Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a anunțat primele măsuri împotriva primarului din Prahova acuzat că, luni, ar fi bătut un polițist local (VEZI DETALII).

Iulian Dumitrescu a anunțat că, la prima ședință de partid, va propune suspendarea din PNL a lui Mihai Alionte, primarul din Podenii Noi.

"În calitate de președinte al PNL Prahova, mă delimitez categoric de primarul din comuna Podenii Noi, Mihai Alionte, asupra căruia planează suspiciunea că ar fi lovit cu pumnii și picioarele un polițist local. La prima ședință a BPJ al PNL Prahova, voi propune suspendarea drepturilor și prerogativelor pe care acesta le are în PNL până la clarificarea circumstanțelor legate de incident. În opinia mea, primarul unei localități trebuie să fie un exemplu din toate punctele de vedere pentru concetățenii săi, nicidecum să răspândească discordia și violența. Prin povestea legată de violențele în care se spune că este implicat, primarul Mihai Alionte a adus grave prejudicii de imagine partidului. PNL este o formațiune politică ce crede în dialog și supremația legii statului român, nicidecum în forța pumnului și în legea străzii", a declarat Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova.

Joomla SEF URLs by Artio