Președintele PNL Prahova candidează pentru una dintre cele mai importante funcții din partid

Category: Politic Created: Thursday, 15 June 2017 14:24

Iulian Dumitrescu se numără printre cei numai nouă candidați care își vor disputa, duminică, patru funcții de prim-vicepreședinte, în PNL. Președintele filialei Prahova îl va avea contracandidat direct pe Nicolae Robu.

Iulian Dumitrescu va candida, duminică, pentru funcția de prim-vicepreșdinte pentru mediul de afaceri și societate civilă, liderul de la Prahova fiind susținător declarat al lui Ludovic Orban, în cursa pentru președinția partidului.
Aproximativ 2.000 de liberali vor lua parte, în cadrul Consiliului Național din acest weekend, la alegerea Biroului Executiv, programată pentru duminică. Pe lângă cei patru vicepreședinți, aceștia vor mai alege 16 vicepreședinți și 16 membri (VEZI DETALII).
Sâmbătă, în PNL are loc scrutinul pentru alegerea președintelui partidului, cursă în care s-au înscris Ludovic Orban și Cristian Bușoi.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.