Politic

Politic

Declaraţiile făcute, sâmbătă, de fostul premieri Victor Ponta, în conferinţa de la Ploieşti, inclusiv împotriva lui Traian Băsescu, nu au rămas fără răspuns. Indicat ca unul dintre vinovaţii pentru eşecul proiectului autostrăzii Comarnic - Brașov, fostul șef al statului i-a răspuns lui Ponta, pe care îl numește "neputinciosul guraliv" și căruia îi aminteşte că nu a reușit să facă "nici măcar un metru de drum la patru benzi de la Comarnic spre Braşov".

Read more: Traian Băsescu reacţionează după atacurile lansate de Victor Ponta: "Dacă cineva l-a blocat să...
Politic

Fostul premier Victor Ponta s-a aflat la Ploiești, sâmbătă după-amiază, în calitate de președinte al partidului PRO România. Ponta a susținut o conferință de presă în care a lansat atacuri în serie la adresa unor personaje celebre.

Read more: Victor Ponta a lansat, de la Ploiești, atacuri în cascadă împotriva lui Vâlcov, Kovesi și Băsescu,...
Politic

Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, a comentat sancțiunea aplicată de CNA postului Realitatea TV, care a fost obligat să-și suspende emisia, joi seară, timp de 10 minute, la o oră de maximă audiență.

Read more: Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, reacționează după sancționarea postului Realitatea...
Politic

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a adoptat o poziție fermă împotriva recursului compensatoriu. Într-un punct de vedere publicat pe o rețea de socializare, parlamentarul argumentează cu cifre și, mai clar, cu fapte ale celor care au beneficiat de prevederile acestei legi.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu aduce nume și cifre în dezbaterile privind recursul compensatoriu: "Ei au...
Politic

Parlamentarul USR de Prahova Dan Rădulescu un nou demers împotriva poluării, de această dată în uma sesizărilor unor ploieșteni care locuiesc în zona de vest a municipiului.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu cere autorităților verificarea apei distrbuite consumatorilor din vestul...
Politic

Deputatul USR Stelian Ion a anunţat că formaţiunea din care face parte aproape a finalizat un proiect de lege care propune abrogarea „monstruosului recurs compensatoriu“, lege prin care au fost eliberaţi din închisori aproximativ 11.000 de deţinuţi.

Read more: Umblă Moartea liberă pe străzi! USR cere abrogarea Legii recursului compensatoriu
Politic

Deputatul ploieştean Cătălina Bozianu, preşedintele Organizaţiei de Femei a Partidului Mişcarea Populară, a anunţat priorităţile formaţiunii politice pentru acest an, precizând că, pe plan naţional, PMP îşi propune modificarea legislaţiei vizând pensiile speciale, dar şi obţinerea mai multor mandate la alegerile europarlamentare programate în luna mai a lui 2019.

Read more: Cătălina Bozianu: PMP va intra în Parlamentul European, unde îi vom reprezenta cu cinste pe români
Politic

Deputatul USR de Prahova a readus în atenția opiniei publice, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, incendiul izbucnit anul trecut, la un depozit din cartierul ploieștean Mimiu, care a stârnit îngrijorări serioase mai ales după ce a ieșit la iveală că acolo au ars inclusiv substanțe periculoase.

Read more: Deputatul Dan Rădulescu începe anul în forță. Nouă întrebări încă fără răspuns și dovezi ale...
Politic

Un tur doi al alegerilor prezidențiale între Klaus Iohannis și Liviu Dragnea ar fi un blat, care i-ar conveni actualului președinte, pentru că din start liderul social-democraților n-ar avea nicio șansă, spune șeful partidului PRO România, fostul premier Victor Ponta. Contracandidat al lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din 2014, Victor Ponta a anunțat la Digi24 că nu va intra în cursa electorală pentru alegerile din 2019. În schimb, se vede în fruntea unei coaliții electorale de centru-stânga care să susțină un candidat, nu neapărat membru al vreunui partid, dar care să poată să lupte cu Klaus Iohannis în turul al doilea.

Read more: Victor Ponta: O să mergem toţi să-l votăm pe Iohannis, ca să nu iasă Dragnea