Andrei Volosevici a câştigat detaşat alegerile locale din Ploieşti şi revine în fruntea Primăriei, primele rezultate ale numărătorilor paralele plasând candidatul PNL la un scor de peste 60%, care a tras foarte mult în sus şi lista de candidaţi pentru Consiliul Local. În prima declaraţie oficială dată după aflarea rezultatelor parţiale, Volosevici a vorbit despre aşteptările oamenilor, promiţând multă muncă şi o colaborare bună cu toate formaţiunile care vor intra în noul Consiliu Local.

 

"votul de astăzi a arătat foarte clar încrederea ploieştenilor, pe care niciodată nu îmi voi permite să o trădez. Arată foarte clar aşteptările despre ceea ce înseamnă un oraş modern, un oraş în care lucrurile să fie normale şi cred că din momentul acesta începe adevărata luptă pentru a demonstra că nu au fost înşelaţi în votul lor. Logica este simplă: normalitate, forţă la judeţ - şi sunt convins că o vom avea - lucru constructiv, respect pentru fiecare vot, indiferent de coloratură politică. Spuneam că pot să învăţ de la oricine, nu am nici cea mai mică problemă, pot să preiau o idee în regulă şi o voi face. Numai aşa, prin acest respect pentru toată lumea, vom putea construi pentru ca oraşul acesta să ajungă într-o primă fază la normalitate şi ulterior să se dezvolte", a declarat Andrei Volosevici, duminică noapte, într-o conferinţă organizată la sediul PNL Ploieşti după închiderea urnelor.

"Numai prin linişte vom putea să rezolvăm problemele. Vom lucra constructiv, chiar o să vă rog să urmăriţi campania electorală pe care am avut-o. Nu am făcut atacuri, pentru că lumea vrea să se rezolve problemele. Nu m-am jelit niciodată de ce e înainte, obligaţia mea e să rezolv problemele, pentru că, de fapt, votul masiv şi tot ceea ce s-a întâmplat astăzi înseamnă încrederea ploieştenilor că trebuie să rezolvăm probleme, nu să ne certăm", a mai punctat noul primar.

Joomla SEF URLs by Artio