william_branzaCea de-a zecea gală a premiilor TVR Internaţional s-a transformat sâmbătă seară într-o tribună a recunoştinţei pentru PDL, parlamentari, miniştri şi susţinători ai preşedintelui Traian Băsescu adjudecându-şi, la oră de maximă audienţă, premiile canalului public de televiziune, titrează gandul.info.

Din show-ul transmis în direct pe TVR 1 şi TVR Internaţional, nu au lipsit momente de elogiu pur la adresa premianţilor, "vedeta" fiind şeful organizaţiei PDL Diaspora, deputatul William Brânză, care a fost comparat cu Marin Sorescu şi Mircea Eliade şi care a stârnit profesoarei care l-a prezentat "sentimentul unei plinătăţi şi combustii interioare a devenirii".

Evenimentul a fost organizat în "co-producţie" cu Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP), din subordinea premierului Emil Boc şi condus de Eugen Tomac care pe linie de partid este prim-vicepreşedinte PDL Diaspora. De altfel, instituţia este cea care a acordat premii speciale lui William Brânză şi Riceard Badea, preşedinte, respectiv prim-vicepreşedinte PDL Diaspora.

Sursa: www.gandul.info
Joomla SEF URLs by Artio