Sâmbătă, 19 August 2017
 

Politic

anastase parlament discursDeputatul ploieștean Roberta Anastase a atras atenția din nou Ministerului Mediului asupra pericolului pe care îl reprezintă poluarea pentru sănătatea și calitatea vieții locuitorilor municipiului Ploiești. Anastase i-a solicitat noului ministru al Mediului, ploieșteanca Grațiela Gavrilescu – aflată la al doilea mandat în fruntea ministerului, să ia toate măsurile care se impun pentru ca instituția să nu mai ignore această problemă.

catalina bozianu 3Liderul PMP Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, critică în termeni duri votul majorității PSD-ALDE de respingere a unui proiect de lege legat de construirea a câtorva sute de creșe în România, după ce tot aleșii PSD îl inițiaseră anul trecut, când erau în Opoziție. „PSD nu pare preocupat decât să arunce în stânga şi-n dreapta cu pomeni sociale, ignorând cu desăvârşire nevoile reale ale societăţii româneşti", scrie deputatul PMP pe contul personal de Facebook.

catalina bozianuDeputatul PMP, Cătălina Bozianu, îi adresează o întrebare oficială scrisă ministrului Dezvoltării, Sevil Shaiddeh, oficialul guvernamental fiind rugat să răspundă, negru pe alb, câte grădinițe și creșe vor fi construite în județul Prahova prin intermediul finanțărilor venite de la Ministerul Dezvoltării.

Daniel Constantin va solicita în instanță desființarea ALDE

Written by Radu Danciu  |  Created on Wednesday, 12 April 2017 14:50  |  Category: Politic

daniel ctin tariceanuCo-liderul ALDE Daniel Constantin, vicepremier și ministru al Mediului în Guvernul Grindeanu până când, la presiunea lui Călin Popescu Tăriceanu, partidul i-a retras sprijinul politic, a anunțat că va depune în instanță o cerere de desființare a ALDE și de revenire la PC și PLR, cele două partide care au format alianța.

Tot noaptea ca hoții. Doi foști politicieni au fugit din hotel fără să plătească. Pagubă de 10.000 de euro

Written by Radu Danciu  |  Created on Wednesday, 12 April 2017 10:38  |  Category: Politic

rizeaCristian Rizea, fost deputat PSD, și George Ciprian Târdea, ambii candidați la parlamentare pe listele PRU, sunt acuzați că au fugit dintr-un hotel fără să plătească, în noaptea alegerilor.

bozianu foto facebookAșa cum promisese într-o întâlnire precedentă, deputatul Cătălina Bozianu a participat la şedinţa grupului de lucru dedicat îmbunătățirii sistemului de sănătate prahovean constituit la iniţiativa observatorulph.ro, ph-online.ro și actualitateaprahoveana.ro. Deputatul PMP identifică, într-o postare pe pagina personală Facebook, câteva aspecte care ar putea schimba starea de lucruri din sănătate, totodată adresând critici parlamentarilor USR care nu au fost prezenți la ultima întâlnire.

Alegeri PNL Prahova: Senatorul Iulian Dumitrescu, reconfirmat în funcția de președinte. Ionescu și Anastase, prim-vicepreședinți

Written by Administrator  |  Created on Tuesday, 11 April 2017 22:01  |  Category: Politic

alegeri pnl prahovaMarți, 11 aprilie 2017, au avut loc alegeri în cadrul organizației prahovene a Partidului Național Liberal, senatorul Iulian Dumitrescu fiind reconfirmat în funcția de președinte al filialei județene. Liberalii prahoveni au ales prin vot pe cei doi prim-vicepreședinți ai organizației județene, în persoana deputaților George Ionescu și Roberta Anastase.

Structura de conducere a PNL Prahova este completată de opt vicepreședinți aleși și de 15 membri care compun Biroul Politic Județean.
În cadrul evenimentului organizat în Sala 500 a Palatului Administrativ din Ploiești au participat liderii naționali ai partidului - președintele PNL, Raluca Turcan, Cristian Bușoi, secretarul general PNL, Ludovic Orban și Cătălin Predoiu.

Alegeri PNL Ploiești. Adrian Dobre, reconfirmat în funcția de președinte

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 06 April 2017 21:31  |  Category: Politic

pnl ploiestiMembrii PNL Ploiești și-au ales liderii și structura de conducere a organizației municipale în cadrul unei conferințe desfășurată joi, 6 aprilie, în sala de 500 a Palatului Administrativ din centrul Ploieștiului.

 

Deputatul cu mitralieră a fost exclus temporar din PSD

Written by Radu Danciu  |  Created on Thursday, 06 April 2017 15:34  |  Category: Politic

radulescu deputatComitetului Executiv Naţional al PSD a decis suspendarea pentru șase luni din partid a deputatului Cătălin Rădulescu, decizia fiind luată în urma afirmaţiilor acestuia cu privire la protestatarii din Piaţa Victoriei.

ALDE are conturile blocate!

Written by Radu Danciu  |  Created on Thursday, 06 April 2017 15:25  |  Category: Politic

daniel ctin tariceanuCo-preşedintele ALDE Daniel Constantin a blocat conturile formaţiunii după ce conducerea partidului a decis retragerea sprijinului politic şi demiterea sa din Guvern. Banii nu vor putea fi accesați până la clarificarea în instanță a situației partidului, relatează News.ro.

Buget CSM. Bogdan Hodorog, consilier municipal PMP Ploiești: O lege strâmbă poate duce la dispariția sportului ploieștean de performanță

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 05 April 2017 20:50  |  Category: Politic

bogdan hodorog pmpConsilierul municipal ploieștean Bogdan Hodorog (PMP) a postat un mesaj pe rețeaua de socializare Facebook în care exprimă punctul de vedere al organizației politice pe care o reprezintă privitor la scandalul legat de bugetarea Clubului Sportiv Municipal Ploiești. Postarea integrală a consilierului local: