Sport

Sport

Partenerul finanţator al clubului de fotbal Petrolul Ploieşti, Veolia România, a solicitat schimbarea lui Marius Stan din funcţia de preşedinte al grupării, după anunţul privind intenţia acestuia de a candida la funcţia de primar al Galaţiului, pe care a mai deţinut-o cu un mandat în urmă. Reprezentanţii Veolia fac apel la neimplicarea politicului în sport şi au solicitat convocarea de urgenţă a Adunării Generale a Acţionarilor.

Read more: Veolia cere demiterea lui Marius Stan de la Petrolul, după anunţarea candidaturii
Sport

Datorită rezultatelor obținute în ultimele 12 luni, Tamara Costache, antrenor al secției de înot din cadrul Clubului Sportvi Municipal Ploiești, a fost desemnată Cel mai bun antrenor al anului 2019, conform Ligii Performanței în Natație.

Read more: Tamara Costache, de la CSM Ploiești, a fost desemnată cel mai bun antrenor al anului 2019
Sport

 Andreea Răducanu a anunţat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că demisionează din funcţia de preşedintă a Federaţiei Române de Gimnastică. Aceasta a invocat ratarea calificării la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Read more: Andreea Răducanu a demisionat de la conducerea Federației Române de Gimnastică, invocând ratarea...
Sport

Înotătorii din cadrul CSM Ploieşti au participat, în weekend, la Campionatul Naţional de Poliatlon, organizat la Pitești, pentru categoria de vârstă 10-11 ani, reușind să revină acasă cu nu mai puțin de 7 medalii.

Read more: Șapte medalii pentru micuții înotători de la CSM Ploiești, la Campionatul Național Poliatlon de la...
Sport

Finalul Campionatului European Vovinam Viet Vo Dao - juniori (Germania 2019) au adus 14 medalii și o clasare a echipei României pe locul șase. O contribuție importantă au avut sportivii clubului Yang, din Ploiești, care alcătuiesc cea mai mare parte a lotului național.

Read more: Juniorii ploieșteni au obținut o performanță remarcabilă în Germania, urcând echipa României pe...
Sport

Gimnastele Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan, însoţite de antrenoarea Simona Puiu şi de coordonatoarea secţiei clubului, Liliana Băescu, prezentă şi în calitate de arbitru internaţional, au reprezintat Ploieștiul, zilele trecute, la cea de-a 28-a ediţie a Turneului Internaţional de Junioare şi Senioare din Portugalia.

Read more: Patru medalii, din care trei de aur, pentru gimnastele CSM Ploiești, la turneul din Portugalia
Sport

Baschetbaliștii de la CSU Ploiești  (Clubul Sportiv Universitar) nu se pot pregăti la Sala Sporturilor "Olimpia" pentru că ... nu au primit poziții de antrenament. Sau cel puțin așa reclamă reprezentanții Clubului, într-o postare publicată luni după-amiază, pe pagina oficială de Facebook.

Read more: Clubul de baschet CSU Ploiești reclamă că echipa nu este lăsată să se antreneze la Sala...
Sport

Edwin Petrea, din cadrul Clubului Absoluto Ploiești, a consemnat o nouă reușită remarcabilă, după ce a participat, în aceeași zi, la două competiții diferite și a reulit, în mai puțin de 24 de ore, să câștige trei probe, susținutela aproape 200 de kilometri distanță.

Read more: Medalie de AUR pentru Edwin Petrea, de la Clubul Absoluto Ploiești, și trei probe câștigate ÎNTR-O...
Joomla SEF URLs by Artio