Președintele României, Klaus Iohannis, a lansat marți seară, la Ploiești, volumul "EU.RO - Un dialog deschis despre Europa". Evenimentul, care a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, a adunat sute de persoane dornice să-l întâlneascăpe șeful statului și să obțină autograful acestuia pe cea mai nouă carte a sa.

 

Printre cei prezenți s-au numărat și persoane publice. Senatorul PNL Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, deputații liberali de Prahova Roberta Anastase și Răzvan Prișcă, dar și europarlamentarul Adina Vălean s-au aflat alături de președinte, cu prilejul evenimentului de la Ploiești.

Aceștia au participat și la întâlnirea oficialităților cu președintele Klaus Iohannis, organizată la Primăria Ploiești înaintea lansării.

"Aproximativ 1.000 de persoane au scandat numele președintelui Klaus Iohannis și l-au primit cu aplauze astăzi, la Ploiești, la prezentarea cărții «EU.RO - Un dialog deschis despre Europa»", a comentat președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, adăugând că inclusiv șeful statului a remarcat numărul mare de spectatori prezenți la evenimentul de marți.

Joomla SEF URLs by Artio