irish_Town_lat

Aproximativ 400 de sportivi participă, în weekend, la prima ediție a Cupei "Micul Judoka"

Written by Ioana POPA Category: Sport Created: Wednesday, 13 December 2017 14:06

Clubul Sportiv Municipal Ploiești organizează sâmbătă, 16 decembrie, la Sala Sporturilor, prima ediție a unei competiții care se dorește a fi transformată într-o frumoasă tradiție sportivă.

Cupa "Micul Judoka" este o competiție destinată copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani. Aflată la prima ediție, ea va aduce la Ploiești un număr impresionant de sportivi. În jur de 400 de copii, de la mai multe cluburi din țară, și-au anunțat participarea.
Și, pentru că evenimentul are loc chiar înainte de Crăciun, organizatorii îi vor răsplăti nu numai pe cei care reușesc cele mai bune rezultate, ci și pe ceilalți înscriși în competiție. Sâmbătă, toți micii sportivi vor fi vizitați de Moș Crăciun și vor primi dulciuri și cadouri surpriză.
Competiția Cupa "Micul Judoka" este organizată de CSM Ploiești, cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Ploiești.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.