Americanii ştiau din 1979 că preşedintele României va fi Ion Iliescu. Amănunte suprinzătoare. Video republikanews.ro

Written by Administrator Category: Remember Created: Thursday, 24 November 2016 13:57

iliescuCu 10 ani înainte de izbucnirea revoluţiei din decembrie 1989, guvernul Statelor Unite ale Americii ştia că dictatorul Nicolae Ceauşescu va fi urmat la cârma României de Ion Iliescu, fervent activist politic la vremea aceea.

Citeste si: Istoricul polonez Adam Burakowski: Cel mai mare învingător al prăbuşirii comunismului este nomenclatura comunistă. Perdantă e societatea, din care au emigrat milioane

Nu este vorba despre o teorie a conspiraţiei, ci despre dovezi clare, gasite în arhive de istoricul polonez Adam Burakowski, cel care a fost pasionat de perioada comunistă în general şi în special de epoca lui Ceauşescu. Autorul a învăţat limba română pentru ca cercetările sale să fie mult uşurate. Acesta a venit astăzi la Ploieşti, la Colegiul IL Caragiale, unde a lansat cea de-a doua ediţie a cărţii "Dictatura lui Nicolae Ceauşescu". Atunci, revolutia romaneasca a fost doar un scenariu pus la cale de puteri externe?

VIDEO INTERVIU REPUBLIKANEWS.RO

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.