Deputatul de Argeș Nicolae Georgescu anunță că pleacă din PSD și se înscrie în Pro România, despre care spune că respectă „principiile social-democrate adevărate”. Mai mulți deputați PSD au renunțat în ultimele luni la acest partid pentru a se înscrie în formațiunea lui Victor Ponta.

„Astăzi, am decis să mă alătur unei echipe pe care o cunosc și în care mă regăsesc în ceea ce privește respectarea principiilor social-democrate adevărate. Sunt dezamăgit că în județul Argeș am ajuns ca valorile de stânga să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu – ”Mitralieră”. Voi susține lista PRO România pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, pentru că am încredere că oameni precum comisarul european Corina Crețu vor ști să se bată la Bruxelles pentru a aduce mai multe fonduri europene necesare inclusiv dezvoltării județul Argeș”, a scris Nicolae Georgescu pe Facebook.

Mai mulți deputați au părăsit PSD pentru a se înscrie în Pro România, astfel că această formațiune și-a făcut grup parlamentar încă din luna februarie, relatează Digi 24. Cea mai recentă demisie din PSD este cea a . El a spus că pleacă din partid pentru că acesta a pornit pe „un drum antieuropean, un drum al extremei și populismului, cu un discurs al urii”.

Joomla SEF URLs by Artio