La aproximativ un an de când intra în Partidul Social Democrat, Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploieşti, a demisionat din formaţiunea politică, invocând motive personale. Acesta a detaliat că nu s-a hotărât în ce partid va activa pe viitor şi că îl va sprijini pe fostul primar Andrei Volosevici.

 

Fost prefect şi deputat, Alexandri Nicolae a fost coleg cu Volosevici în PNL, până în 2016. La momentul respectiv, formaţiunea nu i-a permis acestuia să candideze pentru un nou mandat de primar, invocând un proces care se afla în derulare, refuzând din acelaşi motiv şi să îl lase să candideze la alegerile parlamentare din toamna aceluiaşi an. Alexandri Nicolae spune că a fost încă de la momentul respectiv printre susţinătorii lui Volosevici şi că demisia de acum vine tocmai pentru a-i permite să îl sprijine în campania electorală fără alte obstacole politice.

"Am demisionat pentru că susţin un anumit proiect care se prefigurează, cel al lui Andrei Volosevici, aşa cum l-am susţinut şi în 2015. Nu mi s-a părut normal să fac asta din postura de membru PSD. Am creat astfel premisele să-l pot susţine în orice decizia va lua, indiferent din ce postură va candida", a afirmat, joi, Alexandri Nicolae.

Joomla SEF URLs by Artio