Joi, 29 Iunie 2017
 

Politic

roberta anastase interpelare 21 martie 2017Prin intermediul unei interpelări adresate ministrului, deputatul Roberta Anastase solicită Ministerului Sănătății rezolvarea "în cel mai scurt timp" a problemei lipsei unei ambulanțe speciale pentru nou născuții prematur din Prahova.

Deputatul penal cu mitralieră se autosuspendă din PSD

Written by Radu Danciu  |  Created on Monday, 20 March 2017 17:32  |  Category: Politic

radulescu deputatDeputatul Cătălin Rădulescu a anunțat luni, într-un comunicat transmis presei locale din Argeș, că se autosuspendă din PSD, scrie Digi 24.

orban dumitrescu ionescu dobre priscaLudovic Orban a fost prezent joi la Ploiești pentru a discuta cu membrii organizației PNL Prahova, în contextul viitoarelor alegeri la nivel național din partid care vor avea loc în data de 17 iunie, în cadrul cărora Orban candidează la funcția de președinte.

Fostul senator PSD Georgică Severin, propus în Consiliul de Administraţie al TVR

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 15 March 2017 13:09  |  Category: Politic

georgica-severinFostul senator PSD Georgică Severin a fost propus de premierul Sorin Grindeanu pentru un post de membru titular în Consiliul de Administraţie al TVR şi urmează să fie validat de plenul reunit al Parlamentului miercurea viitoare, informează news.ro

Cătălina Bozianu (PMP): Parlamentul trebuie să-şi recâştige respectul şi de la Guvern. Acum sunt spectatori ai deciziilor politice

Written by Administrator  |  Created on Wednesday, 15 March 2017 11:39  |  Category: Politic

catalina bozianu 3Deputatul PMP Cătălina Bozianu a susținut o declarație politică la tribuna Parlamentului în care răspunde majorității parlamentare PSD-ALDE pe subiectul votului în plen asupra oricărui act legislativ „comandat" de Guvern, care, în opinia deputatului prahovean, este „executat mecanic". „Pentru mine, ca parlamentar debutant, în cele aproape trei luni scurse de la debutul legislaturii, a fost o surpriză neplăcută să văd cum Parlamentul este transformat în fiecare zi în „spectator al unor decizii politice" chiar de către parlamentarii puterii, la comanda politică a partidelor din care fac parte", susține Cătălina Bozianu.

Deputatul penal cu mitralieră acasă a fost reclamat la Parchet

Written by Radu Danciu  |  Created on Wednesday, 15 March 2017 09:14  |  Category: Politic

radulescu deputatAsociaţia 21 Decembrie 1989 anunţă că a cerut Parchetului General punerea sub acuzare a deputatului PSD Cătălin Rădulescu, în dosarul mineriadei din 13-15 iunie 1990.

Craiolguța, după ce a ucis limba engleză la ONU: M-am prezentat decent!

Written by Radu Danciu  |  Created on Wednesday, 15 March 2017 08:59  |  Category: Politic

olgutaOlguţa Vasilescu reacţionează, printr-un mesaj pe Facebook, după clipul viralizat în care apare vorbind în limba engleză: „ Pentru cineva care n-a făcut nicio ora de engleză in școala (...) m-am prezentat decent", spune ea.

Tabără pentru tineretul pesedist pe banii statului

Written by Radu Danciu  |  Created on Sunday, 12 March 2017 06:09  |  Category: Politic

tsd argesZeci de studenţi ai Universităţii din Piteşti au fost folosiţi drept paravan pentru a acoperi cheltuielile Ministerului Tineretului pentru un eveniment de partid, scrie Digi 24.

Ponta și-a înaintat demisia din PSD. Explicațiile fostului premier

Written by Radu Danciu  |  Created on Saturday, 11 March 2017 08:04  |  Category: Politic

ponta dragneaFostul premier social-democrat Victor Ponta a declarat, vineri, că și-a înaintat demisia din PSD.

Înghesuială la modificarea Codurilor Penale. Propunerea UDMR urmărește îmblânzirea legii

Written by Radu Danciu  |  Created on Friday, 10 March 2017 13:27  |  Category: Politic

unguriOpt senatori și deputați UDMR au depus, pe 8 martie, un proiect de modificare a Codului penal, Codului de procedură penală și a Legii privind executarea pedepselor, în sensul îmblânzirii condițiilor pentru liberarea condiționată și a reducerii pedepsei maxime aplicabile. Unii dintre inițiatorii proiectului au depus amendamente controversate și la Legea grațierii, aflată în dezbaterea Comisiei juridice din Senat, scrie Digi 24.

Analiză republikanews.ro: Daniel Savu, de la trădarea Partidului Social Democrat, până la trădarea lui Sebastian Ghiță

Written by Administrator  |  Created on Thursday, 09 March 2017 19:47  |  Category: Politic

daniel savuPortalul de știri Republikanews.ro conturează o analiză extrem de dură asupra traseului politic al fostului senator Daniel Savu, etichetându-l drept "marioneta" mogulului Sebastian Ghiță, „până când acesta din urmă a dispărut”. „Acum Savu se pare că își caută un nou "stăpân", concluzionează analiza republikanews.ro

După ce ani de zile a fost membru PSD, în luna martie a anului trecut, fostul ofițer SRI, Daniel Savu a demisionat din partid, ca urmare a deciziei colegilor săi de a nu-l lăsa să candideze pentru Primăria Ploiești, preferat fiind Cristian Ganea.