De duminică, 30 iunie, la Băicoi funcționează cea mai nouă filială locală a Uniunii Salvați România. Cu același prilej, aici s-a deschis și cabinetul parlamentar  din localitate, al deputatului Dan Rădulescu.

 

"Salutare în mod oficial! S-a deschis filiala USR Băicoi, a 15-a filială din Prahova din cele 16 câte activează în județ. Concomitent, și o premieră pentru orașul nostru, s-a inaugurat și primul cabinet parlamentar. Astfel, noi, cetățenii, vom putea beneficia și de sprijinul Cabinetului Parlamentar al lui Dan Rădulescu, căruia îi mulțumim pentru suport, amabilitate și dorința de a ajuta și orașul Băicoi. De asemenea, mulțumim și senatorului George Marussi, membrilor fondatori Cătălin Rotaru, Dragoș Podaru, Marinel Bica, Dorina Bica, Daniel Pleșoiu, Bogdan Urleteanu, Mihai Bonea, Andrei Ene, Laurențiu Savu, Bogdan Smaranda, George Fenichiu, precum și celorlalți membri si simpatizanți, dar să nu îi uităm nici pe potențialii membri, care au făcut posibil acest eveniment și care cred în misiunea Uniunii Salvați România" a fost primul mesaj oficial publicat pe pagina de Facebook a USR Băicoi.

La inaugurare a luat parte și un oaspete surpriză. Primarul localității, Marius Constantin, căruia membrii USR i-au mulțumit că a trecut de barierele politice făcând un gest prin care a dat dovadă de "omenie și prietenie"!

"Ieri, după-amiază, alături de colegii din USR Băicoi, am inaugurat noul sediu al filialei locale unde se regăsește, totodată, și biroul parlamentar pe care l-am deschis în oraș. Acesta din urmă constituie și o premieră politică pentru comunitatea băicoiană, reprezentanții eșichierului politic alegând, până acum, să ignore o reală implicare în viața comunității. Prin urmare, o dată pe lună, ne vom întâlni pe strada 9 mai, numărul 9!

Ne-am bucurat și de o prezență numeroasă, ceea ce ne-a întărit speranța că, atunci când interesul cetățeanului este mai presus de interesele de partid, lucrurile se pot îndrepta și la noi!

Felicitări și succes!

Împreună schimbăm România!" a transmis și deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu.

Adresa filialei USR Băicoi este str. 9 Mai, nr. 9, Băicoi, județul Prahova.

Membrii filialei pot fi contactați și prin e-mail, la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Înscrierile se pot face la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. pentru înscrieri.

Joomla SEF URLs by Artio