CM 2018: Șanse zero la calificare, pentru selecționata României, după înfrângerea de sâmbătă

Category: Sport Created: Sunday, 11 June 2017 08:26

Românii nu mai au, practic, nicio șansă să-și vadă naționala la Campionatul Mondial din 2018, după înfrângerea suferită sâmbătă, de selecționata țării noastre, în fața Poloniei.

Meciul, care s-a încheiat cu 3-1 în favoarea adversarilor României, plasează naționala la distanță de liderul grupei, într-o poziție care nu ne dă nicio speranță de a mai ajunge la CM 2018. Asta chiar dacă selecționerul Christoph Daum a spus, la finalul partidei, că se aștepta la un rezultat mai bun și este o dezamăgire, dar "după un asemenea meci trebuie să ne analizăm situaţia şi să vedem câte puncte mai avem nevoie pentru locul doi. Nu spun că e imposibil, dar e foarte dificil".
Daum a mai declarat că nu are de gând să-și dea demisia. "Trebuie să lucrăm la o nouă generaţie, să investim în tineri şi să rămânem uniţi şi în situaţii dificile. Lumea din Bucureşti mă opreşte pe stradă şi îmi spune să rămân pentru că e nevoie de mine", a continuat acesta.
Cele trei goluri ale Poloniei au fost înscrise în poarta României de Robert Lewandowski, două dintre ele, la mijlocul fiecărei reprize, fiind reușite din penalty.
Pentru selecționata țării noastre, singurul care a reușit să marcheze a fost Bogdan Stancu, în minutul 77.
În acest moment, primul loc în grupă este ocupat de Polonia (16p.), urmată de Muntenegru și Danemarca (10p.), iar abia apoi de România (6p.), la egalitate cu Armenia. Clasamentul actual este încheiat Kazahstan (2p.)
Foto: sport.ro

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.