Volosevici îl susține pe Costin Valentin Stan, candidatul PNL la funcția de primar al...
Politic

Candidatul alianţei PNL-USR-PLUS pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, anunţă că Guvernul a alocat aproape 42 milioane de lei către localităţile din judeţ. În nouă luni din acest an, Executivul a dat mai mulţi bani decât Guvernul PSD în întreg anul 2019, spune Dumitrescu, afirmând că acest lucru reprezintă un semn că Prahova începe să primească sprijinul financiar pe care îl merită pentru a se dezvolta.

Read more: Iulian Dumitrescu anunţă că Guvernul dă 42 de milioane de lei localităţilor din Prahova
Politic

PSD şi PNL, cu largul sprijin al altor formaţiuni parlamentare, şi-au mărit în mod imoral numărul de reprezentanţi în secţiile de votare, acuză conf. univ. dr. Mihai Apostolache, fost deputat şi candidat acum pentru un mandat de consilier judeţean din partea Prahova în Acţiune. Candidatul susţine că, pe lângă faptul că e imorală şi generează discriminări între competitorii electorali, legea respectivă este şi neconstituţională, fiind aprobată în preajma alegerilor locale. "Ce democratie, ce pluralism politic, ce Constituție, ce șanse egale? Totul pentru ei, nimic pentru alții!", reclamă politicianul prahovean.

Read more: Mihai Apostolache reclamă un "blat PSD PNL pentru stabilirea reprezentanților în secțiile de votare"
Politic

Bogdan Toader, candidatul Alianței pentru Prahova pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Județean, este un cunoscut iubitor și susținător al sportului. În calitate de președinte al Consiliului Județean Prahova, a inițiat înființarea echipei de handbal feminin CS Activ Prahova-Ploiești, ajunsă după doar un an în Liga Națională de Handbal!

Bogdan Toader a anunțat că va sprijini, în noul mandat la conducerea CJ Prahova, proiectele destinate activităților sportive, inclusiv ale echipelor de fotbal prahovene: “Sunt un susținător al sportului și, după ce am inițiat înființarea echipei de handbal feminin a CS Activ Prahova-Ploiești – ajunsă acum în Prima Ligă Națională – voi sprijini și dezvoltarea și promovarea fotbalului în Prahova!

Read more: Bogdan Toader: Voi susține în continuare sportul prahovean. După handbal - fotbalul județean!
Politic

Candidatul PNL la Primăria Ploieşti, Andrei Volosevici, anunţă că susţinerea sportului va fi una dintre priorităţile sale în viitorul mandat. Volosevici a publicat pe reţelele de socializare un clip video, parte dintr-un interviu mai amplu, în care vorbeşte despre importanţa acestui domeniu şi promite sprijin atât pentru sportul de masă, cât şi pentru cel profesionist.

Read more: Andrei Volosevici: Voi susţine foarte mult sportul, şi cel de performanţă şi cel de masă
Joomla SEF URLs by Artio