Politic

Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a depus un proiect de lege care vizează modificarea şi completarea Legii nr. 269 din 16 iunie 2004 privind acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziţionării de calculatoare. Inițiativa vine în contextul în care, pe fondul închiderii unităților de învățământ din cauza pandemiei, s-a dovedit necesitatea asigurării accesului elevilor la tehnologie care să permită învățarea on-line.

Read more: Un deputat de Prahova propune creșterea pragului de venit pentru înscrierea în programul Euro 200....
Politic

Deputatul Cătălina Bpzianu, preşedintele PMP Prahova, propune ca relaxarea măsurilor luate pentru a preveni răspândirea COVID-19 să se facă în fiuncţie de numărul de cazuri din fiecare judeţ, astfel încât judeţele mai puţin afectate de pandemie să îşi poată relua cât mai rapid activitatea econonomică şi cât mai aproape de nivelul de dinainte. Pentru judeţul nostru, parlamentarul a sugerat şi care ar putea fi primele obiective redeschise.

Read more: Cătălina Bozianu propune relaxarea restricţiilor în funcţie de numărul de cazuri. "Menţinerea la...
Politic

Evident lipsită de inspirație și deseori dând dovadă de reacții întârziate, cu atât mai mult în contextul actual, Primăria Ploiești ar putea măcar să tragă cu ochiul la propunerile care se conturează în spațiul public, pentru soluționarea problemelor actuale.

Read more: Fostul primar al Ploieștiului Andrei Volosevici face o propunere interesantă pentru învățământul...
Politic

Președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, a anunțat că astăzi va vota împotriva proiectului privind autonomia Ținutului Secuiesc, adoptat tacit de Camera Deputaților.

Read more: Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova: "Voi vota împotriva proiectului de lege privind...
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu susține ideea de a menține unitățile de învățământ închise și în următoarea perioadă, dar este reticent cu privire la decizia de a nu prelungi școlar și, totodată, ridică o serie de probleme ce pot apărea, la organizarea examenelor, în actualul context epidemiologic.

Read more: Deputatul USR Dan Rădulescu: "Ce vom face cu elevii care pot avea febră și nu au coronavirus? Vor...
Politic

Cu câteva luni înainte de organizarea sesiunilor de admitere în învățământul postliceal, deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu readuce în prim plan subiectul condițiilor în care sunt ocupate locurile în şcolile sanitare, de către "învățăcei" care nu au Bacalaureatul, dar care, după absolvirea acestor cursuri, sunt considerați capabili să îngrijească pacienți.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu susține introducerea obligativității promovării Bacalaureatului înainte de...
Politic

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) anunță reîntoarcerea în familia umanistă a deputatului Grațiela Gavrilescu. Parlamentarul, fost preşedinte al ALDE Prahova înainte de trecerea pentru o scurtă perioadă la Forţa Naţională, s-a înscris recent în noua sa formaţiune şi a preluat conducerea PPUSL Prahova. Anunţul vine în contextul în care Gavrilescu şi-a început cariera politică tot la umanişti, în fostul PUR. Totodată, odată cu această înscriere, PPUSL ajunge să fie reprezentat la nivelul Parlamentului.

Read more: Graţiela Gavrilescu a devenit preşedintele PPUSL Prahova. „Nicăieri nu-i mai bine ca acasă”
Politic

Deputatul USR Prahova Dan Rădulescu a reacţionat după o propunere controversată făcută de managerului Institutului "Matei Balş", Adrian Streinu Cercel, referitoare la menţinerea în izolare pentru încă trei luni după terminarea stării de urgenţă a românilor peste 65 de ani şi eventual relocarea acestora. Parlamentarul prahovean susţine că proiectul este sinistru şi, invocând declaraţii mai vechi ale lui Streinu Cercel, cere demisia iniţiatorului.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu îl critică pe Streinu-Cercel: "Acest sinistru personaj trebuie să-și...
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu critică intenția Guvernului, de a reduce salariile unui segment din sectorul bugetar, prin trimiterea angajaților, prin rotație, în șomaj tehnic. Acesta acuză faptul că măsurile reale pentru a crește bugetul României sunt amânate "la infinit, indiferent de culoarea politică a guvernării".

Read more: Deputatul Dan Rădulescu: "Pentru a avea bani la buget, România are nevoie de combaterea corupției....
Joomla SEF URLs by Artio