PNL Ploiești îi acuză pe consilierii PSD-ALDE-PMP, după ședința CL de aseară, că "votează, în Consiliul Local Ploiești, majorări de tarife, iar în spațiul public plâng de mila cetățenilor".

 

Consilierii PNL Ploiești a anunțat că a votat, luni, împotriva majorării mai multor tarife și că au atras atenția asupra modului în care se desfășoară activitatea de salubritate, în municipiu, ca urmare a semnalelor apărute în spațiul public.

"În contextul în care principalele probleme semnalate de ploieșteni sunt reprezentate de lipsa curățeniei și a locurilor de recreere amenajate corespunzător,  Grupul consilierilor PNL PLOIEȘTI a votat ieri, 29 iunie a.c., împotriva majorării tarifelor practicate de Societatea de Gospodărire Urbană, precum și împotriva majorării tarifelor pentru activitatea de colectare, transport și transfer deșeuri municipale. Mai mult decât atât, consilierii PNL au solicitat reprezentanților executivului verificarea, de urgență, a parcului auto al operatorului de salubritate, având în vedere semnalele publice conform cărora utilajele necesare menținerii curățeniei în Ploiești nu funcționează în realitate, în conformitate cu contractul semnat.

Încă o dată,  majoritatea PSD-ALDE-PMP din Consiliul Local Ploiești a sfidat realitățile din teren votând pentru aceste majorări de tarife și, ca «bonus», a aprobat angajarea a 10 noi salariați în primăria Ploiești", se arată în comunicatul de presă transmis marți de PNL Ploiești.

Ilustrație arhivă

Joomla SEF URLs by Artio