catalina bozianu semnaturi alegere primarCampania de strângere de semnături pentru susținerea inițiativei legislative care propune revenirea la alegerea primarului în două tururi de scrutin s-a încheiat, în Prahova, cu un bilanț foarte bun. Filiala județeană anunță că a strâns nu mai puțin de 35.000 de semnături.

 

"35.000 de prahoveni au răspuns pozitiv invitației noastre de a susține o modificare legislativă de natură să democratizeze alegerea primarilor, să le confere acestora legitimitatea votului unei majorități a cetățenilor localității pe care aceștia o administrează. Campania noastră s-a desfășurat pe parcursul a șase luni, în majoritatea absolută a orașelor și a satelor din județ. În zilele acestei campanii, colegii noștri au depus un efort substanțial pentru informarea directă, din om în om, a zeci de mii de prahoveni și pentru convingerea lor să susțină inițiativa", precizează comunicatul transmis de PMP Prahova, la finalul campaniei.

"Le mulțumim celor 35.000 de prahoveni care au semnat pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin și zecilor de mii care au ascultat vocea noastră. Vocea și semnătura lor sunt cel mai important argument al nostru în lupta cu majoritatea PSD pentru a adopta acest proiect de lege. Îi asigurăm pe oameni că ne vom lupta din toate puterile și cu toată convingerea pentru ca alegerea primarilor în două tururi de scrutin, așa cum este legitim și democratic, să devină lege", au mai transmis, pe aceea;i cale, reprezentanții PMP Prahova.

Joomla SEF URLs by Artio