Deputatul Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova, a reacționat, vineri, după vizita ministrului Educației la Ploiești, apreciat că Ecaterina Andronescu a bifat mai degrabă o acțiune cu iz electoral.

"Ieri, doamna Ecaterina Andronescu ne-a onorat pe noi, ploieștenii, cu prezența domniei sale. Dar numai cu prezența.

O prezență cu evident caracter electoral, din care mass-media a putut să consemneze doar că ministrul Educației ne promite că, până la sfârșitul acestui an, va fi rezolvată problema celor 11 unități de învățământ din Prahova care încă au WC în curte.

Ca părinte de copil aflat pe băncile liceului, m-aș fi bucurat să aflu de la d-na ministru când se va rezolva problema dotărilor unităților de învățământ prahovene cu laboratoare noi, cu instrumente de studiu adaptate zilei de azi, cu tehnică de vârf. De asemenea, aș fi vrut să știu dacă și cum are de gând d-na Andronescu să îndrepte haosul din programele școlare pe care tot domnia sa l-a generat în timpul mandatelor succesive de ministru și pe care colegii săi incompetenți din PSD, care au ajuns în fruntea Educației, l-au amplificat", a comentat Cătălina Bozianu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Joomla SEF URLs by Artio