Politic

Politic

Dan Radulescu USR PrahovaLipsa de implicare a autorităților în problemele grave de mediu cu care se confruntă Ploieștiul a făcut subiectul a numeroase luări de poziție din partea deputatului USR de Prahova Dan Rădulescu, un parlamentar care s-a remarcat prin campania dusă pentru a atrage atenția asupra poluării din Prahova.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu dezvăluie răspunsul halucinant al Gărzii de Mediu, despre incidentul...
Politic

consiliul local ploiesti aprilie 18Prefectul judeţului Prahova, Mădălina Lupea, a semnat în această săptămână ordinul privind încetarea mandatului unui consilier local ploieştean şi vacantarea postului. Măsura o vizează pe Paulica Drăguşin, consilier din partea PNL, aflat la al doilea mandat în forul legislativ, dar care în luna iunie şi-a dat demisia din formaţiunea de pe lista căreia candidase la alegerile locale din 2016.

Read more: Ordin de prefect pentru vacantarea unui post de consilier local la Ploieşti
Politic

dan radulescu eurotransplantCa reacție la modificarea Codului penal, adoptată de Parlament, deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu face o paralelă dureroasă între subiectul care a oferit principala temă de dezbatere, de mai multă vreme, și o problemă de actualitate care costă vieți. La propriu!

Read more: Deputatul Dan Rădulescu: "În timp ce românii mor, anonim, prin spitale, principala grijă a...
Politic

roberta anastasePentru România a început numărătoarea inversă până la momentul  1 ianuarie 2019, când va prelua președinția Consiliului UE. Este un test important pe care țara noastră îl va susține, în câteva luni, în fața partenerilor europeni, așa că subiectul  a fost abordat, și pe parcursul ultimelor săptămâni, de deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase, în cadrul întâlnirilor avute cu miniștri ai actualului Cabinet, la nivelul Comisiei pentru afaceri europene.

Read more: Deputatul Roberta Anastase continuă interpelările pe tema pregătirilor în vederea preluării, de...
Politic

gratiela gavrilescuDeputatul Graţiela Gavrilescu, preşedintele ALDE Prahova şi ministru al Mediului, îl acuză pe primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, că blochează în mod neîntemeiat punerea în aplicare a unei hotărâri a Consiliului Local care vizează majorarea de capital de la SC Hale şi Pieţe. Gavrilescu avertizează că, dacă edilul va refuza în continuare să vireze o sumă de bani de 18 milioane de lei către societatea administraţiei locale, sumă aprobată de aproximativ patru luni de forul legislativ local, ALDE va începe strângerea de semnături pentru demiterea lui. Totodată, ea îl acuză pe Adrian Dobre că, alături de consilierii PNL, blochează dezvoltarea zonei centrale a municipiului.

Read more: Graţiela Gavrilescu, mesaj pentru primarul Ploieştiului: Mai puţin pedalat, mai multe fapte
Politic

zgomotDeputatul USR de Prahova a cerut autorităților să ia măsuri în cazul zgomotului puternic produs, de săptămâni bune, de o instalație aflată în comuna Brazi. recent a sosit și răspunsul în care Primăria comunei susține, despre zgomotul care i-a exasperat pe cei care locuiesc în apropierea sursei acestuia, că nu depășește limitele admise de lege.

Read more: Răspuns incredibil al autorităților, la interpelarea deputatului Dan Rădulescu, privind poluarea...
Politic

catalina bozianu parlament cdepPreședintele PMP Prahova al Organizației de Femei a Partidului MIșcarea Populară a lansat un comentariu dru la adresa premierului Viorica Dăncilă, după moțiunea de cenzură care a trecut ieri prin Parlament.

Read more: Cătălina Bozianu, deputat de Prahova: "Viorica Dăncilă, un anti-model pentru femeile din Politica....
Politic

dancila motiune iunie 2018Premierul Viorica Dăncilă a luat cuvântul, miercuri, în plenul Parlamentului, înaintea votului pe moțiunea de cenzură, încercând să înșire argumente în favoarea Cabinetului pe care îl conduce, dar reușind, până la urmă, să comită noi gafe, care se adaugă unei colecții generoase, create într-un timp relativ scurt.

Read more: Premierul, sursă inepuizabilă de gafe. Viorica Dăncilă a vorbit, miercuri, despre Banca......