Într-un mesaj de felicitare a preşedintelui Iohannis pentru câştigarea alegerilor din 24 noiembrie şi de mulţumiri adresate oamenilor care au ieşit la vot, conducerea USR Prahova vorbeşte despre provocările lui 2020, anunţând că îşi doreşte să câştige alegerile pentru Primăria Ploieşti şi Consiliul Local şi reclamând că "PNL a dat un primar incompetent" şi a "închis ochii la pesedizarea totală a administrației locale".

 

"USR Prahova ține să le mulțumească celor aproape 350.000 de prahoveni care au înțeles importanța alegerilor și au ieșit la vot. Știm că mulți dintre locuitorii județului nostru au rude și prieteni dragi plecați în străinătate și au votat și cu gândul la ei, la revenirea lor în țară. Victoria clară a lui Klaus Iohannis în județul Prahova, precum și voturile obținute în primul tur al alegerilor de către Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS, reprezintă dovezi clare că prahovenii s-au săturat de minciunile, aroganța și lipsa de măsuri sustenabile ale PSD-ului, sancționând prin vot derapajele grave din ultimii ani. Este un moment care poate marca declinul modului în care PSD și guvernele PSD-ALDE au guvernat țara și poate reprezenta un pas nu doar spre normalitate, dar și spre o țară din care românii să nu își dorească să mai plece și în care să își dorească să se întoarcă", a transmis conducerea USR Prahova în comunicatul de presă.

"Atragem, însă, atenția asupra situației PNL din multe locuri din țară, unde reprezentanții săi înfățișează o conduită politică asemnătoare PSD și ALDE. Chiar dacă nu ne aflăm încă la guvernare, Alianța USR PLUS încurajează profesionalismul în funcțiile cheie și luarea de măsuri concrete pentru redresarea României. La nivelul municipiului Ploiești, PNL a dat un primar incompetent, care a îngropat orașul sub ridicol, gunoaie și nepăsare. În plus, PNL a închis ochii la pesedizarea totală a administrației locale, de care putem scăpa tot prin vot. Urmează un an decisiv pentru viitorul românilor și pentru viitorul României. Alegerea unui primar USR-PLUS și formarea unei majorități absolute în Consiliul local formată din USR-PLUS și, eventual, un PNL reformat din temelii în plan local, constituie singura opțiune reală pentru a scoate PSD de la butoanele administrației locale", se mai arată în mesajul USR Prahova.

Joomla SEF URLs by Artio