daniel savuPrezent la conferinţa alegerilor PSD Prahova, senatorul Daniel Savu a catalogat „epoca Băsescu", susţinând că aceasta este „epoca lipsei de bun-simţ". Senatorul social democrat a vorbit despre promovările pe linie de obedienţă politică din perioada guvernării PDL, declarând că speră ca USL să pună oameni buni peste tot, astfel încât clientela de partid a PSD să fie „mai profesionistă" decât clientela PDL. Declaraţia, cel puţin amuzantă, a senatorului social-democrat a fost încununată de încă o cugetare emisă la microfonul conferinţei: "Corupţia merge peste tot, nu există stat ideal în care să se fi eradicat corupţia."

„Mă aflu într-o postură inedită ca senator. Pentru prima oară în viaţă sunt senator aflat la putere într-o conferinţă a PSD. Am găsit o caracterizare pentru epoca pe care ne pregătim să o încheiem – epoca Băsescu. Epoca Băsescu va rămâne pentru mine epoca lipsei de bun-simţ. M-am gândit să îi zic cu corupţia. Corupţia merge peste tot, nu există stat ideal în care să se fi eradicat corupţia.

Am văzut că prim vicepremierul Dragnea îşi propune să avem luptă împotriva corupţiei în fiecare administraţie locală. Este foarte bine. Deci nu putem să o dăm cu corupţia, deşi PDL a dus pe culmile artei corupţia. M-am gândit că îi pot caracteriza promovările pe linie de obedienţă politică, clientela de partid. Şi aici au făcut exces. Sper doar ca în guvernarea noastră clientela noastră de partid să fie mult mai profesionistă decât clientela lor de partid. Să punem oameni buni peste tot. Nu am folosit această caracterizare pentru ei. Deci lipsa bunului simţ rămâne cea mai importantă caracterizare pentru ei, mai ales după ce am urmărit convenţia PDL", a declarat senatorul Daniel Savu.

Daniel Savu a fost ales, în cadrul conferinţei, în funcţia de prim-vicepreşedinte al PSD Prahova

Joomla SEF URLs by Artio