Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a comentat, vineri, vizita efectuată, de dimineață, la două rafinării din Ploiești, de ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu. Acesta i-a recomandat oficialului să vină în control și noaptea, când va vedea și simți cu totul altceva.

 

"Dis de dimineață, după ce și-a revenit din mirajul excursiei pe bani publici în Insula Paștelui, tov. Grațiela Leocadia Gavrilescu, iluminat ministru al Mediului (ALDE), și-a amintit că e din Ploiești.

Așa c-a dat, repede, sfoară-n țară, cum c-a făcut o mărgică: fix la 09, s-a dus la rafinăria LukOil, ca să vadă și să se convingă personal.

Nu acolo trebuie să vă dumiriți, tovarășa!

Și să vă zic și de ce. Am fost și eu și, cei de-acolo, în afară de a recunoaște cu juma' de gură că da, sunt un factor generator de disconfort olfactiv, dar că nu poluează, nu s-a-ntâmplat nimic, vă poate confirma doamna de la PR, din dreapta fotografiei, care nici până astăzi, deși au trecut mai bine de șase luni, n-a binevoit să răspundă întrebărilor pe care le-am adresat, în scris, mai marilor rafinăriei...

Eu zic, totuși, dacă tot ați bătut atât amar de drum, tocmai din capitală, după ce mâncați bombonica de la protocol, să vă prefaceți că plecați, înapoi, la București. Rămâneți, însă, pitită îndărătul geamului negru de la Duster, prin cartier, până diseară, când, după ce se sting becurile, se destupă valvele.

Inspirați adânc, atunci, și mergeți și sunați, apoi, la poarta rafinăriei!

Primarul n-a avut noroc, dar, cine știe, poate aveți dumneavoastră...

PS: Mi-am permis să cutez să-i las un îndemn doamnei ministru, fix pe pagina ministerului!

Eu zis s-o faceți și voi, poate se prinde, până la urmă!"

Ministrul Mediului a verificat, vineri dimineață, rafinăriile Vega și Petrotel-Lukoil (VEZI DETALII).

Joomla SEF URLs by Artio