Schimbare de componenţă în Consiliul Local Ploieşti

Written by Anca Visan Category: Politic Created: Friday, 23 June 2017 17:14

valentin marcuDupă ce Partidul Naţional Liberal a decis, în urma unei analize a campaniei şi rezultatelor de la alegerile parlamentare din 2016, excluderea alesului municipal ploieştean Cristina Enache, aceasta urmează să fie înlocuită şi din Consiliul Local Ploieşti. Pe locul rămas vacant va veni Valentin Marcu, fost consilier local în administraţia Volosevici, din partea PDL, şi care între timp a mai fost văzut şi pe la PSD şi UNPR.

Pe ordinea de zi a şedinţei de luni a CL Ploieşti figurează un proiect de hotărâre privind validarea mandatului lui Valentin Marcu (foto), pe locul rămas vacant. Conform legii în vigoare, locul este preluat de următoarea persoană aflată pe lista de candidaţi depusă de formaţiunea politică la alegerile locale.

Valentin Marcu are experienţă în administraţia locală, el câştigând un mandat de consilier local, în perioada 2008-2012, din partea PNDC şi alegând să se înscrie în PDL după desfiinţarea fostei formaţiuni politice. În 2012, acesta a făcut parte din echipa de campanie care l-a susţinut pe candidatul social-democrat Iulian Bădescu, iar ulterior a devenit preşedintele UNPR Ploieşti. El a părăsit formaţiunea din cauza unor tensiuni interne, într-un moment în care se discuta despre fuziunea UNPR-PMP, înscriindu-se în PNL înaintea alegerilor de anul trecut şi obţinând un loc pe lista de candidaţi a formaţiunii la alegerile locale de la Ploieşti.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.