liviu dragnea la ploiesti 2014Într-un moment în care mai mulţi lideri de filiale cer demisia lui Liviu Dragnea de la şefia PSD, ultimele zvonuri vorbind despre 33 de semnături strânse în aceste sens, conducerea PSD Prahova a trimis vineri un comunicat de presă în care dă de înţeles că problema nu e chiar atât de gravă pe cât pare din exterior şi că partidul ar trebui să se concentreze pe programul de guvernare.

Deşi oficial social-democraţii nu zic nimic, senzaţia este că în interiorul organizaţiei Prahova curentul de opinie majoritar este unul de menţinere a susţinerii pentru Dragnea, însă mesajul trimis printre rânduri este că, indiferent cine va fi la conducere, formaţiunea va trebui să se concentreze pe ducerea la capăt a reformelor propuse.

"Partidul Social Democrat, cel mai mare partid din România, trece, în aceste momente, printr-o perioadă mai dificilă, așa cum de altfel s-a mai întâmplat în istoria acestei formațiuni politice. Deși sunt unele voci din afara partidului care doresc să destabilizeze situația internă din PSD, ceea ce se petrece în prezent sunt – de fapt – acțiuni normale într-un partid democratic, care este ca un organism viu, în perpetuă mișcare. Opiniile diferite nu pot să conducă decât la dezvoltarea internă și transformarea PSD într-o formațiune politică mai eficientă, care să aibă capacitatea să guverneze țara pe mai departe, alături de colegii de la ALDE. PSD Prahova susține programul și coaliția de guvernare, care și-au dovedit din plin eficiența de la alegerile parlamentare și până în prezent, punând mai presus de orice îmbunătățirea calității vieții românilor", se arată în comunicatul oficial PSD Prahova, semnat de Biroul de presă şi transmis vineri.

"Comitetul Executiv Național va fi forul în care vor fi puse în discuție opiniile aparent diferite din interiorul PSD din punct de vedere organizatoric. Pe de altă parte, însă, întrunirea CEx va dezbate lucruri importante pentru români: continuarea reformelor economice și sociale, în concordanță cu programul de guvernare și măsurile imediate care vor fi luate pentru a menține trendul ascendent al vieții economico-sociale din România", se încheie mesajul.

Joomla SEF URLs by Artio