Roberta Anastase: Liviu Dragnea îşi securizează poziţia în PSD jucându-se cu viitorul României

Written by Anca Visan Category: Politic Created: Thursday, 29 June 2017 18:28

Deputatul de Prahova Roberta Anastase critică noua componenţă a Guvernului, afirmând că PSD şi ALDE au inclus în acest cabinet oameni cu "zero realizări" şi au păstrat din guvernul Grindeanu mai mulţi miniştri care au avut o prestaţie slabă. Parlamentarul liberal avertizează că măsurile din planul de guvernare vor duce la sugrumarea mediului de afaceri.

"Astăzi au avut loc audierile miniştrilor în cadrul comisiilor de specialitate. Concluzia este una singura: aceeaşi formă fără fond. După mascarada dărâmării propriului guvern, PSD şi ALDE au impus în actuala componenţă guvernamentală oameni cu zero realizări. Majoritatea celor care “supravieţuiesc” sunt miniştrii care, potrivit faimoasei evaluări din interiorul PSD, au înregistrat cele mai slabe performanţe. Schimbarea există, e sublimă, dar lipseşte cu desăvârşire", a comentat, ironic, Roberta Anastase, pe pagina personală de Facebook.

"Singura schimbare notabilă va fi în planul finanţelor publice: scăderea TVA se amână, cresc taxele şi impozitele, sunt inventate taxe şi impozite noi, mediul privat va fi sugrumat în continuare. În timp ce domnul Liviu Dragnea îşi securizează poziţia de Preşedinte al PSD jucându-se cu viitorul României, economia se prăbuşeşte!", a mai afirmat deputatul de Prahova, membru în Comisia parlamentară pentru politică externă şi vicepreşedinte al Comisiei pentru afaceri europene.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.