Preşedintele PSD Prahova şi al Consiliului Judeţean, Bogdan Toader, a anunţat că primarul comunei Sângeru, Radu Gheorghe, ales din partea Partidului Naţional Liberal în 2016, va candida acum pentru Partidul Social Democrat.

 

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook, Toader declară că edilul din Sângeru "şi-a pierdut încrederea în propriul partid".

"Un nou membru apreciat de comunitatea sa în echipa noastră - domnul primar al comunei Sângeru, Radu Gheorghe! Numeroși primari capabili ai PNL și-au pierdut încrederea în propriul partid și se alătură Partidului Social Democrat. Unul dintre exemplele concrete este chiar Radu Gheorghe, primarul PNL din comuna prahoveană Sângeru, care va candida din partea Partidului Social Democrat pentru un nou mandat, la alegerile locale din acest an. Trebuie să știți că domnul primar Radu Gheorghe este unul dintre edilii prahoveni foarte apropiați de comunitate. Și-a exprimat dorința de a candida la viitoarele alegeri locale din partea echipei noastre și, împreună cu echipa PSD Prahova, dar și alături de susținătorii dumnealui din comuna Sângeru, va rămâne, cu siguranță, la conducerea administrativă a localității din nordul județului nostru! Eu îl voi susține cu toate puterile mele pentru că, în ultimii ani, am avut o colaborare excelentă și știu, prin natura muncii mele, că este un primar competent și responsabil! Mă bucur că un primar gospodar, cum este domnul Radu Gheorghe, a ales echipa noastră și sunt sigur că împreună vom continua dezvoltarea Prahovei prin modernizarea comunității locale din comuna Sângeru!", a afirmat Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova.

În 2016, actualul edil a primit aproape 1.600 de voturi. Sigur că nu sună neapărat impresionat, însă trebuie să ţinem cont că discutăm despre o localitate mică. Au mai fost alţi trei competitori electorali, care împreună au luar 334 de voturi, ceea ce înseamnă că Radu Gheorghe a fost ales de aproape 83% dintre votanţi.

Joomla SEF URLs by Artio