Sport

Sport

Gimnastele Denisa Stoian şi Miruna Ciocîrlan, însoţite de antrenoarea Simona Puiu şi de coordonatoarea secţiei clubului, Liliana Băescu, prezentă şi în calitate de arbitru internaţional, au reprezintat Ploieștiul, zilele trecute, la cea de-a 28-a ediţie a Turneului Internaţional de Junioare şi Senioare din Portugalia.

Read more: Patru medalii, din care trei de aur, pentru gimnastele CSM Ploiești, la turneul din Portugalia
Sport

Baschetbaliștii de la CSU Ploiești  (Clubul Sportiv Universitar) nu se pot pregăti la Sala Sporturilor "Olimpia" pentru că ... nu au primit poziții de antrenament. Sau cel puțin așa reclamă reprezentanții Clubului, într-o postare publicată luni după-amiază, pe pagina oficială de Facebook.

Read more: Clubul de baschet CSU Ploiești reclamă că echipa nu este lăsată să se antreneze la Sala...
Sport

Edwin Petrea, din cadrul Clubului Absoluto Ploiești, a consemnat o nouă reușită remarcabilă, după ce a participat, în aceeași zi, la două competiții diferite și a reulit, în mai puțin de 24 de ore, să câștige trei probe, susținutela aproape 200 de kilometri distanță.

Read more: Medalie de AUR pentru Edwin Petrea, de la Clubul Absoluto Ploiești, și trei probe câștigate ÎNTR-O...
Sport

Echipa de tenis 10 ani băieţi a Clubului Sportiv Carpați Sinaia a ocupat a treia treaptă a podiumului la Campionatul Național derulat în această lună, la Brașov, organizat de federația Română de Tenis.

Read more: Performanță în premieră pentru CS Carpați Sinaia. Sportivii au urcat pe podium la Campionatul...
Sport

Înotătorii de la CSM Ploieşti au participat, vineri şi sâmbătă, la cea de-a III-a ediţie a Cupei Seva, o competiţie organizată de clubul Barracuda Câmpina, concurs care a avut loc în incinta Bazinului de înot didactic din Câmpina.

Read more: 15 medalii obţinute  de înotătorii de la CSM Ploieşti, la Cupa Seva, de la Câmpina!
Sport

Veolia România și-a anunțat retragerea din parteneriatul cu echipa prahoveană. Prima informație în acest sens a fost făcută publică în cursul zilei de joi, de Mădălin Mihailovici, în cadrul unei conferințe de presă, vestea fiind confirmată apoi și printr-un comunicat oficial al companiei, în care se arată că "propunerea unei organigrame profesioniste pentru sezonul 2019-2020 nu a fost acceptată de către o anumită parte a suporterilor ".

Read more: Veolia România confirmă anunțul făcut de CEO-ul Mădălin Mihailovici: compania RETRAGE FINANȚAREA...
Joomla SEF URLs by Artio