roberta anastaseLiderul PDL Prahova, Roberta Anastase, a anunţat că o susţine pe Elena Udrea la alegerile pentru şefia partidului organizate în data de 23 martie 2013. Declaraţia a fost făcută în cadrul întâlnirii de miercuri a democrat-liberalilor, în sala Teatrului Toma Caragiu din Ploieşti, unde Elena Udrea şi-a prezentat moţiunea cu care candidează la preşedinţia PDL.

Roberta Anastase, liderul pedeliştilor prahoveni, a anunţat că o susţine pe Elena Udrea pentru şefia PDL şi le-a recomandat şi colegilor de filială să procedeze la fel:

Este firesc ca orice decizie iau să o ştie în primul rând echipa mea. De aceea vin în faţa dumneavoastră şi vă spun un lucru pe care o să-l şi argumentez. Da, şi eu, în 23 martie votez Elena Udrea. Sunt de 22 de ani în acest partid şi l-am văzut în toate etapele lui. Am fost un om care am crescut treaptă cu treaptă şi în schimb nu mi-a fost frică niciodată de schimbare. Am făcut parte dintr-o organizaţie Prahova, în 2001, care era în majoritate atunci pentru Petre Roman. Eu am mers atunci cu Traian Băsescu şi-am fost convinsă că o schimbare face bine acestui partid. Îi dă viaţă, îi dă putere să meargă mai departe.

elena udrea 1Acelaşi lucru simt şi acum. Nu o susţin pe Elena doar pentru faptul că are acelaşi defect pe care îl am şi eu, că e femeie. Dar, e un om care în momentul în care apare la televizor, omul care se uită nu rămâne indiferent. Da, aşa este. Este un lider politic pe care fie îl apreciezi sau nu, fie îl iubeşti sau îl urăşti, dar nu te lasă indiferent", a declarat Roberta Anastase.

Însoţită de mai mulţi lideri PDL printre care Emil Boc şi Gheorghe Ştefan, Elena Udrea nu s-a sfiit să-l atace voalat pe Vasile Blaga: „Este nevoie să avem în fruntea partidului un luptător, un om căruia nu îi este teamă să se bată cu USL, nu are complicităţi cu liderii USL, cu Ponta, cu Antonescu, cu Voiculescu, un om care nu se sperie de campanii de presă pornite împotriva lui, un om care nu cade la înţelegeri personale", a declarat Udrea în cadrul întâlnirii de la Ploieşti.

Foto: Cristi Cîmpeanu

Joomla SEF URLs by Artio