Sport

Sport

Înotătorii de la CSM Ploieşti au participat, vineri şi sâmbătă, la cea de-a III-a ediţie a Cupei Seva, o competiţie organizată de clubul Barracuda Câmpina, concurs care a avut loc în incinta Bazinului de înot didactic din Câmpina.

Read more: 15 medalii obţinute  de înotătorii de la CSM Ploieşti, la Cupa Seva, de la Câmpina!
Sport

Veolia România și-a anunțat retragerea din parteneriatul cu echipa prahoveană. Prima informație în acest sens a fost făcută publică în cursul zilei de joi, de Mădălin Mihailovici, în cadrul unei conferințe de presă, vestea fiind confirmată apoi și printr-un comunicat oficial al companiei, în care se arată că "propunerea unei organigrame profesioniste pentru sezonul 2019-2020 nu a fost acceptată de către o anumită parte a suporterilor ".

Read more: Veolia România confirmă anunțul făcut de CEO-ul Mădălin Mihailovici: compania RETRAGE FINANȚAREA...
Sport

Și în această săptămână, pasionații de hipism și nu numai sunt așteptați la Hipodromul din Ploiești, pentru cea de-a doua reuniune a sezonului, una care are ca principal punct de atracție Premiul de Paște.

Read more: Premiul de Paște și numerele de dresură, punctele forte ale reuniunii de sâmbătă, pe Hipodromul...
Sport

Prima reuniune importantă găzduită în acest an, de Hipodromul Ploiești, va avealoc sâmbătă, pe 13 aprilie. Cursele din cadrul Premiului Primăverii vor începe la ora 10.30.

Read more: Spectacol excepțional de dresaj pe Hipodromul din Ploiești, la prima reuniune importantă din 2019