Sport

Sport

Mădălina Nicoleta Preda, componentă a Clubului Sportiv Carpaţi Sinaia, va participa, alături de alți 29 de tineri sportivi români, la cea de-a XIV-a ediţie de iarnă a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Sinăianca va concura la proba de schi alpin.

Read more: O sinăiancă face parte din lotul României la a XIV-a ediţie de iarnă a Festivalului Olimpic al...
Sport

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Prahova a organizt, joi, premierea devenită, tradiție în care sunt acordate distincții sportivilor și antrenorilor care au obținut performanțe deosebite peste an.

Read more: Sportivii prahoveni care au făcut performanță și antrenorii lor au fost premiați de Direcția...
Sport

În perioada 6-9 decembrie, a avut loc cea de-a 24-a ediţie a Campionatului European de karate Fudokan pentru cadeţi, juniori, tineri, seniori şi veterani şi totodată Cupa europeană pentru copii.

Read more: Noi premii pentru Clubul Sportiv Shiro Washi, la Campionatului European de karate Fudokan pentru...
Sport

Duminică, 25 noiembrie, începând cu ora 10.30, la Hipodromul Ploieşti va avea loc ultima reuniune hipică oficială din acest an. Organizatorii au pregătit, pentru această ocazie, un program special, care include nu numai întreceri de trap, ci curse de ogari!

Read more: Duminică are loc ultima reuniune hipică din acest sezon, pe Hipodromul Ploiești. Programul include...
Sport

Reprezentativa României a câştigat, sâmbătă seară, la Ploiești, penultimul joc din grupa 4 (seria C) a Ligii Națiunilor. Deși a jucat fără spectatori, conform sancțiunii impuse ca urmare a incidentelor cu suporterii, de la partida precedentă, Naționala s-a mobilizat și a înscris de trei ori în poarta oaspeților.

Read more: LIGA NAȚIUNILOR: România - Lituania, 3 - 0, în meciul de pe "Ilie Oană". Tricolorii urcă pe locul...
Sport

Meci-eveniment, duminică după-amiază, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești, care găzduiește confruntarea Centenarului fotbalului românesc: Generația se Aur se reunește și joacă împotriva Naționalei Artiștilor.

Read more: Liga Legendelor aduce Generația de Aur la Ploiești. Hagi&co joacă, duminică, pe "Ilie Oană"
Sport

Șapte dintre cei 12 înotători ai CSM Ploiești, pregătiți de Tamara Costache și Ciprian Toma, s-au întors acasă cu medalii, de la Campionatul Municipal de Poliatlon care a avut loc în weekend, la Izvorani.

Read more: Zece medalii pentru înotătorii de la CSM Ploiești, la Campionatul Municipal de Poliatlon
Sport

Imaginea în care un român ridică în aer un tricou cu un mesaj anti-PSD, la meciul lui Real Madrid cu Viktoria Plzen, din Champions League, s-a viralizat pe rețelele de socializare.

Read more: Mesaj anti-PSD la un meci de Liga Campionilor, afisat de un român pe "Santiago Bernabeu"