Cu o zi înainte ca în plen să se dea citire moțiunii de cenzură a PSD-ului contra a ceea ce a mai rămas din Guvernul Grindeanu, organizația PSD Prahoveană și-a exprimat public punctul de vedere și s-a plasat în de partea liderului partidului și în opoziție totală cu actualul premier.

Conducerea organizației PSD Prahova a vrut să transmită un mesaj de stabilitate tuturor membrilor săi din judeţ, asigurându-i că susţinerea acestei moţiuni este necesară pentru "a nu batjocori votul romanilor din decembrie 2016". "Suntem într-o situaţie neplăcută, deloc confortabilă pentru actul politic, dar mai ales pentru actul de guvernare. Aşa că este foarte important mesajul pe care îl transmitem electoratului nostru. PSD este un partid responsabil, noi activăm ca echipa, lumea ne-a votat ca partid, nu uninominal. Nu stricăm echipa, ne susţinem liderii pentru a respecta ce-am promis în decembrie 2016", a declarat preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader.
Potrivit unui comunicat de presă al PSD Prahova, toţi parlamentarii social-democrat care reprezintă județul vor vota moţiunea şi vor fi alături de preşedintele partidului, Liviu Dragnea, pentru a repune lucrurile şi actul guvernării pe făgaşul normal.
"PSD Prahova respecta decizia Comitetului Executiv Naţional şi îl susţine pe Liviu Dragnea pentru a continua proiectele PSD din Programul de Guvernare", se încheie comunicatul oficial al organizației județene.

Joomla SEF URLs by Artio