Un actual ministru, un fost ministru, un fost preşedinte al Camerei Deputaţilor şi alţi trei actuali sau foşti parlamentari se vor afla pe primele poziţii pe listele de candidaţi al Partidului Naţional Liberal Prahova la alegerile parlamentare de la finalul acestui an, conform unor surse din partid.

 

Liberalii s-au reunit în şedinţă vineri seară, pentru stabilirea listelor de candidaţi pentru Senat şi Camera Deputaţilor, la alegerile parlamentare care sunt aşteptate să aibă loc pe 6 decembrie. Potrivit unor surse din mediul politic, actualul deputat Roberta Anastase ar urma să deschidă lista PNL Prahova pentru Senat, iar pe locul al doilea va fi Alexandru Nazare, fost ministru al Transporturilor, care în actualul mandat a fost deputat de Brăila.

La Camera Deputaţilor, potrivit aceloraşi surse, primii pe listă vor fi, în ordine, Cătălin Predoiu, ministrul Justiţiei, George Ionescu, deputat de Prahova, Mircea Roşca, fost deputat şi lider al PNL Prahova, şi Răzvan Prişcă, actual deputat de Prahova.

Vom reveni cu detalii.

Joomla SEF URLs by Artio