Liderii PMP Prahova au lansat un apel către PNL Ploiești, acuzând "modul rușinos în care este exploatată electoral" situația din cartierul Mitică Apostol, cel mai "oropsit" cartier al orașului.

 

Într-un comunicat de presă transmis marți, în numele PMP Prahova, președintele organizației, deputatul de Prahova Cătălina Bozianu, și secretarul general Dragoș Rădulescu îi acuză pe reprezentanții PNL în Consiliul Local Ploiești că, la ultima ședință, "au jucat un teatru ieftin, propunând un amendament – ilegal și practic imposibil de aplicat – prin care tot fondul de investiții Apa Nova pe anul în curs ar fi urmat să fie alocat realizării rețelei de apă și de canalizare din «Mitică Apostol». După patru ani în care, cu primar în funcție, nu ai făcut nimic pentru ca oamenii din zonă să poată beneficia de condițiile minime de civilizație urbană – apă și canal –, a veni acum să joci teatru mimând preocuparea față de viața acestor oameni înseamnă să-ți bați joc de ei. A propune alocarea întregului buget de investiții al operatorului de apă, într-un oraș cu fonduri insuficiente pentru investiții pentru problemele editare, înseamnă să-ți bați joc de toți ploieștenii. Întrucât propunerea lor a fost refuzată de ceilalți consilieri, indiferent de culoarea lor politică, reprezentanții PNL și-au continuat jocul electoral prin trecerea acestora pe o așa-zisă «listă a rușinii»".

"Opriți exploatarea electorală rușinoasă a situației din cartierul Mitică Apostol" este apelul lansat de PMP Prahova către PNL Ploiești.

"Le atragem atenția colegilor de la PNL- Ploiești că aruncarea pisicii în curtea altor partide pentru situația din Mitică Apostol nu le folosește la nimic. Oamenii știu foarte bine cine este responsabil pentru ultimii patru ani în care soarta cartierului nu s-a schimbat în bine. Ploieștenii știu foarte bine că, pentru noi, construcția rețelei de apă-canal în cartierul Mitică Apostol a constituit o preocupare permanentă. În anii 2017, 2018 și 2019, deputatul PMP Cătălina Bozianu, președintele PMP-Prahova, a formulat amendamente la Legea Bugetului din Stat prin care solicita alocarea de fonduri pentru acest proiect din bugetul Ministerului Dezvoltării. De asemenea, în programul nostru pentru Ploiești, la alegerile locale din acest an, «Apă și canal în cartierul Mitică Apostol» va fi una dintre prioritățile de grad maxim ale viitorului primar al Ploieștiului.

Facem un apel public către PNL Ploiești să abandoneze politicianismul ieftin și să se concentreze asupra soluțiilor concrete, realiste, pe care oamenii le așteaptă de la noi într-o perioadă de criză pentru administrația  orașului. Îi asigurăm pe ploieșteni că PMP va refuza să intre în hora minciunilor și a manipulărilor pe care o joacă, la fiecare patru ani, așa-zisele «partide mari»”, au mai transmis liderii PMP Prahova.

Joomla SEF URLs by Artio