Organizația  Prahova a Partidului Social Democrat a transmis, astăzi, un comunicat de presă ca urmare a incidentului petrecut ieri, la Păulești, în care a fost implicat Lucian Rădulescu, director adjunct al CSM Ploiești și fost membru PSD (VEZI DETALII).

 

Reprezentanții formațiunii politice au punctat, cu acest prilej, că Lucian Rădulescu și-a depus demisia din PSD Ploiești pe 16 aprilie, "în urma unor informații apărute în presă la adresa sa". "Este eronată orice alăturare, în acest moment, a numelui Lucian Rădulescu de organizația locală sau de cea județeană a Partidului Social Democrat. Președintele PSD Prahova, domnul Bogdan Toader, își exprimă pe această cale dezaprobarea față de orice atitudine similară celei avute de domnul Lucian Rădulescu la controlul din trafic efectuat de polițiști, pe raza comunei Păulești.  Folosirea unor însemne sau a unor documente oficiale, indiferent de instituția care le-a emis, în scopul de intimidare a reprezentanților Poliției Rutiere sau a altor organe ale statului, este o faptă reprobabilă și persoana care apelează la astfel de fapte trebuie să răspundă în fața legii.

Tot miercuri, deputatul PSD de Prahova Laura Moagher a anunțat că a încetat colaborarea cu Lucian Rădulescu, în urma incidentului de marți (VEZI DETALII).

Joomla SEF URLs by Artio