Deputatul Ion Cupă și fostul ambasador în Finlanda Cătălin Avramescu s-au înscris în PMP, anunțul fiind făcut vineri de președintele partidului, Eugen Tomac.

 

Liderul PMP a anunțat, în cadrul Colegiului Național, că formațiunea politică a recrutat doi membri importanți. „Vreau să îi mulțumesc colegului care s-a alăturat, începând de astăzi, partidului, domnul deputat Ion Cupă. Începând de astăzi e membru PMP și mă bucură că un om harnic, de dreapta, vine să întărească echipa noastră de la Camera Deputaților și sunt convins că mesajul pe care îl va transmite astăzi către membrii Colegiului va fi bine înțeles de către toți membrii noștri”, a spus liderul PMP, Eugen Tomac, potrivit stiripesurse.ro.

În septembrie, Cupă a fost exclus de ALDE după ce a acceptat propunerea fostului premier Vioricăi Dăncilă, de a prelua portofoliul de la Ministerul Energiei.

Și Cătălin Avramescu, fost ambasador al României și Finlanda și Estonia și fost consilier de stat la Cancelaria președintelui Traian Băsescu, s-a alăturat formațiunii conduse de Eugen Tomac. "Mă bucur că s-a alăturat echipei noastre, sunt convins că experiența domniei sale, exigența și dorința de a pune acolo unde este locul acest bloc roșu care este PSD în viața politică românească este un obiectiv care merită susținut în continuare”, a adăugat Eugen Tomac.

Potrivit vicepreședintelui PMP Doru Coliu, tot de vineri s-au înscris în PMP Viorel Arion, fost parlamentar și primar al mun. Hunedoara, numit președintele filialei Hunedoara, respectiv Liviu Pop, consilier județean, numit președintele filialei Satu Mare.

Foto: Doru Coliu

Joomla SEF URLs by Artio