petrolul echipaAu trecut doar trei zile de la încleștarea cu CS Mioveni, din Cupa României, iar lupii trebuie să strângă rândurile înaintea unui joc și mai important.


Pentru Petrolul, primordială este lupta din campionat. Și nu e deloc simplu. Petrolul și principalele contracandidate, echipele din Teleorman, sunt înghesuite într-un interval de doar două puncte.

Galben-albaștrii s-au străduit, dar nu au putut să evadeze. Este esențial ca echipa ploieșteană să câștige TOATE meciurile.

Acesta, cu Atletic Bradu, de astăzi, este, teoretic, unul dificil. Nu neapărat pentru că argeșenii sunt pe locul 4 (totuși la 9 puncte distanță de Petrolul).

Lupii vin după un meci cu prelungiri și lovituri de departajare la finalul căruia au fost pur și simplu epuizați din cauza efortului.

Mai mult decât atât, ploieștenilor le vor lipsi, aproape sigur, cei doi fundași centrali Prunescu și Frâncu.
Ambii au părăsit terenul accidentați în partida din Cupa României. Revine Antoche, în schimb, care va ocupa un loc în centrul defensivei. Pentru celălalt post de stoper, Tavi Grigore are varianta Chindriș.

Meciul începe de la ora 18.45 și ar fi bine ca tribunele stradionului Ilie Oană să fie cât mai populate.

Jocul din această seară va fi condus de către o brigadă alcătuită din Cristian Moldoveanu (Sf. Gheorghe) – Peter Joszef (Sf. Gheorghe) şi Roberto Ciuraru (Sf. Gheorghe), observatori fiind delegaţi Lucian Măiereanu (Braşov) şi Vasile Blagoe (Drobeta Tr. Severin).

Tichetele de acces pentru confruntarea dintre FC Petrolul şi Atletic Bradu se găsesc la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană", deschisă de la ora 09.00 până la startul confruntării.

Joomla SEF URLs by Artio