PSD se leapădă de Grindeanu şi Ponta

Category: Politic Created: Saturday, 17 June 2017 09:36

PSD a transmis, vineri seară, după primele declaraţii ale lui Victor Ponta, în calitate de secretar general al Guvernului (VEZI DETALII), un comunicat de presă în care condamnă deciziile luate de acesta și Sorin Grindeanu, ambii fiind prezentați ca foști membri ai partidului, acuzându-i de comiterea unor ilegalități pe care, totuși, social-democrații nu le argumentează în sensul încălcării legii.


"Sorin Grindeanu și Victor Ponta nu reprezintă partidul în tentativa de preluare prin forță a puterii executive a statului. PSD condamnă categoric tentativa ilegală și neconstituțională a celor doi foști membri ai partidului, Sorin Grindeanu și Victor Ponta, de a prelua puterea executivă a statului român. În toate aceste acțiuni ilegale, cei doi nu reprezintă Partidul Social Democrat și nu au niciun drept să angajeze numele partidului într-un asemenea demers care contravine grav tuturor principiilor democratice și constituționale. Niciun for de conducere statutar al partidului nu i-a mandatat să întreprindă vreuna dintre aceste acțiuni ilegale, ceea ce înseamnă că cei doi acţionează strict în nume propriu, având întreaga răspundere, de orice natura, pentru faptele lor", este comunicatul PSD de vineri seară.
Cu puțin timp înainte, Victor Ponta reluase, în declarațiile susținute la Palatul Victoria, ideea enunțată anterior și de premierul Sorin Grindeanu referitor la excluderea din PSD.

 

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.