PSD strâmbă din nas la noua organigramă a Primăriei Ploieşti

Written by Anca Visan Category: Politic Created: Thursday, 06 July 2017 17:26

Propunerea venită din partea primarului Ploieştiului pentru schimbarea organigramei instituţiei este refuzată categoric de reprezentanţii Partidului Social Democrat, formaţiune care deţine majoritatea în Consiliul Local. Viceprimarul Cristian Ganea a anunţat astăzi că nu va susţine proiectul.

Cristian Ganea, unul dintre cei doi viceprimari ai municipiului şi totodată preşedintele PSD Ploieşti, spune că nu este de acord cu propunerea de modificare a organigramei, precizând că aceasta vizează comasarea activităţii unor structuri subordonate care n-ar fi "de bun augur".

"Am luat în studiu propunerea primarului pentru noua organigramă, nu sunt de acord cu multe lucruri de acolo. Voi discuta cu viceprimarul George Pană, cu primarul şi cu administratorul public, ca să găsim o cale de mijloc. E vorba despre nişte comasări pe care nu le văd de bun augur, mai mult ar îngreuna activitatea", a afirmat, astăzi, Cristian Ganea.

Declaraţia vine în contextul unor discuţii neoficiale purtate de autorităţile ploieştene cu privire la o eventuală modificare a organigramei Primăriei, care ar fi dus la desfiinţarea unor posturi de directori. Citiţi AICI mai multe detalii despre modificările propuse!

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.