Luni, 24 Aprilie 2017
 

Politic

Andrei Volosevici și-a anunțat planurile pentru 2017

Written by Ciprian RADU  |  Created on Monday, 16 January 2017 16:49  |  Category: Politic

volosevici electoral aldeDupă ce a ratat mandatul de deputat în urma alegerilor parlamentare de asnul trecut, Andrei Volosevici și-a anunțat astăzi, pe Facebook, revenirea în avocatură.

Consilierii ALDE din CL Ploiești solicită amânarea începerii cursurilor școlare

Written by Administrator  |  Created on Monday, 09 January 2017 07:34  |  Category: Politic

ALDE logoDeclarația Primarului Municipiului Ploiești, conform căreia ar fi întrunite toate cerințele pentru ca, luni 09 ianuarie a.c., cursurile şcolare în municipiul Ploieşti să poată fi reluate, este total ruptă de realitate, susțin reprezentanții ALDE Ploiești, într-un comunicat trimis presei.

Deputatul Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova: „Audierea din comisii reprezintă o mascaradă procedurală a PSD-ALDE”

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 03 January 2017 23:27  |  Category: Politic

catalina bozianu 3Liderul PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, spune că timpul acordat pentru audierea ministrului Sevil Shaidehh în cadrul comisiilor reunite pentru administrație publică și amenajarea teritoriului este insuficient pentru prezentarea programului pe patru ani. Deputatul PMP afirmă că cele 30 de minute acordate audierii reprezintă o „mascaradă procedurală a majortății PSD-ALDE”. „Guvernarea PSD ia în râs mandatele a 46 de oameni (numărul de parlamentari din comisiile reunite - n.r.)”, scrie Bozianu pe pagina personală Facebook.

Cornel Nanu, primarul comunei Cornu, renunță la mandatul de deputat

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 20 December 2016 15:10  |  Category: Politic

cornel nanu cornuCornel Nanu, primarul comunei Cornu, a declarat că renunță la mandatul de deputat pe care l-a obținut în cadrul alegerilor parlamentare din partea PSD. Edilul a declarat jurnaliștilor observatorulph.ro că „nu poate să se despartă de locuitorii comunei și de proiectele pe care le derulează în acest moment"

Alegeri Parlamentare: USR Prahova a obținut un deputat și un senator

Written by Administrator  |  Created on Friday, 16 December 2016 11:23  |  Category: Politic

nicusor dan usr ploiestiÎn urma votului de duminică, partidul Uniunea Salvaţi România a obținut, în judeţului Prahova, un senator şi un deputat: George Marussi şi Dan Rădulescu.

Filiala Prahova a Uniunii Salvați România a trimis un scurt comunicat:

„Pentru că 25.000 de prahoveni au crezul în ideile promovate de USR. Pentru că 30 de oameni din două filiale, Ploieşti şi Câmpina, au străbătut in lung si în lat un întreg judeţ, au vorbit cu oamenii şi i-au convins că România, după 27 de ani, merită o nouă clasa politică.

În numele acestor oameni, pe care îi vom reprezenta cu demnitate, vă mulţumim !
Echipa USR Prahova"

Partidul lui Băsescu are 26 de parlamentari. Cătălina Bozianu este singura femeie deputat din lista aleșilor PMP

Written by Administrator  |  Created on Friday, 16 December 2016 11:10  |  Category: Politic

catalina bozianuPartidul Mișcarea Populară intră în Parlamentul României cu 26 de senatori și deputați, respectiv, opt parlamentari în Senat și 16 la Camera Deputaților.

Numai două femei din rândul candidaților PMP au reușit să obțină un mandat de parlamentar. Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova, este ales deputat de Prahova, iar la Senat a reușit să obțină un mandat Severica Covaci, aleasă în Maramureș.

Lista aleșilor PMP:

lista parlamentari pmp 2016

Ion Eparu, după pierderea alegerilor: Fie personalitatea mea nu se potrivește cu politica, fie tipul mesajului nu are eficiență

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 13 December 2016 15:08  |  Category: Politic

ion eparuProfesorul Ion Eparu, care a candidat din partea PRU pentru Camera Deputaților, a postat un mesaj pe contul său de Facebook în care face o scurtă analiză post-electorală, după ce partidul din partea căruia a candidat nu a reușit să depășească pragul electoral pentru a intra în Parlamentul României.

PSD spulberă PNL. Rezultatul votului la Prahova. Care sunt viitorii parlamentari care te vor reprezenta

Written by Administrator  |  Created on Monday, 12 December 2016 10:34  |  Category: Politic

vot local 2014Alegerile parlamentare de duminică, 11 decembrie 2016, îi asigură Partidului Social Democrat un scor de 46 la sută din opțiunea de vot a românilor. PNL nu a reușit să obțină decât puțin peste 20 de procente la nivel național, USR situându-se pe locul 3, cu 8,80 la sută din voturi.

Comunicat PSD Prahova despre finalul campaniei electorale: „Se pregătesc atacuri denigratoare"

Written by Administrator  |  Created on Friday, 09 December 2016 20:56  |  Category: Politic

PSD-siglaSâmbătă, 10 decembrie 2016, la ora 07.00, se încheie oficial campania electorală. Partidul Social Democrat – Organizaţia Judeţeană Prahova va respecta legea şi va înceta orice activitate legată de promovarea candidaţilor, a programului electoral şi distribuire de materiale specifice.

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova: „Nu-i lăsaţi pe Dragnea și Ponta să decidă pentru voi!"

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 08 December 2016 20:45  |  Category: Politic

iulian dumitrescuCu două zile înainte de alegerile parlamntare, președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, a acordat un interviu în care vorbește despre prioritățile liberalilor în viitorul mandat și critică minciunile reprezentranților PSD.

basescu bozianu 2Liderul PMP Prahova, Cătălina Bozianu, a postat un mesaj pe contul personal de Facebook în care le adresează foștilor membri ai PDL îndemnul de a vota cu PMP și cu proiectul politic susținut de liderul acestui partid, fostul președinte Traian Băsescu. Bozianu crede că duminică cetățenii au de ales între proiectul lui Traian Băsescu pentru România, și a-și „irosi votul pentru politicieni slabi, lipsiți de idei, de viziune și de voință".

Mesaj integral