Deputatul de Prahova Roberta Anastase reclamă cu guvernarea Dăncilă a generat o pagubă de 80 de milioane de euro pentru România numai din proasta gestionare a fondurilor europene alocate pentru agricultură şi corecţiile plătite înapoi către UE. "România pierde 80 de milioane de euro. «Mulțumim PSD»!", a comentat parlamentarul PNL.

 

"Facturile lăsate în urmă de guvernarea PSD costă România milioane de euro. Dincolo de discursurile pompoase în care guvernarea PSD își declara «iubirea eternă» față de Uniunea Europeană, faptele ne dovedesc astăzi exact contrariul. Dacă lipsa de viziune și minciunile spuse ani la rând pot fi remediate, gestiunea dezastruoasă și ura viscerală manifestată față de tot ce reprezintă Uniunea Europeană sunt palpabile și pot fi identificate în fiecare decizie luată de PSD", a declarat Roberta Anastase, într-un mesaj publicat miercuri pe Facebook.
 
"Modul în care Dăncilă, Dragnea și toți cei aflați la guvernare la acel moment au ales să acționeze în cazul deciziei Comisiei Europeane de a aplica corecții financiare României pentru o neregulile constatate la absorbția unor fonduri europene în agricultură, în perioada 2014-2016, prejudiciază grav bugetul României. Valoarea? «Modica» sumă de 80 de milioane de euro, bani pe care statul român va fi nevoit să îi returneze instituției europene. Mulțumim PSD!", a adăugat Anastase.
Joomla SEF URLs by Artio