Politic

Politic

Premierul Ludovic Orban le-a cerut miniștrilor să facă o analiză foarte riguroasă în fiecare minister și instituție din subordine. El a anunţat că toți oamenii numiți politic de către fostul Guvern vor fi dați afară şi a adăugat, sugestiv, că aşteaptă să facă "febră musculară de la semnat decizii de demitere".

Read more: Curăţenie în ministere: Noul premier anunţă că va semna demiteri până va face febră musculară
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu lansează un nou semnal de alarmă cu privire la gradul mare de poluare din Ploiești. Acesta a făcut o sinteză a datelor înregistrate de stațiile de monitorizare a calității aerului din municipiu și se oprește, de această dată, asupra poluării constante cu benzen.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu face bilanţul datelor înregistrate la Ploiești: "O treime din timpul...
Politic

După ce a anunțat că toți parlamentarii USR sunt prezenți în Parlament, la votul pentru Guvernul Orban, deputatul Dan Rădulescu a comentat rezultatul de luni, din Legislativ, și a subliniat care sunt așteptările sale de la Cabinetul căruia i-a acordat încrederea.

Read more: Deputatul de Prahova Dan Rădulescu: "Sper să nu aud, de mâine'ncolo, despre «greaua moștenire»"
Politic

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat duminică, la Sibiu, că motivul pentru care România nu s-a dezvoltat mai mult şi nu a reuşit să scape de comunism ”se numeşte PSD”.

Read more: PSD este motivul pentru care România nu s-a dezvoltat mai mult și mai bine (P)
Politic

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher, împreună cu viceprimarul Ploieștiului Cristian Ganea, s-a întâlnit la Ploiești, la finalul săptămânii trecute, cu conducerea CFR SA.

Read more: Deputatul PSD Laura Moagher s-a întâlnit, la Ploiești, cu directorul CFR SA. Discuții despre...
Politic

Viorica Dăncilă a primit, sâmbătă, o sabie de samurai din partea organizației PSD Arad. Președintele filialei, Dorel Căprar, a afirmat că Viorica Dăncilă „este curată ca lacrima, ca un samurai”, iar cadoul o va călăuzi în lupta cu bărbații și „va tăia la propriu și la figurat tot ce trebuie tăiat”.

Read more: Viorica Dăncilă a primit cadou o sabie și o icoană de la colegii din PSD: „E curată ca un samurai”
Politic

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că PSD se ”agaţă cu disperare de putere”. Șeful statului îi acuză pe social-democrați că, pe ultima sută de metri,   dau bani pentru ”baronii roșii” și își angajează neamurile în funcții publice. Klaus Iohannis a afirmat că PSD va  pierde alegerile.

Read more: Iohannis: PSD bagă în disperare pensionarii cu o minciună gogonată
Politic

Aflați la Târgoviște, pentru o întâlnire cu simpatizanții, Klaus Iohannis și Ludovic Orban au luat la pas orașul, intrând în contact cu cetățenii. Doi politicieni normali, întâmpinați cu căldură, în orașul pe care, la europarlamentare, PSD l-a transformat într-o cazemată, permițând accesul doar pe bază de parolă.

Read more: PSD, o piatră de moară legată la gâtul României. Iohannis și PNL vor să pună țara pe picioare
Joomla SEF URLs by Artio