Un nou aviz favorabil pentru inițiativa legislativă semnată de deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase, privind transportul elevilor cu autobuze destinate exclusiv acestora.

 

Miercuri, comisia de specialitate din Camera Deputaților s-a declarat în favoarea acestui proiect.

"Comisia pentru transporturi şi infrastructură a votat astăzi, în unanimitate, raportul de adoptare al Propunerii legislative pentru utilizarea autovehiculelor şcolare destinate transportului public local al elevilor din ciclul învăţământului primar/gimnazial precum şi pentru completarea art.6 din OUG nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Le mulţumesc colegilor pentru votul acordat şi sper ca, în cel mai scurt timp posibil, proiectul legislativ să poată fi adoptat de plenul Camerei Deputaţilor", a transmis deputatul de Prahova Roberta Anastase.

Inițiativa a fost lansată în dezbatere publică în toamna anului trecut (VEZI DETALII) și a beneficiat de susținerea unui număr mare de parlamentari, din toate partidele politice (VEZI DETALII).

Proiectul a fost depus la Senat la jumătatea lunii decembrie (VEZI DETALII).

Astfel de măsuri au fost luate, deja, în mai multe orașe din țară, dar inițiativa parlamentarului de Prahova Roberta Anastase ar urma să le transforme în literă de lege.

Joomla SEF URLs by Artio